|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
 |
|
Teraz jest So, 2 sie 2025, 21:52
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Sir Ser
Pogromca Smoków
Naklejki: 0
|
 Kolejne wieści
Wygląda na to że powoli zmierzamy do końca cały czas wspominanego dziwnego budynku. Światło robi się coraz jaśniejsze i jest bardzo możliwe że wkrótce odwiedzimy inną lokalizację. Co ciekawe... Kolejny raz udało nam się dostrzec kartkę pozostawioną na podłodze. Wygląda to lekko podejrzanie, ale mimo wszystko cieszę się że powoli zbliżamy się do końca tej chorej zabawy.
Oto kolejna przerobiona kartka... (Uwaga! Jest dosyć dziwna i bardzo mnie ciekawi sens umieszczenia tego dziwadła na końcu..)
|
Wt, 13 sie 2013, 21:49 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
 Re: Kolejne wieści
Hasło to: Onomatopeja
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Śr, 14 sie 2013, 09:37 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 2 ] |
|