| 

|  | 

|  | Teraz jest Pt, 31 paź 2025, 16:13 
 |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 10 ] |  |  

| Autor | Wiadomość |  
			| Pat36 Starszy Norman 
   |   Bazarek.Pomysł na forumWitam.Mam pomysł dotyczący forum.Można by było zrobić bazarek jak na http://forum.clubpenguin.pl/index.php  .Czy to dobry pomysł?
 Głosujcie w ankiecie_________________
 ...

|  
			| So, 24 paź 2009, 17:51 | 

|  
		|  |  
			| Stryj Mac Mieszacz Zaprawy 
 Naklejki: 2
   | Ale co to ten cały bazar?   _________________Stryj Mac jako Stryj Maćko [z wyeliminowanym polskim znakiem]. Moderuję kolorem niebieskim . Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.Piszę poprawnie po polsku . 

|  
			| So, 24 paź 2009, 17:55 | 

|  
		|  |  
			| nieznany Mistrz Gry 
 Naklejki: 4
   | Bazarek to zły pomysł. Czy nowy fan Reksia, który znalazł nasze forum, zaakceptuje formę zabawy na tym samym forum, na którym po prostu się jest dla samej przyjemności wymiany zdań z innymi fanami Reksia, jaką niewątpliwie jest bazarek? Nie, bo bazarek, choć nie przeczę, na zwykłym forum (ogólnotematycznym) jest dobrym pomysłem, to na forum o określonej tematyce jest złym. Dużo przyjemniej jest teraz, gdy reksiony z Gwardii zostały usunięte. _________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku ).Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.   

|  
			| So, 24 paź 2009, 20:58 | 

|  
		|  |  
			| Pat36 Starszy Norman 
   | Wiem że bez reksionów jest przyjemniej ale na FCP to działa dobrze. _________________
 ...

|  
			| N, 25 paź 2009, 13:25 | 

|  
		|  |  
			| Lone Star Lider Podziemia 
   | Zbędny pomysł. Forum ma służyć do wymiany opinii, rozmów z innymi fanami Reksia, ma też pomagać innym w problemach związanych z grami z dzielnym psem. Bazarek sprowadzi tutaj tylko spam - i tak sama "Kanalizacja" to już wg. mnie za dużo (bo po co komu jakieś zabawy typu "RPG", "X czy Y"     )
 Stanowczo głosuję na "NIE"._________________Pozdrawiam, Lone Star  

|  
			| N, 25 paź 2009, 13:29 | 

|  
		|  |  
			| Maldurf von Krettof Bardzo Stary Norman 
   | Kanalizacja jest fajna    ! Uwielbiam ją! Można tam sobie pogadać na luzie    .A co do bazarku głos : nie!_________________ Proszę wchodzić i grać. ^_^ 

|  
			| N, 25 paź 2009, 13:48 | 

|  
		|  |  
			| spidi Ekspert w Dziedzinie Cementu 
 Naklejki: 3
   | 
To nie znaczy , że tutaj będzie dobrze . Jestem na nie .Nie podoba mi się powrót do tego co było, tych wszystkich pieniądzy reksionów , punktów i wszystkiego innego . _________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum   Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się  <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju   Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy...  Pozdrawiam Spidi. 

|  
			| N, 25 paź 2009, 14:54 | 

|  
		|  |  
			| nieznany Mistrz Gry 
 Naklejki: 4
   | Tak. Bo czym zajmowali się w czasach reksionów członkowie GR?
Robieniem w paincie statków i sprzedawaniem ich za reksiony! Ot, co! Usunięcie reksionów było doskonałym pomysłem. Nie warto ich przywracać-zamiast wymieniać opinie o reksiu będziemy jedynie zbierać reksiony i martwić się stanem konta.
 _________________ Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku ).Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem. "Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.   

|  
			| N, 25 paź 2009, 15:44 | 

|  
		|  |  
			| Traktor Cesarz Śmietnika 
 Naklejki: 0
   | Otóż porównywanie forum CP z naszym nie ma najmniejszego sensu. Tam na bazarze sprzedawają głównie avatary i różne usługi do pingwinów na CP oferują, poza bazarem można również kupić własną grupę. U nas to nie potrzebne. Avatary można mieć tylko ustalone, reksie to nie są gry mmo, a na grupy nie ma nawet co liczyć. 

|  
			| Cz, 5 lis 2009, 20:48 | 

|  
		|  |  
			| lukin Bywalec Nory 
   | To zły pomysł...paździocha trzeba by było zatrudnić;d _________________
 Smutno na forum...

|  
			| Pn, 7 gru 2009, 15:48 | 

|  
		|  |  

|   | Strona 1 z 1 
 | [ Posty: 10 ] |  |  

| Kto przegląda forum |  
		| Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość |  

|  | Nie możesz rozpoczynać nowych wątków Nie możesz odpowiadać w wątkach