|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:55
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|
Najtrudniejszy poziom w "Super-Herosie"
Autor |
Wiadomość |
bartosz2211
Norman
Dołączył(a): Wt, 23 mar 2010, 19:32 Posty: 243 Lokalizacja: Ziemia... tak mi się przynajmniej wydaje.
Naklejki: 0
|
Według mnie Super - Heros - ostatni poziom
Wymieniłem tylko te najtrudniejsze.
|
Wt, 18 maja 2010, 18:10 |
|
|
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
|
Hreros jest najtrudniejszy na świecie....
_________________ Powrót Żela (po raz 20 xD )
|
Wt, 18 maja 2010, 20:46 |
|
|
MagicOfBudyn
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 21 cze 2010, 06:12 Posty: 190 Lokalizacja: Union Of Europe
|
Ostatni poziom w Super-Herosie przechodziliśmy ponad tydzień, ale wczoraj się udało .
_________________ Pozdrawiam wszystkich, MagicOfBudyn.
|
Cz, 12 sie 2010, 11:24 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Re: Najtrudniejszy poziom w "Super-Herosie"
Jak dla mnie trudnieszy pod względem szybkiej reakcji jest drugi poziom Indii, bo trzeba przejść koło szanbonura
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Wt, 17 lis 2020, 10:10 |
|
|
mysliwy112
Roz-krecony
|
Prawda, ostatnie poziomy są po prostu długie i frustrujące.
_________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112
|
N, 27 gru 2020, 21:29 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
|
Oczywiście się zgadzam. Długo nie mogłem ich przejść, do czasu aż dowiedziałem się o kodzie na dynamity. A kolejne lata zajęło mi dojście do tego, jak przejść te 2 poziomy bez kodów (znalazłem jakiś rosyjski gameplay a potem u KKR).
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 27 gru 2020, 22:40 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Wspaniała wiadomość! A mówisz o ostatnim czy przedostatnim?
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 27 gru 2020, 22:57 |
|
|
mysliwy112
Roz-krecony
|
Chad ARMAGEDON vs virgin dynamites
_________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112
|
Cz, 31 gru 2020, 20:34 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Armagedon to super sprawa. Jakby kiedyś wyszły kolejne gry z Reksiem, zawierające Mumionki to przydałaby się tam jakaś bomba typu "armagedon".
|
Cz, 31 gru 2020, 20:42 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
imo lepsze są dynamites bo dają aż 10 dynamitów co w przybliżeniu daje 4 armagedony. NAJGORZSZE VIRGIN TO JEST TEN Z GRAWITACJĄ, JAK JA GO NIENAWIDZĘ
|
Cz, 31 gru 2020, 21:06 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Gravity też można wprowadzić jako przedmiot, ale w takim razie również przedmiot anty-gravity. No i paczkę 10 dynamitów, żeby nie tracić miejsca też można. Co do kodów to jak najbardziej się zgadzam, że dynamites są bardzo uniwersalne, ale czasem lepiej wybrać armagedon (nie tylko po to, żeby zrobić sobie wyzwanie).
|
Cz, 31 gru 2020, 21:26 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
GRAVITY jako jedyne nie jest po to, by pomóc, tylko by uczynić grę ciekawszą
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Cz, 31 gru 2020, 23:07 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Poziom 11 jest trudny tylko jak gra się po raz pierwszy, ale faktycznie, dane do myślenia
|
Pn, 4 sty 2021, 22:04 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
|
Oj, 11 strasznie mnie zawsze męczył, a ponieważ nie znam dokładnego rozwiązania na pamięć, nadal muszę trochę nad nim przysiąść. 15 jest długi i nudny, ale odkąd wiem, że trzeba wysadzić jednego kretona, to jedynym problemem jest to, żeby gdzieś nie utknąć, nie zabić się czy nie zablokować tablicy (to w sumie trzy problemy), bo trzeba będzie zacząć całą zabawę od początku. Najgorszy jest imo 14 (chyba że na kodach), bo jest on jakby jeszcze trudniejszą wersją poziomu 11, w którym desperacko próbujesz zniszczyć ściany przy drzwiach. Łatwo coś może pójść nie tak, bo musisz zsynchronizować swoje ruchy z ruchem kretonów. W zasadzie można dostać je do drzwi wysadzając kretonów kamieniami (do czego trzeba się dość precyzyjnie przygotowywać) albo mozolnie oczyszczać kolejne trójkąty (niewątpliwie jest to nawiązanie do zabezpieczeń Mu, podobnie jak wzór tablicy z tej szaty graficznej).
|
Pn, 4 sty 2021, 23:12 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 14 ] |
|