|
|
Teraz jest So, 16 lis 2024, 20:40
|
Autor |
Wiadomość |
Parnassus
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 31 sie 2011, 09:44 Posty: 56 Lokalizacja: Wrocław Pozdrufki
Naklejki: 0
|
Re: Przecieki z produkcji...
Reksio musi się pojawić no bo co w końcu kurczę blade.
_________________Zaraz wracam, makaron na gazie zostawiłem.
|
So, 3 wrz 2011, 08:57 |
|
|
Raphel
Roz-kreca się
|
Mam nadzieję że sie pojawi ale narazie radziłbym nam wszystkim sobie też zakończyć temat pojawienia sie Reksia w grze dopóki AM nie poda oficjalnych informacji na ten temat a tak z innej beczki kiedy będą następne przecieki z produkcji ?
|
So, 3 wrz 2011, 09:48 |
|
|
Raphel
Roz-kreca się
|
To dlaczego Miasto Sekretów 2 znajduje sie w dziale o nowej seri przygód Reksia razem z działem ogólnie o nowej seri gier z Reksiem co ? Pomyłka moderatorów ?
|
So, 3 wrz 2011, 12:00 |
|
|
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
|
A ty zakładałbyś nowy dział dla jednej gry, której miejsce akcji jest to samo, co mpoprzedniej?
_________________Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
So, 3 wrz 2011, 12:33 |
|
|
Raphel
Roz-kreca się
|
Trzeba było z początku nie ogłaszać że to nowa seria przygód z Reksiem tylko gra Miasto Sekretów i tak założył bym oddzielny dział
|
So, 3 wrz 2011, 13:43 |
|
|
kalmar
Bywalec Nory
|
Gdy w tegoroczny dzień dziecka byłem w AM pan Adam (kierownik) czy grafik powiedział, że będzie dużo chodzenie obiema postaciami. Chodziło o Reksia i Kretesa.
_________________ Zająłem 6 miejsce w tabeli roku 2011. Problem w tym, że od końca!
|
So, 3 wrz 2011, 13:58 |
|
|
Raphel
Roz-kreca się
|
Chciałbym zobaczyć w przeciekach Reksia a kiedy będzie następny przeciek ?
|
So, 3 wrz 2011, 14:11 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
Naklejki: 7
|
Fajnie Ja też chciałbym kiedyś pojechać do AM. Może za rok w wakacje (wtedy prawdopodobnie wyjdzie MS 2).
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
So, 3 wrz 2011, 14:22 |
|
|
MarcinO
Bywalec Nory
|
Finalna wersja piwnicy Kretesa....
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|
Pn, 5 wrz 2011, 17:55 |
|
|
Frog98
Działacz Podziemia
Dołączył(a): Wt, 5 sty 2010, 18:57 Posty: 876 Lokalizacja: Z Nienacka
|
A co powiecie na to?
|
Pn, 5 wrz 2011, 18:44 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
|
No Diesel ma nowy kołowrotek... ATOMOWY. Ten obrazek z Facebooka, cała galeria: [LINK]Ja wiem co to za szczuro-kret, ale na razie nie zdradzę.
Pn, 5 wrz 2011, 19:17 |
|
|
Dawid6
Bezpieczeństwo Forum
Dołączył(a): So, 7 lis 2009, 14:12 Posty: 2174 Lokalizacja: Koło komputera xD
|
Piwnica - no, może być, ta wcześniejsza chyba bardziej mi się podobała. Zniknęło wejście/zejście? Widać avka pana Adama.M, więc może będzie nawiązanie do Freak Files? (Pan Adam.M ma avek z napisem FREAK FILES). A jak zobaczyłem tą "parodię" Kretesa to spadłem z krzesła A może to I.....a J...s? (Podobnie jak AdamMag nie zdradzę).
_________________Przejrzyj moje okołoreksiowe projekty na GitHubie!Pozdrawiam wielu nieaktywnych użytkowników, wszystkich wciąż wchodzących oraz Playboiia, bo zawsze się żali, że go nie ma w moim podpisie. III miejsce w konkursie halloweenowym 2011, I miejsce w konkursie rocznicowym 2015Tym kolorem moderuję.
|
Wt, 6 wrz 2011, 19:17 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
|
Jedynym powodem dla którego mógłbyś spaść z krzesła, jest to, że na obrazku jest Kreto-szczur. Tą wersję Kretesa już przecież widzieliśmy na początku tego tematu. Indiana Jones, wątpliwe... to strój INCOGNITO. Po za tym nic tak naprawdę nie wiesz o tym szczurze, a ja wiem. Przyznam się, że byłem pomysłodawcą pomysłu z tym związanego. Wygadałem się... Jak pan Adam.M, lub MarcinO pozwolą to powiem coś więcej na temat tego szczura, a może sami coś wam powiedzą.
Śr, 7 wrz 2011, 14:46 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
... Adam, zachowujesz się jakbyś był najważniejszy bo wiesz co to za szczur.. Co do screeny to ja sądzę że ta lepsza niż poprzednia. Fajnie wszytko rozmieszczone oraz dokładnie narysowane. A co do tego szczura to mam pewną hipotezę...Kretes musiał dostać się do krainy szczurów nie w inny sposób tylko w kostiumie szczura...
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Śr, 7 wrz 2011, 16:27 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
|
Przepraszam jeśli tak myślisz. Napisałem coś do ciebie, są sprawy które należy załatwiać na PW. Masz rację Kacper, AidemMedia bardzo się stara pod punktem grafiki. Koniec tego roku zbliża się nie ubłagalnie, a producent twierdzi, że 1/2 gry pod względem grafiki i scenariusza gotowa. Zresztą pewnie trochę mają już zaprogramowane. W końcu muszą mieć rozpracowany czas. Gdy grafik i scenarzysta pracują nad nowymi epizodami, programiści siedzą nad składaniem tych już gotowych.
Śr, 7 wrz 2011, 17:20 |
|
|