|
|
Teraz jest N, 17 lis 2024, 21:17
|
Autor |
Wiadomość |
nostadamus
Norman
Dołączył(a): N, 4 wrz 2005, 10:32 Posty: 223 Lokalizacja: z miasta na L
|
przed chwilą powstało kolejne konto Patryka Barandalw biały7
Wt, 3 lut 2009, 16:23 |
|
|
!!!Bartek!!!
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 29 lis 2008, 12:49 Posty: 430 Lokalizacja: Żyrardów
|
Ale i tak nic nie napisze więc po co mu to?
|
Wt, 3 lut 2009, 16:28 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Po to,by denerwować Moderatorium i Adminów.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Wt, 3 lut 2009, 17:46 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Chyba on się denerwuje, a nie Moderatorium!
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Śr, 4 lut 2009, 09:47 |
|
|
Bender
Roz-krecony
Dołączył(a): So, 16 lut 2008, 10:07 Posty: 135 Lokalizacja: się biorą dzieci?
|
A teraz pisze jako gość.
_________________Byłem Wielki Fan Reksia.
|
Wt, 10 lut 2009, 16:34 |
|
|
!!!Bartek!!!
Starszy Norman
|
Mamy ogromny problem! Proszę przerwać aktywację kont przez admina bo to działa jeszcze gorzej na forum A propo ^
Musimy zrobić I metodą przybysza czyli usuwać jego posty i dać mu się zarejestrować, bo inni nowi użytkownicy którzy chcą rozmawiać o Reksiu nie mogą się zarejestrować!
|
Wt, 10 lut 2009, 17:23 |
|
|
!!!Bartek!!!
Starszy Norman
|
Chyba Szalonego Kapelusznika ale pomysł na PW przysłał przybysz więc już nie pamiętam
|
Wt, 10 lut 2009, 17:24 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Trzeba zwracać uwagę które konta mogą prawdopodobnie być jego, (np. Patryk, Patuś, Barandalw Biały, Całkiem nowe lata miodowe, itp.) a nie blokować całkowicie zakładania kont.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Wt, 10 lut 2009, 20:11 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Tyle że on taki długi czas się nie nudzi i odblokowanie tamtej opcji było by przyczyną spamu i nadmiernej pracy Moderatorium. Ale też mogłoby się powieść i znudzić w końcu Patusia.
Nowi użytkownicy mogą się rejestrować - tylko potem admin sprawdza ich wiarygodność i aktywuje, albo nie. Ni będzie aktywował konta Patuś'' , ani Miodowe lata7. Czy tym podobne.
Ale będzie aktywował konta nowych użytkowników, którzy chcieliby dołączyć do forum
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Wt, 10 lut 2009, 20:17 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Tak więc nie ma paniki, bo admini o wszystko dbają i sytuacja jest kontrolowana.
|
Wt, 10 lut 2009, 20:19 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
No niby tak, ale jest mały problem...
Zanim aktywuję konto nowemu użytkownikowi, ten się zniechęca i nie wchodzi już na forum.
Nowi użytkownicy chcieliby od razu być zalogowani, właśnie dlatego wcześniej wszystko uprościłem i nie trzebabyło w żaden sposób aktywować kont, a teraz albo brak nowych użytkowników albo nawracające spamy Patusia (nie siędzę tu niestety 24 godz./h i nie zdążę często usunąć jego konta na czas, zanim zawali całe forum...), który CODZIENNIE zakłada nowe konto.
Z dwojga złego - co jest lepsze?
Przybyszu, podobno masz jakieś informacje o Patusiu, gg itp.
Możeby go jakoś przycisnąć?
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Wt, 10 lut 2009, 20:39 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Jak widzicie miałem rację-moderatorium ma z patusiem(nie zasługuje na dużą literę)mnóstwo problemów.Jedynie poznanie wiadomości o nim może coś wskórać.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 11 lut 2009, 15:46 |
|
|
dziczek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 3 sie 2007, 07:56 Posty: 158 Lokalizacja: Czerniejów City \ Lublin \ Polska
|
Awaria!!!
Patuś przezaraźliwie spamuje jako gość,
a na domiar złego nikt nie zamykał jego
tematów!!! :przerazony:
|
Śr, 11 lut 2009, 18:07 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
|
Racja... Niektórzy mogą się zniechęcać z powodu, że nie mogą się zalogować tuż po rejestracji. Ale pomysł pana Hrynkiewicza - ten który pisałem na PW niektórym niestety może okazać się za słaby. Bo BARANdlaf się nie zniechęca już od dłuższego czasu i codziennie próbuje za-spamować forum, a admini i modzi przecież nie są całodobowo na forum. I byłby duży bałagan.
----------------------------------------------------------------------
Racja, trochę pogrzebałem i znalazłem informacje o nim. Fora na których się udziela lub udzielał. Numery GG i dane osobowe. I trochę informacji.
To powyższe najprawdopodobniej to prawdziwe...
-----------------------------------------------------------------------
Musimy się zastanowić poważnie nad tym co należy zrobić w tej sprawie...
|
Śr, 11 lut 2009, 19:04 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Ja tam nie wiem.
Jeżeli ustawićby automatyczną aktywację kont, wymaga to banowania i/lub likwidowania kont Patusia.
Jeżeli ustawićby aktywację kont przez Administratora, wymaga to aktywacji tylko i wyłącznie prawdopodobnych kont normalnych użytkowników.
Jedno i drugie wymagają poświęcenia swego (jakże cennego) czasu, ale oba w końcu dają jakiś rezultat.
To samo napisałem.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Śr, 11 lut 2009, 19:48 |
|
|