|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 04:09
|
Reksio i Kretes: świat powiększony
Reksio i Kretes: świat powiększony
Autor |
Wiadomość |
Rilana
Norman
|
Re: Reksio i Kretes: świat powiększony
Oj troszkę zgodzę się z nostradamusem pod względem "Czy wnuki Kretesa, przebrane za Nostradamusa, mogłyby tak okrutnie bawić się czasoprzestrzenią i to na koszt własnego przodka? W dodatku to by doprowadziło do paradoksu czasowego. Jeśli udałoby im się zgładzić całe Podwórko, nigdy nie narodzi się matek albo tatka całej czwórki" Oraz nie podoba mi się to że Reksio kopnął po prostu Nostradamusa w d...ekhem...pupe i on poleciał w kosmos....liczyłam na troszkę lepsze "zakończenie"....
_________________ Powróciłam, ożyłam ponownie i nie zamierzam się już wynosić. :3
|
Wt, 12 kwi 2011, 20:26 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
-Skąd znasz kung fu? -Hau, grau, hu. -Kiedy byłeś w zakonie? -Hu, hu, guh. -Jak byłeś mały? -Hu. -Nieźle, reksio nieźle, no ale czas kończyć tą dziwną przygodę. Nie, nie, nie, nie możecie, bo to dopiero początek waszych przygód, powiedział narrator. -Protestuję! -Eh... Kretesie, posłuchaj tak będzie i koniec kropka. -Jaka kropka?! Ech kretesie, kretesie... -Dobra, dobra idę, ale gdzie? Dobra, załatwię wam mały transfer. -Gggdzieee, mmyy, jjesteśmyyy?! -Hau, grau. -Na Syberii? -Hej, chodźcie do mojej chatki! -Kto, to? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kto wołał do naszych przyjaciół? Gdzie jest kogut wynalazca i kornelek ? Co wydarzy się dalej? CDN.... Ps. sory że krótkie
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Śr, 13 kwi 2011, 15:57 |
|
|
Luk
Lider Podziemia
Dołączył(a): N, 18 sty 2009, 12:44 Posty: 1340 Lokalizacja: I tak nie wiesz gdzie to jest
Naklejki: 0
|
Nie uznaję przeprosin, że krótkie, zawsze możesz dopracować, a nie wstawiać na ''odwal się''. Opowiadanie średniawe, może być dużo lepsze. No i zero logikik.
|
Śr, 13 kwi 2011, 16:54 |
|
|