|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 09:47
|
Autor |
Wiadomość |
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Opo GG:
To mówi samo za siebie
Ps. Poszukaj jakiegoś korekora błędów, przepuść przez niego rozdział zanim dasz, do zawsze podwyższa ocenę.
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pn, 30 mar 2009, 19:14 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
No tak. Jak będziesz miał 5 lub 6 z ortografii z jakiegoś sprawdzianu to możesz z niego zrezygnować. Jest też druga opcja. Napisz sobie na Microsoft Word 2003 lub 2007. Poprawi ci błędy lub podkreśli na czerwono. Wtedy je popraw i wrzuć opowiadanie na forum. Ale jest też trzeci, najprostszy wariant. Poproś rodziców oto żeby ci napisali a ty im dyktuj.
Ale wrócę do oceny opo GG :
Roi sie od błędów, ale poprawiłeś dialogi. Tylko nie ma tekstu co się dzieje. Wszystko to mówi narrator. Zapowiada się akcja, ale zabić tego doktorka? To czysta przemoc, a gry z Reksiem nie mają przemocy, czyli opowiadania też nie powinny mieć. Ale poprawiłeś się. Normalnie dałbym ci 3,5/10, ale na zachęte do coraz to lepszej pracy daje ci 4/10.
|
Pn, 30 mar 2009, 19:20 |
|
|
Gość
|
Enterek - Ten rozdzialik był troszkę za krótki. Jak narazie jest coraz ciekawiej. Czekam na dalszy ciąg.
|
Pn, 30 mar 2009, 20:48 |
|
|
Gość
|
Przesiedlili ich na inne miejsce więc niech Kretes tam idzie a nie głosi krypto propagandowe treści xP ale ogólnie spox tylko dałbym dłuższy rozdział
|
Pn, 30 mar 2009, 20:50 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
|
Serdecznie przepraszam, ale Kretes jest dość niedoinformoany, zapisze sobie, jak skonczy sie przygoda to pójdzie tam i spokojnie wszystko opyli.
(bedzie wsam raz na nowy telewizorek)
Ps. Tak są krótkie, ale przynajmniej są one często
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pn, 30 mar 2009, 20:56 |
|
|
Gość
|
a Ty nie chciałeś dawać tego opowiadania, aż dziw. Ten cytat mówi sam za siebie
enterek--> cóż tu wiele pisać, opowiadanie dopracowane pod każdym względem, czekam na następny rozdział aż zacznie się wątek kryminalny
Euresanda--> chyba jedno z bardziej klimatycznych opowiadań w Konkursie. Przyjemnie się czyta, akcja się rozkreca wszystko to co najlepsze czyli magia i technologia <Technomagia jeśli ktoś czytał>
|
Wt, 31 mar 2009, 17:18 |
|
|
Gulguldryk gryfindyk
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 14 mar 2009, 16:28 Posty: 308 Lokalizacja: Uniwersytet magji
|
A teraz lepiej??
/no tak wszystko jasne xP
_________________ Oglądajcie Hole in the wall!!!
|
Wt, 31 mar 2009, 18:37 |
|
|
Gość
|
enterek: Fajne... Podoba mi się coraz bardziej, ale jak narazie wolę Przygodę Kretesa.
|
Wt, 31 mar 2009, 18:45 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
Naklejki: 3
|
Dziękuję Może spodoba Ci się jak przeczytasz opis Narzeczonego Albo jak wstawię wątek kryminalny ....
_________________Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii, wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń
|
Wt, 31 mar 2009, 18:48 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
A co myślicie o moim rymowanym rozdziałku RiKKIU?
enterek:
Dobre!Bardzo dobre!Ale nieco więcej akcji może...
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 1 kwi 2009, 14:40 |
|
|
Kitta
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 20 sty 2007, 20:31 Posty: 78 Lokalizacja: Szczecin
|
enterek - nareszcie opowiadanie bez innych światów i tajemniczych, zakapturzonych dziwaków. Świetne poprostu. Innych jeszcze nie przeczytałam.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Piszę poprawnie po psiemu.
Piszę poprawnie po szambolańsku.
|
Śr, 1 kwi 2009, 18:02 |
|
|
Gulguldryk gryfindyk
Starszy Norman
Dołączył(a): So, 14 mar 2009, 16:28 Posty: 308 Lokalizacja: Uniwersytet magji
|
Właśnie napisałem V rozdział Agentów
Oceni ktoś?
_________________ Oglądajcie Hole in the wall!!!
|
Cz, 2 kwi 2009, 12:27 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
|
Ja ocenię...Ochyda,tak jak wszystkie twoje .
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Cz, 2 kwi 2009, 15:57 |
|
|
Stryj Mac
Mieszacz Zaprawy
Dołączył(a): Śr, 15 sie 2007, 13:43 Posty: 1426 Lokalizacja: Szczecin
Naklejki: 2
|
Hm... Reksio i Agenci... Zobaczmy...
Cóż, jak wszystkie (dotąd chyba tylko 2 ) opowiadania
GG, jakie są każdy widzi.
Nie czytałem szczegółowo tylko rzuciłem okiem, ale:
Od razu przeciętnej inteligencji człek może zuważyć, że wszystko to
jeden wielki dialog. To i tak niezły postęp bo dotąd całe opowiadanie było pisane jednym ciągiem . Przy pisaniu opowiadań... Nie inaczej to powiem. Opowiadanie polega przede wszystkim na tekście osoby sprawującej nad tym wszystkim władzę (czyt. narratora). W opowiadania można wplatać dialog, bo ono samo polega tylko na tym co wcześniej powiedziałem (w zasadzie to napisałem ). Dlatego jest opowiadanie z dialogiem, a nie dialog z opowiadaniem. Napisałeś 5. rozdział GG? Wg. mnie to w zasadzie 1. czy 2.... Rodziały są za krótkie!
O wiele! Popatrz sobie chociażby na Reksia i Grę Bogów bota.
Zauważam, że ostatnio GG nie stosuje się do naszych rad (czyt. rozkazów wyroczni ). Coż nie wyjdzie ci to na złe, ale nie polepszysz tym swego opowiaania.
Tak nieoficjalnie mogę ocenić kilka opowiadań, coś a'la recenzja.
Ale nie zakładam do tego celu osobnego tematu.
_________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim. Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam. Piszę poprawnie po polsku.
|
Cz, 2 kwi 2009, 17:02 |
|
|
FORUM
Działacz Podziemia
Naklejki: 2
|
To oceń moje. Jeszcze nie jest skończone, choć dzisiaj już dobrnąłem do połowy rozdziałów. Ciekawe jak mi idzie...
_________________ Ech...
|
Cz, 2 kwi 2009, 17:35 |
|
|