|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 04:08
|
Śmieszne wydarzenia ze szkoły
Autor |
Wiadomość |
kubulus
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): N, 11 kwi 2010, 13:44 Posty: 552 Lokalizacja: San Francisco, 1329 Prescott Street
|
Re: Śmieszne wydarzenia ze szkoły
Moja koleżanka napisała na teście z Angla zamiast breath to brecht. I był brecht.
_________________ Mist. To be mist. To miss. To be missed. To be...
|
Pt, 17 gru 2010, 22:44 |
|
|
xXx Justi xXx
Roz-kreca się
|
U nas tak: na przyrodzie: " Warszawa jest na wschód od zachodu." j.polski: " Narzędnik- idę z kim? z czym? z nogą ( no trudno żeby bez) hasło na dzień bez używek (marne) : " Narkotyki to nie cukierki, więc nie próbuj ich smaku." a teraz ktoś się pomylił i powiedział: " Ludzie to nie narkotyki, więc nie próbuj ich smaku"
|
N, 16 sty 2011, 19:58 |
|
|
Żelo
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 16 kwi 2010, 15:29 Posty: 532 Lokalizacja: z przyszłości
|
Uwaga! To było tak na religii:Siostre zawołał dyrektor i taki jeden ,,Łuhuuuu''.Siostra to słyszała i jak wróciła to kazała mu pisać modlitwę przepraszalną xD.
_________________ Powrót Żela (po raz 20 xD )
|
Śr, 19 sty 2011, 18:41 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 28 lut 2011, 21:18 |
|
|
AREK17
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 25 maja 2010, 13:02 Posty: 11 Lokalizacja: Truskolasy
|
raz na lekcji pani powiedziała że opowiadamy kawały bartek wyszedł na środek i opowiedział kawał o jasiu z przekleństwem i cała klasa się z niego śmiała
|
Pt, 18 mar 2011, 15:32 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Gagów z biwaku ciąg dalszy: Jeden z naszych kolegów śpiewał pod prysznicem. Nagle wywiązała się następująca rozmowa: Nasz wychowawca:wie ktoś, gzie jest przycisk do wyciszania go? Miłosz:[uderzenie w drzwi kabiny] Bo wejdę do kabiny! Pierwszego dnia, jak szedłem pod prysznic, to wszystkie kabiny były pozajmowane. Oprócz ostatniej, ale tam, zamiast baterii prysznicowej, była pralka. A wtedy Miłosz: -to Przemek [ja] się dziś pierze. Albo my go spierzemy... No, poprostu... lol, lol, lol, lol, lol, lol, lol, powtórzenia. A w szkole: pewnego dnia graliśmy na przerwie w rugby. Zasady wymyślałem ja, jako sędzia. Regulamin był następujący: zasada 1. Brak zasad. zasada 2. Zanim wymyślisz jakąśzasadę, patrz zasada 1 .
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pt, 18 mar 2011, 15:47 |
|
|
MrF11
Bywalec Nory
Dołączył(a): Cz, 17 lut 2011, 17:58 Posty: 59 Lokalizacja: Prospit
Naklejki: 0
|
Nie wiem czy takie smieszne ale raz na religii coś takiego było.
Katecheta pokazał nam zdjęcia kilku facetów przebranych za księża w dresach z kijami bejsbolowymi kastetami itp. Po zaprezentowaniu tej fotki całej klasie spytał czy ktokolwiek inny odważył się zrobić sobie takie chamskie żarty z innych religii. Po chwili ciszy z końca sali dobiegło głośne: -Ahmed! DETONUJ!
So, 26 mar 2011, 20:17 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
dybym miał napisać wszystkie "chece" u mnie w szkole, to mój post by był na 6 stronach Dlatego napisze kilka. Raz na lekcji Reli.Pyta się pani mojego kolegi- Jacy byli 1 ludzie.A on na to-Ksiądz Proboszcz. Gdy był występ ,,Śpiąca Królewna,, to miałem plujkę i kilka kulek.Gdy miał pocałować królewne to szczeliłem mu do buzi, potem do ucha, a na koniec do nosa. Na jez.ang. pani pyta się kolegi-Jak jest papuga?A on na to-Parot.Dobrze, a jaki to wynik.20:5=?A kolega-Farot.
|
N, 3 kwi 2011, 20:11 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Materiał z biwaku mi się skończył. Ze szkoły nie. Chcieliśmy ( ja, Dawid i Sebastian ) nastraszyć Darię. Chowamy się pod ławkami, ona wchodzi, my nagle wyskakujemy: Ja: [ wyskakuję ] Łaaaaaa!!!!! Sebastian: [ wyskakuje ] Buuuuuu!!!!! Dawid: [ wyskakuje ] Suche gacie na dnie morza!!!!!
A w dniu wagarowicza to się działo... wychowawca sprawdza obecność: Wychowawca: Patryk... Ja: Nie ma! przestrzega tradycji. Wychowawca: Ja wam poprzestrzegam tradycji. Przemek... Ja: Jestem, ale na następnej lekcji mnie nie będzie, bo będę przestrzegał tradycji. Wychowawca: Ja wam poprzestrzegam tradycji!
Na klasówce z matmy: Ja: Mogę iść pościągać, yyy... to znaczy do toalety? Matematyk: Do toalety możesz. Pościągać-nie.[wychodzę] Przemek poszedł się s-kup-ić.[cała klasa w śmiech].
|
Pn, 4 kwi 2011, 15:08 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
Na wycieczce do lasu.Wszyscy leżą przy ognisku przy dziewczynach.Potem dziewczyny idą spać to my bierzemy kołdrę,robimy dziury i nakładamy.Potem straszymy dziewczyny. Raz na przerwie.Na korytarzu jest mała,stara szatnia.To ja tam wchodzę i udaje, że ktoś dusi mnie.A dziewczyny-Rdusiu,Rdusiu.A ja-zniżałem się i udawałem, że nie żyje.A potem dziewczyny uciekły i krzyczały-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Do 1:Gdy jechaliśmy do lasu.To mieliśmy oddzielne autobusy.W 1 dziewczyny+pani, a w 2 chłopacy.Ale była impra.Pili my piwo.I śpiewaliśmy-Hej sokoły*.Potem gdy wyszliśmy z autobusu.To tak samo było jak z autobusami.Były dwa domy.Gdy była noc.To byłą impreza.Hu,hu.
*Jechaliśmy do gór.
|
Pn, 4 kwi 2011, 17:24 |
|
|
Rilana
Norman
|
Sorry za offtop: Rdusi jakoś ci nie wieże że piłeś piwo.....i co ty Rdusi masz na imię że tak na ciebie wołały....
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Pn, 4 kwi 2011, 17:43 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
Piwo bez alkoholowe.Nie mam tak na imię ale tak wszyscy z szkoły do mnie mówią. jasne jasne alkoholiki jedne XD
|
Pn, 4 kwi 2011, 17:53 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Kilka lepszych tekstów Miłosza, gdy spóźniał się na lekcje: -[ na religii, dostał za to naganę ] siema alf**sy!!!!!!!!!!!!!!!!! -[ na polskim, nie dostał za to nagany, zaraz po " dzień dobry" ] dobry wieczór. A dzisiaj ja powiedziałem coś takiego do Patryka ( niedawno złamał nogę i musiałem za nim nosić kurtkę i plecak ): -Bardzo ci dziękuję. Dzięki tobie już wiem, jak się czuły zakute pały w trakcie bitwy pod Grunwaldem. W poprzednim półroczu mieliśmy lekcję na salkach katechetycznych, bo szkoła była w remoncie. I coś takiego się zdażyło: Patryk ( nie ten, co złamał nogę, inny Patryk ): [ jakiś ptak zrobił mu... coś na głowę ] Ptasi k***a klops!!! Martyna: Patryk... ksiądz się patrzy [ przez okno plebani widzimy wychylającego się księdza, który właśnie wstał od śniadania - wiemy, bo w ręku ma banana ] Patryk: O, Batman z Bananem Zagłady! [ pare przerw później ] Patryk 1 [ ten od złamanej nogi ] : [ wyciąga z torby banana ] Patryk 2: Dlaczego ukradłeś Batmanowi Banana Zagłady!? Patryk 1: [ wyciąga kiść bananów ] ukradłem mu cały zapas...
|
Pt, 15 kwi 2011, 15:18 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Ostatnio na przyrodzie. Piszę sobie w ćwiczeniach i muszę napisać, na jakich kontynentach występują, a na jakich nie występują lasy równikowe. I jeden Kamil patrzy mi przez ramię i się pyta : - Tam pisze Atlantyda? - Tak, Atlantyda. - Ok, dzięki. Jakby ktoś nie zrozumiał to napisałem Antarktyda, a co się stało z Atlantydą to wiecie. Też przyroda. Pokićkało mi się ze zwrotnikami i się nauczycielka pyta : - Co ty miałeś z przyrody w zeszłym semestrze? - Szóstkę. - Z czego? - Z przyrody. Albo przed lekcjami, gadam z zapalonymi graczami w CSa. - Tak się podniecacie tym CSem, a nawet nie wiecie kiedy powstał. A od tyłu zachodzi mnie inny CS-owiec, wali mnie w łeb i krzyczy ''Headshot!'' W sali od polskiego na ścianie wiszą portrety słynnych poetów, ale mieliśmy tam akurat religię. Kilku gości pluło z rurek kulkami z papieru i Andrzej postanowił się nieco obrócić i splunął i trafiło w jakiegoś poetę. A Andrzej : - O k***a, Stasiu oberwał! Niezłe było też na muzyce, wszyscy sobie spokojnie siedzimy, aż tu nagle Norbert wali głową w ławkę spogląda pod nią i mówi : - Ławka nie pękła? Albo na plastyce, ja czyli totalne beztalencie plastyczne zrobiłem ładny obraz abstrakcyjny i pani mówi, że mam za to 6. A z tyłu klasy ktoś mówi : - Chyba cię po****ło. Jak coś mi się wspomni to dopiszę . Ale teraz są rekolekcje to pewnie znowu coś wykombinują .
|
Pt, 15 kwi 2011, 19:25 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
|
Jeden z 1 klasy na rekolekcjach. K.Raz dzieci zobaczyły w lesie ptaka.Nie umiał latać bo miał złamane skrzydło... A on:A gdy gazy miał.
K-Ksiądz
|
Pt, 15 kwi 2011, 19:35 |
|
|