|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 08:08
|
Autor |
Wiadomość |
Hopper
Bywalec Nory
|
Re: Ulubiony poziom w RiSP
Poziom 6 bo jest dużo piratów do zwalczenia.
_________________Madness?This is Sparta!
|
N, 26 cze 2011, 13:51 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
@odkop Moje ulubione poziomy w RiSP to poziom trzeci i piąty. Trzeci lubię nie tylko za to, że Kretes był tam złym i Reksio przy użyciu bomby mógł go unicestwić, ale i też za ciekawość oraz trudność tego poziomu. Piąty z kolei za to, że jest jednym z trudniejszych poziomów RiSP i można się dobrze bawić oraz kombinować przy tym poziomie. Jeżeli chodzi o poziom pierwszy, drugi i szósty, to dla mnie są bardzo łatwe i jakoś nie przypadły mi do gustu. Czwarty jest w miarę (jest to ten poziom w wulkanie) i chyba właśnie on znajdzie się na trzecim miejscu pod względem moich ulubionych poziomów w RiSP.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Pn, 30 cze 2014, 12:43 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
@odkop Podobnie jak moi poprzednicy najbardziej lubię poziom 3 i 5 (i tak czitowałem xd). Naprawdę mi się podoba fakt, że w trzecim poziomie Kretes jest zły i można go zniszczyć. Kiedyś mnie to zmyliło i przez to straciłem źycie. Szkoda, że jest jednym ze słabszych przeciwników. Nie podoba mi się też, że wystąpił tylko raz. Zaś piątkę lubię głównie za to, że to fajny i trudny poziom.
|
So, 19 lip 2014, 13:09 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
2 i 3. Drugi ma coś takiego co mnie bardzo do niego przyciąga (ładna kolorystyka) a trzeci fajny ma klimat+Kretes
|
So, 15 sie 2020, 08:29 |
|
|