|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 07:28
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Końcówka napisów (spoiler)
Autor |
Wiadomość |
takijeden
Norman
Naklejki: 0
|
Końcówka napisów (spoiler)
Witam. Ostatnio (właściwie dzisiaj) wychodząc z RiKWA! postanowiłem obejrzeć całe napisy końcowe łącznie z ofertą AM. Oglądam... oglądam... i nagle patrzę, a tu dodatkowy filmik! Maldurf, Jean Paul, Kretti i Blubb wychodzą z nory z narzędziami. Tutaj możemy zauważyć, że wychodzą z nory Molly i Kretesa! Czy nie powinni być n Kretonie?! Skąd się tam wzięli?! W tym temacie chcę podyskutować właśnie o tym.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Pn, 1 lip 2013, 12:09 |
|
|
takijeden
Norman
|
Re: Końcówka napisów (spoiler)
Po namyśle uznaję, że spoiler to tutaj za mocne słowo. W końcu wystarczy mieć RiKWA! żeby to zobaczyć.
Teraz a propos tego wyjścia. Sądzę, że może była to aluzja do ekipy z VNS robiącej coś w piwnicy Kretesa - Miasto Sekretów - nową przygodę.
_________________Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś spróbował zrobić ponownie mój stary avatar, ponieważ niefortunnie zgubiłem go.Czerwony jest tylko, aby zwrócić Twoją uwagę. Zapraszam na miejsce gdzie wiersze wstawiamy (niektórzy z tego sporo uciechy mamy). http://www.przygodyreksia.aidemmedia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?f=23&t=7922
|
Pn, 1 lip 2013, 14:49 |
|
|
opipiter11
Roz-krecony
|
Bo ja wiem? Może tak,albo sami coś zbudowali! Może coś co było w następnych częściach,ale nie koniecznie monolit. Ja tam zawsze myślałem ,że w nocy kradną tą grę
|
Cz, 4 lip 2013, 09:03 |
|
|
takijeden
Norman
|
Może chodzi tu o ekipę przenoszącą się z Aidem Media do Very Nice Studio?
|
So, 6 lip 2013, 15:16 |
|
|
opipiter11
Roz-krecony
|
Dobrze kombinujesz.Też prawdopodobne .
|
N, 7 lip 2013, 15:24 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Wątpię. Tu raczej po prostu chodzi o to, że wychodzą oni z nory Kretesa, no bo wyłączamy grę. Jak zapewne wiecie jak się przyciśnie na klawiaturze P, jest pauza. A w paru pauzach oni są... Wiecie pewnie też, że w RIKwA jest paru bohaterów danej przygody... Załączam screen z końcówki RIKwA:
|
Śr, 7 sie 2013, 09:50 |
|
|
Burak Chrumburak
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 paź 2020, 15:57 Posty: 406 Lokalizacja: Kraina Bajek
|
Ja tej scenki długo nie widziałem, bo zawsze pomijałem "naszą ofertę"
_________________ Za zdjęcia kolorowych robaków odpowiem na wszystkie pytania, które was dręczą
|
Pn, 16 lis 2020, 19:51 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 657 Lokalizacja: Międzysieć
|
Kretoni byli jedynymi postaciami w pauzie, którzy pojawiali się za bohaterami, którzy mówili, czyli prawdopodobnie byli tam naprawdę i coś majstrowali - pewnie nową grę o Przygodach Reksia, ale raczej TTW, niż RiMS. W RiMS już nie mieli takiej mocy sprawczej. Fajnie, że pokusili się w tej części o taką "scenę po napisach" - rok przed Iron Manem. Zawsze mnie intrygowała co miała oznaczać, ale póki co pan Hrynkiewicz nie udzielił na to pytanie odpowiedzi.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pn, 16 lis 2020, 20:27 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|