Po kilku latach odświeżyłem sobie RiKWA, po czym grając w "Wehikuł Czasu" natknąłem się na ciekawy tekst:
Spoiler:
Kretes: Średniowiecze? Nie wiedziałem że znasz takie trudne słowa Kari Mato. Kari Mata:Kiedyś mówili coś o robieniu z czegoś jesieni średniowiecza, ale nie zrozumiałam z czego
Nie natknąłem się na podobny temat, więc go założyłem. Wy też piszcie na co się natknęliście.
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
N, 6 sty 2013, 22:00
Przesuń
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 3 lip 2010, 11:04 Posty: 138 Lokalizacja: Koszalin
_________________ Nie chowaj nienawisci po wieczne czasy,ty,ktory sam nie jestes wieczny-Arystoteles Milczący głupiec nic nie różni się od nic niemówiącego mędrca-Molier Nie ma dobrej wojny,ani złego pokoju-Benjamin Franklin Nie ma ciekawości bez przyczyny-Albert Einstein
Znalazłes swietną parodię w Reksio i Wehikuł czasu? Dobrze jakbys podzielił się tym w dziale tej gry w wątku ,,Parodie".
Cóż... ten temat jest przyklejony więc postanowiłem, ze tu coś napisze. Kupiłem sobie przed chwilą RIKWA, i tak naprawdę dlatego przerwałem grę aby napisać tu tekst który na początku mnie bardzo rozbawił.
''Ło matku... zaraz wreszcie zrozumiem o co chodziło w Wehikule Czasu, ależ jestem podniecony'' - Kret Kretes.
N, 4 sie 2013, 15:44
Kreton Polski
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 28 lut 2016, 20:06 Posty: 81 Lokalizacja: Wiocha pod Warszawą
Naklejki: 0
Re: Śmieszne teksty z RiKWA
Molly: Kari mato ciebie nie męczy to kręcenie korbą? Przeciez oni mogą sami. Karimata: cale życie cos kręce to i teraz mogę
Lub jakos tak to bylo
_________________ Niech ktoś kupi licencję i robi gry a nie tylko mówi że robi
[Wybuch]Giń ty ty mumionku[/Wybuch] do opery upiorze kości zostały rzucone
_________________ Informacje Data dołączenia na forum: 26 paź 2016 Poprzednie nicki: dareksio, Gustaw Rapier Hurricane to głupie dziecko neo I nikt nie lubi go
N, 6 lis 2016, 11:44
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
Re: Śmieszne teksty z RiKWA
Co tak stoicie jak słupy soli?!... Ah pauza! Nie zauważyłem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości