|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 19:40
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Malarus Korn z Wirtembergii
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Malarus Korn z Wirtembergii
Imię i nazwisko: Malarus Korn Historia: Jest to żaba, która pochodzi z Wirtembergii. Stoczył wiele walk, a w walce ze złym Gorusem, dostał nowy zamek. Jest miły i potwornie poważny. Ale potrafi wytwarzać bronie różnej maści. Wygląd: Herb: Zamek:
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 8 cze 2013, 10:02 |
|
|
Pan Potwór
I'm Monster And I Know it!
Dołączył(a): Śr, 31 paź 2012, 17:40 Posty: 341 Lokalizacja: Nora Pana Potwora.
Naklejki: 0
|
Re: Malarus Korn z Wirtembergii
Kolor zamku nieadekwatny do koloru tła. Herby poddanych muszą być identyczne. Tak więc potwornie zapraszam do... POPRAWY.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
So, 8 cze 2013, 10:59 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
Dobra poprawa: Herb: Zamek:
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
So, 8 cze 2013, 11:12 |
|
|
Pan Potwór
I'm Monster And I Know it!
Dołączył(a): Śr, 31 paź 2012, 17:40 Posty: 341 Lokalizacja: Nora Pana Potwora.
Naklejki: 0
|
Potwornie pięknie zapraszam więc do poczekalni.
_________________ Pora na dobranoc gdy już księżyc świeci... Dzieci lubią Pana Potwora, Pan Potwór zjada dzieci..
|
So, 8 cze 2013, 12:43 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
Dobra, statek Hańba Nocnego Kraba.
|
Pt, 28 cze 2013, 17:47 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|