|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 05:57
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Mini-konkurs na budowę levelu w UFO
Autor |
Wiadomość |
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Mini-konkurs na budowę levelu w UFO
Chciałbym zrobić taki mały konkurs - na budowę levelu w UFO. Trzeba wejść w C:\Program Files\AidemMedia\Reksio i Kretes w Akcji\dane\game\przygoda\rtype\bazy i w pliku struktura_bazy jest napisane jak zrobić level. W innych plikach - baza1-baza12 - są przykłady levelów (levele z gry). Levele proszę przesyłać na mój e-mail do 22 lipca 2011 r. Nagrody to: -awatar, -sygnatura, -napisanie sobie w podpisie, że jest się zwycięzcą (ja też napiszę potwierdzenie kto wygrał w swoim żeby np. jakiś spamer sobie nie napisał). Prosze brać udział
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 15 lip 2011, 11:49 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Re: Mini-konkurs na budowę levelu w UFO
Lol, ty myślisz że tłumy będą chciały brać udział ? Żałosne, tak samo jak organizacja. Brak mi słów...
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Pt, 15 lip 2011, 15:22 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Jak weźmie jedna osoba to będzie zwycięzcą A poza tym nawet jak nie to będzie to alternatywa dla kreatora w SHiKN - ludzie będą się bawić.
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Pt, 15 lip 2011, 17:13 |
|
|
mysliwy112
Roz-krecony
Naklejki: 0
|
Myślę, że ten konkurs to świetny pomysł. Jako że nie znam Twojego e-maila to zostawiam plik tutaj. Z góry przepraszam za lekkie przekroczenie terminu, jednak mam nadzieję, że praca zostanie przyjęta.
_________________Jejku zapraszam https://github.com/mysliwy112
|
Śr, 2 sty 2019, 19:33 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
|
Uch, no dobrze, w związku z niską frekwencją przez te kilka lat przedłużam termin do 22 stycznia 2019 r. E-mail miałem w podpisie, ale nie mam, co dziwne. Zaraz go dodam, tymczasem proszę dla następnych chętnych: [UPDATE: termin wysyłania prac minął] Wysyłanie zgłoszeń mailem ma na celu zmniejszenie prawdopodobieństwa plagiatu. Twoja praca, mysliwy, może już zostać tutaj, ale następnych chętnych proszę o przesłanie zgodnie z zasadami. I przy okazji napisanie o tym w temacie.
|
Śr, 2 sty 2019, 21:56 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|