|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:19
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Pix
Się Odezwał
|
Wyłączająca się gra
Dzień dobry, Mam problem z grą "Reksio i Kretes w akcji" w dokładniej z grą Super heros i kapitan Nemo. Gdy klikam w tę gre cutscenka z Paryżem pojawia się, ale tuż po niej zamiast levelu gra sama z siebie się wyłącza. Kilkukrotnie próbowałem zagrać i za każdym razem gra się wyłącza i jestem zmuszony oglądać mój pulpit. Z żadną inną grą z gry "Reksio i Kretes w akcji" nie miałem takiego problemu. Wie może ktoś co jest przyczyną i jak to naprawić? Byłbym wdzięczny.
|
N, 14 lip 2024, 12:44 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Re: Wyłączająca się gra
Miałem bardzo podobny problem kilka miesięcy temu. O dziwo naprawiło się po uruchomieniu ponownym komputera. Nie wiem, czym mogło to być spowodowane. U mnie historia była taka, że miałem trudność z uruchomieniem RiKwA, bo każdorazowo musiałem przy uruchomieniu zaznaczać zgodę administratora. Komputer przymulił i się namnożyło tych pytań o zgodę, a na część odpowiedziałem tak, na część nie. XD
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 14 lip 2024, 23:01 |
|
|
Pix
Się Odezwał
|
Uruchomiłem ponowie laptop i zrobiłem aktualizację i teraz gdy klikam w ikonę gry "Reksio i Kretes w akcji" wyświetla się komunikat "brak płyty CD" a wyżej pisze Aidemmedia.
|
Pn, 15 lip 2024, 12:55 |
|
|
Pix
Się Odezwał
|
Zauważyłem , że próbując uruchomić jakąkolwiek gre z reksiem, np. Reksio i wehikuł czasu pojawia się ten sam komunikat.
|
Pn, 15 lip 2024, 12:58 |
|
|
Pix
Się Odezwał
|
dobra, udało się, wszystko jest w porządku, dzięki za pomoc.
|
Pn, 15 lip 2024, 15:46 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Jej! Cieszę się, że mogłem pomóc.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Wt, 16 lip 2024, 08:02 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|