|
|
Teraz jest N, 12 sty 2025, 14:00
|
Autor |
Wiadomość |
Dadi
Mistrz Pisarstwa
Dołączył(a): Pn, 31 gru 2007, 11:00 Posty: 613 Lokalizacja: Ostrów Mazowiecka
Naklejki: 7
|
Re: Papierowe cuda Dadi'ego
Oto modele które złożyłem na "1st International Origami Internet-Olympiad" Pelican by Benoit Zenker Japanese Flag by Artur Biernacki Green rose chafer by Sergey Yarcev Crab by Nguyen Hung Cuong Hat by Andrey Ermakov Collie by Nicolas Gajardo Mr.Rabitt by Nicolas Gajardo Hedgehog by Eric Joisel Heart with butterfly by Andrey Lukyanov *** Gargoyle 2.0 Kolejna wersja mojego gargulca. Ten wzór jest trudniejszy od poprzedniego i jest częściowa wybrzuszony ( w części pod szyją). Nie jestem zadowolony z proporcji modelu, muszę jeszcze nad tym popracować...
_________________Ten kolor został wybrany jako mój kolor do moderowania.
|
So, 2 lip 2011, 13:10 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
Naklejki: 0
|
Na olimpiadzie? Które miejsce zająłeś? Znowu 9\10 xD
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 2 lip 2011, 13:48 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
No ładne ale niektóre dziwne. Te ostatnie. Ale pozostałe cudo .
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
So, 2 lip 2011, 14:31 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Wyniki Olimpiady zostaną podane w połowie lipca.
|
So, 2 lip 2011, 15:47 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Wszystkie prace podobają mi się 10/10
|
Pt, 16 wrz 2011, 20:54 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
nO I JAK Z TĄ oLIMPIADĄ.
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
Pn, 19 wrz 2011, 16:14 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
W olimpiadzie nie zająłem żadnego miejsca. Penguin by Michael LaFosse and Hermit crab by Akira Yoshizawa Unicorn and Bahamut by Kamiya Satoshi Mask by Eric Joisel and Lion by Nicolas Gajardo Blackdevil Angler by Robert Lang and Rose by T.Kawasaki Lobster 2.0 by Artur Biernacki and Owl by Katsuta Kyohei Fox by Pham Dinh Tuen and Fish by Davor Vinko Turtle by Robert Lang and Akira Yoshizawa Penguin by Akira Yoshizawa and Bufallo by H.T.Quyet Japanese macaque by Hideo Komatsu and Water Buffalo by Nguyen Hung Cuong Butterflies by Michael LaFosse Collie by Nicolas Gajardo Kolejne modele mojego autorstwa. Gryf Wampir Smok Koliber Jednorożec Niedźwiedź Nielatający smok A to modele które zaprojektowałem na ten konkurs: http://snkhan.co.uk/forum/viewtopic.php?f=16&t=8742Gabriel Anioł z sześcioma skrzydłami
|
N, 25 wrz 2011, 16:56 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Jak zwykle świetne. Pozwolę sobie podkleić ten temat ^^ . Ktoś za ? Przeciw ? Ktoś się wstrzymał ? Dziękuję XD
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
N, 25 wrz 2011, 17:31 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Dzięki ciesze się, że sie podoba
|
N, 25 wrz 2011, 17:44 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
|
Zgadzam się z spidi.Ja chyba zacznę robić origami ,,League of Legends".
|
N, 25 wrz 2011, 18:59 |
|
|
spidi
Ekspert w Dziedzinie Cementu
Dołączył(a): N, 6 sty 2008, 15:22 Posty: 1051 Lokalizacja: Z rewolucji
Naklejki: 3
|
Nie ma za co . A te figurki z Lola... zapowiada się coś ciekawego
_________________Zapraszam wszystkich do pomocy w rozkręcaniu forum Chaos niszczę zgnilizną Ręka boga , będzie sroga , bójcie się <demoniczny śmiech> W razie problemów czy spraw zapraszam na PW . Jeśli zauważycie spam , natychmiast piszcie mi na PW, bo ostatnio nie ogarniam tego wszystkiego :< " Ja bym to raczej ujął w takie słowa: Spidi ma w rękawie tyle asów, że nie może poruszać ręka."~Nieznany ten tekst cały czas utrzymuje mnie w dobrym nastroju Jestem już tym zdemoralizowanym dzieciakiem, który nie ma w zwyczaju dziękować, jednak po tylu latach czas najwyższy. Gdybym miał wypisać imiona wszystkich osób, które " utrzymywały mnie przy życiu " i wiele dla mnie zrobiły, ten podpis nie miałby końca. Dlatego chciałbym Tobie ( kimkolwiek jesteś ) podziękować, za te wspólne piękne chwile. Mimo że się tak na prawdę nie znamy... Pozdrawiam Spidi.
|
Pn, 26 wrz 2011, 14:04 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Wiem, że mało ale zawsze coś Pig by Hideo Komatsu, Kitten by Katsuta Kyouhei and Goldfish clasico by David Llanque Papillons by Hideo Komatsu Babirusa by Quentin Trollip and Dragon by Eric Joisel Cicada nymph by Satoshi Kamiya and Black-footed Ferret by Ares Alanya Simple Dragon by Shuki Kato and Clone trooper helmet by Morisue Kei Oto "bielak" mojego autorstwa czyli stworzenie z serii książek Rodericka Gordona and Briana Williamsa "Tunele" Tak przy okazji goraco polecam całą serie
|
Śr, 2 lis 2011, 14:46 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Japanese Macaque and Sheep by Hideo Komatsu Rhino by Artur Biernacki and Ring-tailed lemur by Roman Diaz Chameleon by Artur Biernacki and Dragon by Richard Galindo Merlion by Artur Biernacki and Duck by Radosław Frąckowiak Fées by Hubert Villeneuve *** Oto kolejna wersja mojego psa. Teraz nogi są jednakowej długości a ogon jest dłuższy.
|
Wt, 29 lis 2011, 18:10 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Car and Koala by Artur Biernacki Mamut by Artur Biernacki and Fox by Roman Diaz Beetles by Katsuhisa Yamada Murex by Artur Biernacki and Squirrel by Gen Hagiwara Owl by Roman Diaz and Reindeer by Satoshi Kamiya *** I kolekne modlele mojego autorstwa. Trex Byk Wiewiórka Alien na konkurs ( http://snkhan.co.uk/forum/viewtopic.php?f=16&t=9212)
|
Pt, 30 gru 2011, 11:54 |
|
|
Dadi
Mistrz Pisarstwa
|
Minotaur by Kamiya Satoshi and Geastrum Tessellation by Halina Rościszewska-Narloch Rhino by Artur Biernacki and Swallow by Sipho Mabona Sea Horse by Hideo Komatsu and Rooster by Eric Joisel Lizard and Pegasus by Robert Lang Blue Whale by Joseph Wu and Fiddler Crab by Brian Chan Hippopotamus by Hideo Komatsu and Mocking Bird by Roman Diaz Horse by Roman Diaz and Sailfish by John Montroll Western Dragon by Shuki Kato and Ancient Dragon by Kamiya Satoshi *** Autorskie modele Jaszczurka Chiński smok Kobieta
|
N, 29 sty 2012, 13:10 |
|
|