|
|
Teraz jest Śr, 20 lis 2024, 09:24
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
#3 Rap Battle - TKTPM vs. Biały Królik
Autor |
Wiadomość |
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
#3 Rap Battle - TKTPM vs. Biały Królik
Od razu mówię, że nic lepszego wymyślić nie mogłem.
TKTPM Śmierdzisz boczkiem, Masz małego ogórka w domu, i... jesteś wieprzem.
Biały Królik W przeciwieństwie do ciebie ja mam się czym chwalić, ty masz kaktusa na głowie a ja tony złota.
TKTPM Oj, nie bądź taki pewny siebie, bo beczka za chwilę cię zabije, i tego ci ŻYCZĘ
Biały Królik Lepiej już idź bo jak cię widzę to mnie na wymioty zbiera, po za tym, że boczkiem śmierdzisz masz owsiki!
OMG, ale mi to okropnie wyszło!
|
Śr, 22 maja 2013, 18:12 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
|
Re: #3 Rap Battle - TKTPM vs. Biały Królik
Jezus-Maryja, muszę to szybko poprawić!
|
Śr, 22 maja 2013, 18:17 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
|
TKTPM Teraz ja mam coś do powiedzenia, ja zwyciężę jak nic, ty jesteś pozerem, a ja uciekinierem i jest... FAJNIE. Biały Królik Jest fajnie? Chyba śnisz! To ja zwyciężę jak nic, to ty jesteś pozerem, a JA uciekinierem i... NIE JEST FAJNIE. TKTPM Jesteś mało oryginalny, a wręcz ordynarny, w przeciwieństwie do mnie! Biały Królik Za dużo coś mówisz, idź do psychologa, tam z tobą porządek w końcu zrobią, a ja... JESTEM MARTA! TKTPM Ooo... w końcu się przyznałeś, że kobietą jesteś, zawszę w to wierzyłem i nie wątpiłem! Biały Królik Ja kobietą? Ty kaktusie! TKTPM Myślisz, że zaskoczysz mnie czymś?! Biały Królik Judas przy tobie to pikuś, On przynajmniej ładny jest, nie tak jak ty! TKTPM
|
Śr, 22 maja 2013, 18:36 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
Naklejki: 0
|
Nie minęło pięć sekund, a Namiestnik już złapał płytę gramofonową, przełamał ją na pół, zaczął po niej skakać, po czym na zakończenie cisnął nią przez okno. Sądząc po wrzaskach, trafił nią kogoś w łeb. -To było straszne, straszne. Zero rymów, zero logiki... Prawdę mówiąc, równie dobrze można podmienić imiona walczących na dowolne, gdyż tekst w żaden sposób nie nawiązuje do tego, kim są, dlaczego są lepsi i tak dalej! Nie, nie mogę tego ocenić. Przykro mi, zero punktów.
_________________ Cesarzuję pogrubionym złotym. Bo niby czym innym?
|
Cz, 23 maja 2013, 16:18 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
|
Drugie czy pierwsze cesarz przeczytał?
|
Cz, 23 maja 2013, 16:19 |