|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest N, 17 lis 2024, 15:34
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
#7 Pomnik
Przedstawiam wam teraz ten przedziwny pomnik. Wykonany jest z nie wiadomo czego. Ponoć, kryształ na jego środku kieruje całym pomnikiem. Co jakiś czas zmieniają się kolory fal, oraz całego pomnika. Widać, też zegary w wersji balonów, oraz tabliczki z pogodą, również w wersji balonów. Pytanie tylko jak to się wszystko utrzymuje. Obrazek: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c9 ... c149f.htmlBardzo się starałem, żeby to jakoś wyszło. Niestety, każdą pracę będę robił ręcznie gdyż innej wersji nie ma. Programy do rysowania na laptopie mi nie działają. Nie mam skanera, więc pozostaje mi tylko niezbyt dobra kamerka. Wiem, że łatwiej jest zrobić coś na programach. Od razu można zamalować całość, nie bojąc się czy kolor nie będzie wyraźny lub czy jakość będzie dobra. Tam to wszytsko wychodzi lepiej. Nie mam jakiegoś wielkiego talentu, ale si staram aby prace wychodziły jak najlepiej. Mocno przyciskam kredkę, a i tak na zdjęciu wszystko jest blade. Każdy szczegół nie jest widoczny, gdyż jest za mały że kamerka go nie obejmie. Robiąc coś na programie trzeba mieć tylko pomysł. Robiąc coś ręcznie, to nie wystarczy. Tyle chciałbym powiedzieć, bo nie chcę żeby wyszło tak, że się nie starałem. Włożyłem w to to co chciałem.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 8 cze 2013, 13:40 |
|
|
Cesarz Fiction
Norman
Dołączył(a): Wt, 7 maja 2013, 21:25 Posty: 225 Lokalizacja: Pałac Cesarski, Archipelag Kreacji
Naklejki: 0
|
Re: #7 Pomnik
-Istotnie, jakość przesyłania słaba. Ledwo rozpoznałem sufit - potwierdził przewodniczący Gildii. - A w takim wypadku mogę przypuszczać, że w gruncie rzeczy to dobra praca. Może nie wygląda bardzo steampunkowo, ale trochę awangardy da się znieść. 7/10
_________________ Cesarzuję pogrubionym złotym. Bo niby czym innym?
|
So, 8 cze 2013, 13:51 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|