|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:27
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Bramy dodatkowe
Próbowałem dla wyzwania w RiSP wydawać po drodze poziomu monety Miało to utrudniać bo traci się przecież pieniądze potrzebne do przejścia poziomu Ale okazało się że daje to tak dużo życia i bomb że to niezwykle ułatwia Ostatni poziom, w którym wolnych bomb jest niezwykle mało i trzeba było je racjonować po zdobyciu bomb zza krat daje opcję nawet pokonania każdego wroga (co wcześniej było dla mnie mrzonką)
Wyjątkiem jest poziom w wiosce, gdzie ta brama w środku poziomu zmusza do otwarcia jej. A jeśli się otworzy inne bramy to może się okazać że brakuje ci pieniędzy i poziom jest nie do przejścia
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Cz, 22 wrz 2022, 18:18 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 226 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Re: Bramy dodatkowe
Wg mnie, czym dłużej spędzasz w poziomie, na tym więcej niebezpieczeństw się narażasz. Więc zabawa w otwieranie bram jest raczej utrudnieniem. Wyjątkiem są sytuacje, kiedy brakuje ci mięsa - wtedy faktycznie można się tak uratować i dzięki takiej bramie ukończyć poziom. Ale łatwiej sobie chyba jednak poradzić lecąc od razu na wyjście.
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Cz, 2 lis 2023, 10:43 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Re: Bramy dodatkowe
Podjąłem dzisiaj próbę ukończenia segmentu RiSP, otwierając przy tym wszystkie bramki (coś tam pewnie minąłem przez przypadek). Spore utrudnienie, także polecam dla szaleńców, dla których to samo w sobie nie jest wystarczająco trudne. Na koniec każdego poziomu miałem kilkanaście bomb i minimum monet. I to jest problem właśnie, że czasem trudno znaleźć te dodatkowe monety. No i jeśli chodzi o taki codzienny gameplay, to mam podobne podejście jak Kaczor. Używam ich tylko, gdy bardzo potrzebne są te dodatkowe życia.
|
N, 14 sty 2024, 12:56 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|