|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 17:22
|
Przygody Reksia - Nowa Seria
Przygody Reksia - Nowa Seria
Autor |
Wiadomość |
Rilana
Norman
|
Re: Przygody Reksia - Nowa Seria
Zapomniałam powiedzieć jeszcze jeden ważny minus epizodów Były by to ciągłe wydatki....nie każdy miałby ochotę co miesiąc wydawać 30-40 zł
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
So, 26 lut 2011, 14:06 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
kari mata ma racje
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 26 lut 2011, 15:23 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
Back to the Future: The Game - przygodówka point n' click wydana w odcinkach. Użytkownik sieci Steam płaci JEDNORAZOWO 24,99 euro - równowartość 99,4318002 złotego polskiego. Użytkownik otrzymuje do ściągnięcia co miesiąc kolejny odcinek.
Tak samo miałoby wyglądać z Reksiem. Zrozumiano? ;p
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
So, 26 lut 2011, 20:04 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
czyli mam zrozumieć że jak sie zapłaci 100zł to kolejne odcinki są za darmo? i tak to głupi pomysł bo nie wiem czy na jedną okazje kupi sie gre za 100zł wole tańszego reksia. ZROZUMIANO?
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Śr, 2 mar 2011, 18:32 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Śr, 2 mar 2011, 18:41 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
do czego to napisałeś
|
Śr, 2 mar 2011, 20:34 |
|
|
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
|
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
Śr, 2 mar 2011, 20:49 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
|
możecie mi powiedzieć co to jest?
|
Śr, 2 mar 2011, 20:54 |
|
|
Rilana
Norman
|
Ja spróbuję wytłumaczyć-face palm oznacza...ciężko to powiedzieć.... "ojezuuuuu lub zupełnie nie o to chodziło lub gdy ktoś nie rozumie czegoś prostego....nie wiem do końca
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Śr, 2 mar 2011, 21:43 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
W ankiecie zaznaczyłem opcję 2, ale zgadzam się z wypowiedzią Bota (nie tą ostatnią, tylko parę stron wcześniej)-przy opcji 1 każdy będzie zadowolony, bo to to samo, co 2, z tym, że grę można kupić "pociętą na kawałki". To też jestem za opcją pierwszą.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Cz, 3 mar 2011, 21:19 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
A jeśli ktoś nie ma neta?? To nie zagra w Reksia który powinien być dla wszystkic
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Pt, 4 mar 2011, 18:09 |
|
|
bot
Komiksowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 8 gru 2005, 18:55 Posty: 1193 Lokalizacja: Polska Inteligencja:-∞ Szybkość:0
Naklejki: 4
|
Kiedy skończą ukazywać się epizody gra będzie wydana w pudełku i wysłana do sklepów. Jeśli nie ma neta to grę kupisz później w sklepie - bez bawienia się w epizody. Epizody będą dla tych co mają internet (a kto w tych czasach nie ma?).
_________________Nobody expects the Spanish Inquisition! The One Who Disturbs So Terribly... Jeśli zobaczysz pomarańcz śmierci w swoim poście - strzeż się!
|
Pt, 4 mar 2011, 18:24 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Dobra poddaję się nie wiem czemu czuję niechęć do epizodów
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Pt, 4 mar 2011, 19:18 |
|
|
margonem_
Stawia Opór
|
Jeśli chcecie, to róbcie, ja tam wolę stare 2D i czekać rok, połtora na nową część. Jeśli jednak mielibyście zdecydować się na epizody, to jak wyjdą już wszystkie, lub będzie ich sporo, to zróbcie jedną płytę z tymi epizodami w jednym, oczywiście droższą ;]
|
Śr, 4 maja 2011, 13:16 |
|
|
kretes.o matko
Roz-kreca się
|
1. Obecna forma gry, długie oczekiwanie i długa przygoda
_________________hej jestem kretes.o matko i uwielbiam reksia i kretesa i innych (Ja, ja ci dam!) czekam na reksio i miasto sekretow 2 najnowszy komiks zycie reksia i kretesa viewtopic.php?f=6&t=7413
|
Śr, 13 lip 2011, 06:56 |
|
|