|
Zarejestruj •
FAQ
• Zaloguj
|
|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 21:10
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Pan Pomidor
Się Odezwał
Naklejki: 0
|
SIEMA
EJ MAm pytanie!!: Czy som darmowe gry z reksiem? gdzie je kupic bo mam takie stare gazetki brata i tam som jakies demo reksio czarodzieje a w innej byl jeszcze jakis. wiec jak macie jakis adresw gdzie mamm pobrac jaos gre to dajcie :----D xD Pozdrowka andrzej!
|
Śr, 1 maja 2013, 12:19 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Re: SIEMA
Nie ma darmowych gier o Reksiu. Są dema (np. w dziale Reksio Rozdaje), ale nie ma pełnych wersji za darmo.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Śr, 1 maja 2013, 13:10 |
|
|
Pan Pomidor
Się Odezwał
|
Dzieki A macie jakies dema do sciagniecia?? Co sie stanie jak zostane jak sciagne ta nielegelna wersje??
|
Śr, 1 maja 2013, 13:16 |
|
|
Kogut.wynalazca
Bywalec Nory
Dołączył(a): Pn, 5 sie 2013, 12:43 Posty: 82 Lokalizacja: Planeta Gallifrey, TARDIS
|
Nie chcę być niemiły ale ortografia nie boli.
Nie chcę być niemiły, ale twój odkop jest niepotrzebny i nie wnosi nic do tematu (w którym i tak nic nie ma xd)
_________________ Allons-y Alonzo
|
So, 22 lut 2014, 11:38 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 4 ] |
|