Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Super quest - Wiersz
Wiersz, który można powiedzieć jest na czasie...
Reksiu, Reksiu bohaterze, i chodź już Ciebie nie ma to wierze, że kiedyś wrócisz, bo gry znowu ozłocić musisz
Reksiu, Reksiu bohaterze, pamiętam dalej nasze pierwsze spotkanie, gdy od czarnych kur usłyszałeś błaganie a później ich śpiewanie
Pamiętam jak skarbu na wyspie szukałeś, I mapę Kapitana czytałeś, A później w kosmos poleciałeś, I kosmitów poznałeś
Kreta Kretesa za przyjaciela miałeś, i Molly później poznałeś, później kornelka zdemaskowałeś, i wszechświat uratowałeś.
Do Krainy Magi też wtargnąłeś, przez Mandolinę popłynąłeś, czarodzieja zdemaskowałeś i również tam spokój krainie dałeś
Sofałeś się w czasie, i nie pisano o tym w prasie, w prehistorii byłeś, i dinożarły drażniłeś
Balonem podróżowałeś, Świat w XIX wieku zwiedzałeś, tajemnice jego odkrywałeś, i na powrót do domu polowałeś
Reksiu, Reksiu bohaterze, bo ja dalej w Ciebie wierze, i czas ciągle mierze, bo ja w twój wielki powrót dalej wierze...
Chociaż miasto sekretów Cie przyćmiło, to jest dalej mi miło, że tyle czasu Ciebie ze mną było, i tak miło nam ze sobą było
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|