|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 19:15
|
Autor |
Wiadomość |
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Piraci: Korona Władzy
W tym temacie porozmawiamy o grze "Piraci: Korona władzy". Nowym wytworze AM. Daję screena menu:
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
N, 25 gru 2011, 14:09 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Re: Piraci: Korona Władzy
I jeszcze pierwsza plansza, na której cokolwiek da się robić.
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
|
N, 25 gru 2011, 14:21 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Powiedz lepiej, czy w ogóle warto to kupować...
N, 25 gru 2011, 18:31 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Ojojoj, byłbym zapomniał. Oczywiście, uważam, że warto kupić. Jest wiele fajnych rzeczy.
Mistrz i Małgorzata <3
|
N, 25 gru 2011, 21:01 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Nowe odkrycia, związane z PR:
Mistrz i Małgorzata <3
|
N, 25 gru 2011, 21:44 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
A tak się składa że dzisiaj dostałem tą grę . Mam nadzieje że mnie wciągnie bo Tajemnicze Zamczysko po demie nie spodobało mi się . Nie wiem kiedy w ją zagram ponieważ mam aż dwie inne nowe gry które dostałem pod choinkę ... Jakby co równie mogę tu pisać moje odczucia i czy warto kupić tą grę .
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
N, 25 gru 2011, 21:49 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
|
Dzisiaj zacząłem właśnie grać w tą grę . Cóż jak na razie przeraża mnie trochę to ze nie ma żadnego większego rozwinięcia w fabule . Ale cóż tym się chyba charakteryzuje Bolek i Lolek . Oraz trochę wkurza mnie ta papuga która ciągle coś komentuje i nie da się tego przerwać . Co do fabuły to jak na razie nie za bardzo mnie wciąga . Ale przyznam że gra jest dobra dobre warte myślenia zadania. Ale mam nadzieje że ta gra nie będzie krótka i fabuła się rozkręci . Czy warto kupić ? No jeżeli lubi ktoś spędzić miło czas to oczywiście ... Cóż szczegóły napiszę kiedy indziej .
|
Cz, 29 gru 2011, 11:38 |
|
|
AdamMag
Mag bezczelny
Dołączył(a): Śr, 2 gru 2009, 17:21 Posty: 1196 Lokalizacja: Cały świat
Naklejki: 7
|
Przeszkadza Ci ta papuga? A czy ona przypadkiem może nie przypomina Ci pewnego grube, takiego szarego i z googlami?
Cz, 29 gru 2011, 11:50 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
Kacper: jeśli chcesz przerwać wypowiedź np. właśnie teh papugi naciśnij po prostu spację. Papuga przez chwilę będzie tylko wykonywała różne ruchy z jej animacji.
(PS: Jak masz jakiś problem to napisz na PW. Nie przeszedłem co prawda całej gry, ale prawie.)
Mistrz i Małgorzata <3
|
Cz, 29 gru 2011, 12:06 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Dziękuje Donat , ale raczej nie skorzystam . Zobaczę ile mi zajmie przejście gry bez pomocy . No chyba że normalnie wykorkuję bo nie będę wiedział o co chodzi .
|
Cz, 29 gru 2011, 14:22 |
|
|
Z. Art
Żaba
|
No dobra. A w którym momencie jesteś? Napisz na priva.
Mistrz i Małgorzata <3
|
Cz, 29 gru 2011, 14:26 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Obiecałem więcej szczegółów - Akcja gry dzieje się w miasteczku ,,Odległy Brzeg '' . I tam większość gry chodzimy wykonujemy misje (tak jak w Pokopanym) . Wszystkie te misje mają pomóc nam w odnalezieniu skarbu Pirackiej Korony Władzy. Poznajemy wiele osób , od których możemy zdobyć medal . Medali jest sześć . Co chwilę możemy spotkać się z minigrami .Niektóre są proste a niektóre przeciwnie . Ogólnie gra nie jest prosta . Wiele razy trzeba pomyśleć . Gra może zaskoczyć (mnie ostatnio zaskoczyła ) . Oczywiście watro jest ją kupić , ja nie żałuję że ją mam . Jak na razie nie przeszedłem gry ale zapewne jestem w jej końcówce ...ostatnie zadanie jest już chyba blisko . Jeżeli macie jakieś pytania związane z grą to pisać . Chętnie na je odpowiem .
|
Pt, 30 gru 2011, 13:21 |
|
|
Rdusiu25
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 16 mar 2011, 14:45 Posty: 578 Lokalizacja: W szafie
Naklejki: 0
|
Z tego co mówił donat98 to chyba kupie tą grę.
|
Pt, 30 gru 2011, 14:34 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
|
Heh , przeszedłem tą grę . Cóż przeszedłem tą grę w dwa dnia . Ale ogólnie gra mi się podobała i na pewno nie żałuję że ją dostałem . Mało tego - zastanawiam się nad kupnem pierwszej wersji gry .
|
Pt, 30 gru 2011, 14:52 |
|
|
Jimmi Strona
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Cz, 22 lis 2007, 20:28 Posty: 316 Lokalizacja: Londyn
Naklejki: 3
|
Macie racje gra jest świetna! Było naprawdę dużo zabawnych rzeczy i nawiązań do Przygód Reksia. Szczerze powiedziawszy to kupiłem ją w pakiecie BiLPKW i CoS. Kosztowało to chyba 40 zł, ale było warto O ile dobrze wiem, to chyba na początku nie trzeba klikać na tą papugę i przechodzić grę bez pomocy, ale czasem jest naprawdę trudno
_________________ Avatar został wykonany przeze mnie.
|
Pn, 3 wrz 2012, 12:29 |
|
|