|
|
Teraz jest So, 16 lis 2024, 22:39
|
Jak się dowiedzieliście o stronie Reksia?
Autor |
Wiadomość |
Dominik
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): So, 6 gru 2008, 12:33 Posty: 680 Lokalizacja: Bochotnica
|
Znalazłem adres na pudełku z grą.
_________________Lwów i Wilno na zawsze polskie! Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia. Piszę poprawnie po polsku"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo
|
Wt, 26 sty 2010, 20:47 |
|
|
olexo2
Starszy Norman
Naklejki: 3
|
Re: Jak się dowiedzieliście o stronie Reksia?
szukałem kodów do RIKWA
_________________ Zwycięzca Dreams of Paradise, Potwornego Mundialu 3 i zdobywca 5 miejsca w MMS2 pondering drzwi stalowe
|
Śr, 17 sie 2011, 19:03 |
|
|
Bartu35
Roz-kreca się
Dołączył(a): N, 31 lip 2011, 19:16 Posty: 29 Lokalizacja: Miasto sekretów 2
Naklejki: 0
|
ja tylko napisałem reksio i już
_________________ Na fb pisza tylko "LOL spadl snieg LOL"...
|
Pt, 26 sie 2011, 15:09 |
|
|
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
ja znalazłam na pudełku od gry
|
Śr, 7 gru 2011, 21:26 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Ja trafiłem przez przypadek. Planowałem wyposażyć się w grę Reksio i Czarodzieje, dlatego zacząłem szukać w Googlach frazy "Reksio", "Reksio i Czarodzieje" itp. Przez przypadek trafiłem na forum, nie zgadniecie do jakiego działu- OPOWIADAŃ. Zacząłem czytać. Pierwsze przeczytane przeze mnie to "Reksio i zdrajce" i "Reksio i tajemnica teleportacji" by Luk. Później się zarejestrowałem. Nie było z tym problemów- rejestracje na forach, portalach społecznościowych i skrzynkach pocztowych miałem w kieszeni. I tak jestem tu...
Wielkie podziękowania dla Luka... ^v^
Pt, 9 gru 2011, 20:18 |
|
|
Pixie7
Bywalec Nory
Dołączył(a): So, 8 paź 2011, 18:24 Posty: 91 Lokalizacja: Nicość
|
Ja szukałam czegoś co pomogło by mi przejść obronę murów w Reksio i Czarodzieje.I natrafiłam na zmianę plików.I później zaglądałam tu jeszcze jako niezajerestrowana ,bo mi się nie chciało (jestem leniwa ) i tak jakoś w październiku tego roku się zarejestrowałam.
_________________ Gdy ci smutno,gdy ci źle,odpal kompa,w Reksia graj :D Nasza twórczość ---> Postacie z Reksia . Interesuje mnie Wasza opinia :)
|
Pn, 12 gru 2011, 16:19 |
|
|