|
|
Teraz jest N, 10 lis 2024, 20:47
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|
Jakie mieliście przygody?
Autor |
Wiadomość |
Traktor
Cesarz Śmietnika
Dołączył(a): Pn, 21 wrz 2009, 14:15 Posty: 848 Lokalizacja: Siubidu Inteligencja: 0
Naklejki: 0
|
Re: Jakie mieliście przygody?
Mnie raz porwała mafia pruszkowska ale to sen chyba był
_________________ E̶̞͕̫͍͈̻̮͘͘͝r̛͢͜҉̝̗̭̲̠̳̣͎̟̱ͅa̴̵̡̱̯̭̰̱̟͖̻̰̞̦͍̘͢ ͉͉̠͇͓̝̙͉͈̀̕T̨͢͟҉̯̦̪̟͈̦̳̲̯̯̺̫͍͇̯͇r̡̢̛̮̗͙̯͈̭̜͍̰̟̤͙̟͓͓̞̞͖̹͟á҉̻̠̻͇̹̙̪̣̖̱̜̹͍͎̺̗̭̕͢ͅk̸͟҉̺̦͈̘̲̥̭̠̲̮͎̮͖̜̭̗͟t͏̠̻̦͔̳͇̞͔͙̰̗̬̫̤͎͉͍ͅó̭̺͎̜̫̘͓͈̤̦̝̟̘̯̞́r̡̥̹̰̪̝͕̟̬̲͟͞ą͎̞̮̳̘̲̩͇̲̲̜̜̲̥ ̲͖̠͇̲̗͙̤͓̯̝̭͙͡ǹ̢͍̖̥̪̳a̵̙̣̱͈̯̦̣̙̻̗̪̣͎̕͘d̴̸̨͓̭͕̙̹͍̮̦͝c̵̡̤̺̹̯̲̻͈̟̱̰̬i̡̧͢͠҉̟̝̟̹̦̩̪̱̺͕̺̹͚͙̫͔ą̫̘͍͖̣̳̪̞̤̤̱͔͘͜͡g̶̛̯̣̺ͅà҉̨͖̩͇̻͙̜͈̻̰͉͕̼͖̗͎͝
|
N, 28 kwi 2013, 19:09 |
|
|
nieznany
Mistrz Gry
Dołączył(a): Śr, 21 sty 2009, 17:53 Posty: 2045 Lokalizacja: Uniwersum Kreacji
Naklejki: 4
|
Naprawdę, Reksio 8000, nie pisz kilku postów pod rząd. Dalsze łamanie tego punktu Regulaminu zakończy się sankcjami.
_________________Rrauu hau hou grrao Hauhaure (hau. Mówię poprawnie po Hauhasku). Tym kolorem prowadzę walkę admina ze złem."Wszyscy jestescie moimi dziubaskami ^^" <- Ten cytat zawsze poprawia mi humor, Api.
|
Pn, 29 kwi 2013, 18:10 |
|
|
Lobon
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Cz, 10 lut 2011, 17:28 Posty: 694 Lokalizacja: PODWÓRKO REKSIA
|
Ale ciekawe przygody! Muszę coś z tym zrobić ŁAŁ
_________________Dawniej "lobon",teraz "Lobon"! 7 miejsce w Zgoda i Niezgoda II. KIEROWNIK LITERACKI III ODDZIAŁU GWARDI REKSIA.Vamos!Na zawsze!
|
So, 4 maja 2013, 10:19 |
|
|
Bizon
Stawia Opór
|
Moją pierwszą przygodą była Zhang Jingchu. Trochę niska, ale so kawaii.
_________________ Nie przejmujcie się osobą wyżej. Właśnie ją zjadłem. - TU BYŁEM - PAN POTWÓR
|
So, 4 maja 2013, 11:42 |
|
|
easy
Roz-krecony
Dołączył(a): Pn, 1 sie 2011, 13:37 Posty: 147 Lokalizacja: Kanały...
|
Kiedyś jak chodziłem do podstawówki, to chcieli tacy bodajże z gimnazjum zabrać nam telefony, niby to zadzwonić do koleżanki... No ale ja cośtam im odpowiedziałem wymijająco i nie przyznałem się, że mam telefon, a potem wyjaśniłem moim nie rozgarnietym kolegom, którzy już prawie im oddali telefony, że chcieli nas okraść. Ktoś tu może zaprotestować, że przecież mogli naprawdę chcieć zadzwonić, ale ja tu nie opisałem całej tej historii dokładnie, bo się znowu nie wyspałem i już nie mam siły... XD
_________________ Pozdrawiam kolorowo. W kolorze.
|
Śr, 29 maja 2013, 16:32 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 5 ] |
|