|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 21:25
|
Autor |
Wiadomość |
Babcia Reksia
Kierownik Budowy
Naklejki: 2
|
Zaproszenie do krytyki
Witajcie, zostałem przez AM poproszony o odświeżenie forum i strony Reksia, w tym temacie proszę żeby kazdy kto ma jakieś uwagi zgłaszał je tutaj.
Pozdr Tomek H.
|
Wt, 2 gru 2008, 11:36 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Ciesze sie zę wreszcie AM zainteresowało sie stroną
1. Dodać na stronie głównej newsy o tworzeniu RIMS
2. Dodać na stronie głównej do pudełek RIK:TTW
A reszte niech dopowiedza użytkownicy i moderatorim.
Edit:
Ps. proponuje żeby temat przenieść do O stronie Reksia i przykleić bo waży temat... a teraz to taki małowidoczny...
/zrobione
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Wt, 2 gru 2008, 16:11 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Nie wiem...
Może by zmienić wygląd forum?
Można by trochę uporządkować forum...
W dziale Goście, Goście - nie mog pisać goście - a to dla nich jest ten dział przeznaczony...
Dlatego jest to troszkę bezsensowne.
Njlepiej ustawić tam jakiś mały element obrony antyspamerskiej...
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
So, 6 gru 2008, 09:12 |
|
|
Agrael
Norman
Dołączył(a): Wt, 22 sty 2008, 13:08 Posty: 213 Lokalizacja: Z Kurana
|
Tak.Przydało by się.Ten styl jest nudny.Jakiś nowy styl by sprawiło atrakcję userom.
Tak.SPAMują na Potęgę i bym nawet cytować Kretesa.
Tak.antyspam by uratował całą sprawę.
_________________ Powracam!Sorry za nieobecność.
|
So, 6 gru 2008, 14:02 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
No ciesze się, że wreszcie dodano pudełko z dodatku
Przydałyby się też nowe elblamenty....
Mógłbym zrobić.... wystarczyłoby tylko wrzucić na forum...
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
So, 20 gru 2008, 17:16 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Nie, skórka wg. mnie jest najbardziej pasująca do Nory Kretesa. Taka ciemna I jestem do niej przyzwyczajony jak pewnie większość userów. Avatary (lub też emblematy) są takim małym gadżecikiem, więc specjalnie mi na nic nie zależy, ale jak będą to będą.
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
N, 21 gru 2008, 17:01 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Re: Zaproszenie do krytyki
Gdzie jest Babcia Reksia AM po długich pertraktacjach przysłało nam go i teraz jakby się zapodział. AM nadal nie współpracuje z forum jak kiedyś, a szkoda.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Śr, 31 gru 2008, 13:45 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
No Babcia Reksia nagle zniknął. Albo nie chcą współpracować z forum, albo mają urwanie głowy.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Śr, 31 gru 2008, 13:49 |
|
|
Gość
|
po prostu ma urlop a wchodzi na forum kiedy jest w pracy, należy zauważyć że naszego newsa włożył w poniedziałek kiedy się jeszcze pracuje a ponieważ ma urlop nie wchodzi na forum c'est simple
|
Śr, 31 gru 2008, 13:56 |
|
|
Gość
|
|
Śr, 7 sty 2009, 17:34 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
JA wolałbym jakby ktoś z Aidem udzielał się na forum, a nie na zasadzie niewidzialnej ręki.
|
Śr, 7 sty 2009, 19:04 |
|
|
Babcia Reksia
Kierownik Budowy
|
hmm, niestety Szalony Kapelusznik był tylko jeden. Ja go nie zastąpię i moja rola to bardziej pilnowanie strony technicznej, żeby sie nie wywalało, logowało itd...,
|
Cz, 8 sty 2009, 11:09 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Szkoda!
Tylko pilnowanie...
A zmiany...
|
Cz, 8 sty 2009, 15:33 |
|
|
Lone Star
Lider Podziemia
Dołączył(a): Wt, 30 maja 2006, 16:40 Posty: 1026 Lokalizacja: Lublin
|
Ale Sz.K. wciąż jest z nami. Od czasu do czasu pisze coś o RiMS, a pan Babć Reksia o ile dobrze rozumiem ma dostęp do plików forum, a więc wgrałby może ten dodatek z działem na hasło do Gwardii, jak to zaproponował Bambosz
_________________Pozdrawiam, Lone Star
|
Cz, 8 sty 2009, 15:59 |
|
|
Szalony Kapelusznik
Kierownik Budowy
Dołączył(a): Pt, 4 lut 2005, 14:26 Posty: 958 Lokalizacja: z Gdyni
|
Ja może tylko szybko w tym miejscu dodam, że Babcia Reksia to mój kolega z Aidem, z którym pozostaję w ciągłym kontakcie, jakby co. Nawet, proszę was, wystąpił w Reksio i Czarodzieje kiedyś. Znaczy się w formie graficznej
Cieszę się, że to on przejął opiekę nad forum.
_________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
|
Cz, 8 sty 2009, 16:17 |
|
|