|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:09
|
Autor |
Wiadomość |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
Re: LEGO
O gustach się nie dyskutuje, ale ja tam lubię i Bionicle, i Hero Factory.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 27 lut 2011, 13:11 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 1 cze 2010, 18:32 Posty: 780 Lokalizacja: CIAPSKŁAD
|
Jaki gustach? To jest moje zdanie. Wiem że fani nie znoszą takich wiadomości ale nie wybuchajcie.
_________________xPatra dla przyjaciół (nie mam przyjacioł )
|
N, 27 lut 2011, 14:37 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Nie wybucham, poprostu cię informuję o różnicach w naszym zdaniu. A do tematu: Macie jakieś gry z LEGO? Bo ja mam pełną wersję Indiana Jonesa ( i 1, i 2) i demo Harry'ego Pottera.
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
N, 27 lut 2011, 15:37 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
a ja lubie lego city i lego star wars
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Pn, 28 lut 2011, 15:06 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Ja LEGO lubię budować, ale nie bawić się Gry są fajne i śmieszne
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
Pt, 4 mar 2011, 17:46 |
|
|
nemo
Roz-kreca się
Dołączył(a): Cz, 17 lut 2011, 19:31 Posty: 12 Lokalizacja: Nigdzie[chcesz wiedzieć gdzie NIZ TEGO]
|
są fajne ale trochę... dziecinne
_________________ pozdrowienia od nemo
|
Pn, 7 mar 2011, 20:23 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
No już się wywijasz a tego że to nie był gust.
|
Śr, 9 mar 2011, 13:58 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 20 gru 2010, 20:25 Posty: 149 Lokalizacja: Miasto pcheł na głowie Reksia
|
Ja lubię tylko budować i grać w gry bawić się typu: [quote]AAAAAAAAAAAA! LEGO-pożar![quote]
_________________ Zajmuję się tworzeniem gier jako członek Maype Entertaiment, jakby ktoś chciał to tu macie link do podania: [url=goo.gl/cvp1m]klik[/url] PS. Będę tu baaaardzo sporadycznie wchodzić (2 razy/rok)
|
So, 12 mar 2011, 11:38 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Chciałbym się zapytać co niektórzy widzą tak fajnego w tym Lego Bionicle. To według mnie mają być klocki a nie składak kolorowych lodówek.
|
So, 12 mar 2011, 13:28 |
|
|
Przybysz
Lider Podziemia
Dołączył(a): Śr, 25 lip 2007, 09:23 Posty: 1418 Lokalizacja: z Kurakis
Naklejki: 3
|
najlepsze wg mnie są te tradycyjne lego system. Z nich możesz zbudować praktycznie wszystko i zabawa takimi klockami jest przednia. Możesz mieć statki, miasta, dziki zachód z opuszczoną kopalnią, melinę złodziei, jakąś magiczną krainę, łódź podwodną, samolot - aż mi się przypomniało jak budowałem kiedyś to wszystko; klocki lego są fajne.
_________________ "Więcej szczęścia jest w dawaniu aniżeli w braniu" - Jezus z Nazaretu
|
So, 12 mar 2011, 17:51 |
|
|
mwarw
Roz-krecony
|
Ja lubię tylko budować i grać w gry bawić się typu:
|
So, 12 mar 2011, 19:59 |
|
|
Patra
Działacz Podziemia
|
Ja ostatnio bawiłem sie z kuzynem klockami lego takim budynkiem gdzie się naprawia auta i on swoim ludzikiem zmieniał opony tirowi a ja wziąłem rycerza(lego(z innego zestawu)) i nałożyłem mu kosz na śmieci na głowę i dałem mu tarczę miecz i posadziłem na koniu i jak on zmieniał te opony i wjeżdział tirem do garażu to ja mu mieczem zniszczyłem drzwi. xD
|
So, 12 mar 2011, 20:24 |
|
|
AREK17
Roz-kreca się
Dołączył(a): Wt, 25 maja 2010, 13:02 Posty: 11 Lokalizacja: Truskolasy
|
Mój kolega ma Lego Indiana Jones i Królestwo Kryształowej Czaszki. Sam też bardzo bym chciał mieć.
Aaa! Moje oczy! To nie jest wyścig! Pisz powoli! - Bot
|
Pt, 18 mar 2011, 15:10 |
|
|
Czarnoksieznik
|
Kolekcjonuje ktoś LEGO Minifigures? Ja mam 8 figurek: -Clowna ( razy dwa ) -Skate'a (zgubiłem deskorolkę i podstawkę ) -Kosmonautę -Cherrleaderkę -Robota -Terminatora ( ten radioaktywny koleś z 1 serii ) -Magika
|
Pt, 18 mar 2011, 18:20 |
|
|
bartosz2211
Norman
Dołączył(a): Wt, 23 mar 2010, 19:32 Posty: 243 Lokalizacja: Ziemia... tak mi się przynajmniej wydaje.
Naklejki: 0
|
Ja mam LEGO Star Wars III : The Clone Wars, ale szczerze nie polecam. Ten kto pierwszy raz miał styczność The Clone Wars nie będzie nic rozumiał. Przeskakują co odcinek i strasznie mało sekretów. Jeśli miało by być "LEGO Rex and Moles" to powinni się lepiej postarać.
|
Pt, 6 maja 2011, 20:47 |
|
|