|
|
Teraz jest Pn, 13 sty 2025, 08:50
|
Autor |
Wiadomość |
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
Nick masz w formie raczej męskiej.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 26 mar 2009, 15:54 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
Aha, o to chodzi Wiesz nie zastanawiałam się nad tym, jak brałam nick...
Po prostu od jakiegoś czasu takiego używam (tzn. na różnych stronach)...
Ale może być też "ta enterek" , prawda? Może się zastanowię nad zmianą, skoro jest problem
|
Cz, 26 mar 2009, 15:58 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
|
Jak już ktoś wie to nie ma problemu.
------------------------------------------------------
Ta enterek
W języku polskim raczej "ta enterek" brzmi dziwnie. W języku polskim rzeczowniki w formie żeńskiej - chyba wszystkie są zakończone na "a".
"Ta enterek" - brzmi jakoś z innego języka. Imię Mercedes - imię kobiety, ale nie imię polskie.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
Cz, 26 mar 2009, 16:01 |
|
|
Johanna
Bardzo Stary Norman
|
No wiem Ale zawsze mogę zmienić ;( ...
|
Cz, 26 mar 2009, 16:03 |
|
|
Grzes
Kierownik łopaty
|
Możesz, przeze mnie, bo potrzebna jest zgoda, a raczej zrobienie tego przez administratora.
Udzielam Ci pozwolenia, możesz napisać, jaki żeński nick chciałabyś mieć.
Oczywiście nikt Cię do tego nie zmusza. Możesz zmienić albo nie.
_________________ Moderuję kolorem żółtym.
|
Cz, 26 mar 2009, 21:08 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Witam na forum, enterek. Może Twój nowy nick to będzie "enterka"?
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
N, 29 mar 2009, 18:36 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
|
Ten nick mam po moim starszym bracie, który nie ma teraz czasu na to wszystko . Piszę tu od kilku dni i mi się bardzo podoba imienia i wieku nie podam
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
So, 16 maja 2009, 19:40 |
|
|
Rafał
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 11 lis 2007, 15:50 Posty: 446 Lokalizacja: wiesz, że lubię makaron?
|
Witam, po raz drugi. Wróciłem. Czy na długo nie wiem. W każdym razie witam każdego z osobna. Widzę, że doszło wielu nowych userów. Cieszę się, bo "w grupie raźniej". Dzięki za przyjęcie do Gwardii Reksia.
|
So, 16 maja 2009, 19:45 |
|
|
Tornado5000
Roz-kreca się
Dołączył(a): Pt, 22 maja 2009, 10:55 Posty: 39 Lokalizacja: Nie żartuj, to napad!
|
mam na imię dawid mam 6 lat mieszkam w gorzów wlkp
_________________ I-Asterix
II-Konowałus
III-Hiszpan
IV-Sam schiffer
|
Pt, 22 maja 2009, 11:18 |
|
|
mistrz Yoda
Się Odezwał
|
Nazywam się Przemysław, mam dziesięć lat, mieszkam w Drezdenku i jestem fanem star wars.
|
Pn, 29 cze 2009, 14:35 |
|
|
przyjaciel
Roz-kreca się
|
Dzieńdobry nazywam się ... yy... jakoś się nazywam jak sobie przypomnę to napiszę ... mam [cenzura ] lat chodzę do podstawowej szkoły , a dokładniej ją kończę ... Jestem fanem yy... dużej ilości rzeczy np. Star Wars'ów ,Harrego Pottera i wiele innych... Kocham zwierzęta i kocham robić im zdjęcia mój ulubiony przedmiot w szkole to plastyka i informatyka , więcej się dowiecie jak bardziej mnie poznacie to na tyle .
_________________ „Rodzisz się oryginalny nie umieraj jako kopia”
PoZdRaWiAm przyjaciel
|
Wt, 30 cze 2009, 19:08 |
|
|
piesek 22
Bywalec Nory
Dołączył(a): Wt, 25 sie 2009, 10:41 Posty: 71 Lokalizacja: z Hogwartu
|
nazywam się Ewa, mam 9 lat. Lubię: plastykę, Reksia, origami, rower, rolki i uwielbiam Harry'ego Pottera oraz Książki
_________________Największe przyjemności to składanie Origami i czytanie Harry'ego Pottera.
|
Pn, 7 wrz 2009, 14:28 |
|
|
the best
Bywalec Nory
Dołączył(a): N, 18 paź 2009, 15:43 Posty: 64 Lokalizacja: pewnie z the bestolandii ^_^
|
dzindebry nazywam się kamil i jestem tu nowy
_________________a ja umiem robić takie literki Д & ϗ ψ Ж ـش- nie kopiować bo dostaniecie od pana policjanta pałą po głowielogujcie się na: http://www.reksio123.fora.plAvek wykonany przez Adamamaga
|
N, 18 paź 2009, 15:50 |
|
|
Szymek
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 13 lip 2009, 12:29 Posty: 177 Lokalizacja: Nowa Wieś
|
dzień bobra nazywam się Szymon Waśko mieszkam w Kętach ale w tym tygodniu się przeprowadzam do Nowej Wsi mam 11 lat i bardzo lubię Bionicle,gry komputerowe i Bakugan
_________________"nie śpiesz się rano, a popołódniu śpiesz się powoli" http://smoki.nightwood.net/index.php?ref=2164838http://stworzwirusa.tk/997/boberekklikajcie i rejestrójcie się: http://www.moshimonsters.com/monsters/nomyzs222mój avek wykonał AdamMag. PODDAJ SIĘ POTĘDZE AVATARÓW ADAMMAGA
|
Wt, 15 gru 2009, 21:31 |
|
|
Shlafrok Holmes
Starszy Norman
Dołączył(a): Śr, 20 maja 2009, 17:41 Posty: 450 Lokalizacja: z londynu
|
niezauważyłem tego tematu ale nie ważne imię:michał nazwisko:******** lubię:bakugany pokemony szkołe reksia i przygode lat:8 klasa:2
_________________polecam robienie avatarów u AdaMaga jest w tym świetny
|
So, 19 gru 2009, 17:05 |
|
|