Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
Dziękujemy w imieniu Paratroopy i Reksia2 za usunięcie postu
Cz, 18 lis 2010, 16:53
Przesuń
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
Re: jak wam się podoba playstation na korbkę
Mnie się podoba nie wiem jak Kari Macie
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
Cz, 30 gru 2010, 04:33
Paratroopa
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 6 lis 2010, 15:27 Posty: 362 Lokalizacja: Warszawa
Nie podoba się temu co musi kręcić korbką.
Cz, 30 gru 2010, 15:40
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
Dobre, wystarczy podłączyć generator obrotu. A tak wogule to jest
Cytuj:
Klaystation
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
N, 6 lut 2011, 16:14
Modnisia
Roz-krecony
Tak karimata to jest najbiedniejsza jeśli chodzi o kręcenie korba
_________________ Coś o mojej skromnej osobie, jeśli ktoś ciekawy ^^:
Spoiler:
Mam 15 lat i niecodzienne podejście do życia. Zdarza mi się być romantyczką, ale też i wredną sadystką. Oczywiście jedynie dla moich wrogów, którzy ku mojej rozpaczy są tak samo liczni jak moi przyjaciele. Kocham Japonię, jej piękny język i sztukę. Uwielbiam czytać Mangi i oglądać Anime, a moje ulubione to Naruto, Kuroshitsuji, D Gray-Man, Death Note i Vampire Knight. Lubię jeszcze wiele Anime i Mang, ale jest tego tak dużo że nie starczy mi czasu na ich wypisanie. Dodatkowym utrudnieniem jest to, że cały czas ich przybywa. Reksia uwielbiam odkąd w łapki wpadła mi pierwsza część ^^ Mimo iż od tamtego czasu minęło już hohohohoho~ i trochę, to do tej pory każde kolejne podejście do którejkolwiek części jest podejściem jeszcze lepszym
Naklejki: 100
@odkop Kari-Mata uwielbia kręcić korbą("TO MOŻE JA?"-Kari-Mata). Nie była do tego zmuszana. Problem pojawiał się jednak w czasie Pauz. Czy miała kręcić, łamiąc zasadę Pauzy, ale zachować grę, czy też przestać, przestać pauzę i potem żałować, że przez nią gra musi zostać reinstalowana?
Co do Klaystation, jest naprawdę fajne. Fajna parodia. I świetny wynalazek KW. Brawa. Ciekawe, tylko, czy można byłoby odpalić wszystkie gry na PS na KS? Chyba, że to jest kupiona....
No nie powiem Klaystation jest proste i świetne w całej prostocie i świetności. Jest fajne naprawdę.
_________________ Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
Wt, 4 cze 2013, 18:29
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
Naprawdę tam jest KlayStation? Jakich ja się rzeczy dowiaduję, aż muszę sprawdzić bo nie wierzę. No cóż, dobrze że moje PlayStation nie ma korbki Zawsze można zatrudnić młodsze rodzeństwo do kręcenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości