|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 07:28
|
Autor |
Wiadomość |
Parnassus
Bywalec Nory
Dołączył(a): Śr, 31 sie 2011, 09:44 Posty: 56 Lokalizacja: Wrocław Pozdrufki
Naklejki: 0
|
Re: Prace donata
Jakieś takie...... stać cię na więcej.
_________________Zaraz wracam, makaron na gazie zostawiłem.
|
Pt, 2 wrz 2011, 13:41 |
|
|
klau889
Starszy Norman
Dołączył(a): N, 15 maja 2011, 18:39 Posty: 323 Lokalizacja: pół godziny od Gdyni ^^
|
mi się podoba,ale ujemne punkty za kretesa :/ 8/10
|
Pt, 9 gru 2011, 13:10 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Drugi rysunek piękny, a pierwszy... no trochę gorzej... Rysunek nr. 1 - 4/10 Rysunek nr. 2 - 9/10
|
Cz, 23 maja 2013, 20:29 |
|
|
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Rysunek pierwszy Kretes, dymki etc psują całokształt i ostateczna ocena 5/10
Rysunek drugi No, no. Ja bym tego nie zrobił. 9/10
14/20=7/10
|
Pt, 24 maja 2013, 05:42 |
|
|
Z. Art
Żaba
Dołączył(a): Pt, 23 kwi 2010, 17:40 Posty: 1641 Lokalizacja: student
Naklejki: 5
|
Re: Prace Ż. Arta
No dobra... Prawdopodobnie powracam z rysunkami, po dłuższej przerwie. Mam jeszcze kilka w zanadrzu. Ale już żadnych kolorów. Nienawidzę kolorowania. Tak, słyszałem o czymś takim jak cieniowanie. Paskudna rzecz, rzadko stosuję. Ale przejdźmy do pracy. Oto W OGÓLE NIEPODOBNY I BRZYDKI inżynier Stefan Karwowski, główny bohater serialu "Czterdziestolatek". Machnąłem go przed chwilą w przypływie wściekłości. Czekam na negatywne oceny...
_________________ – Dostojewski umarł – powiedziała obywatelka, ale jakoś niezbyt pewnie. – Protestuję! – gorąco zawołał Behemot. – Dostojewski jest nieśmiertelny!
Mistrz i Małgorzata <3
Moderuję na pąsowo bo mogę.
|
Wt, 8 lip 2014, 20:19 |
|
|
Matek
Pod-ziemniak
Naklejki: 10
|
Muszę przyznać, że nawet, nawet. Szczerze powiedziawszy nie mam się do czego przyczepić, no, może do proporcji ciała, bo trochę dziwnie wyglądają te szerokie ramiona, ale po za tym bardzo mi się podoba. Wstawiam ocenę, powiedzmy 9/10. Czekam na następne prace, powodzenia.
|
Wt, 8 lip 2014, 20:23 |
|
|
Kacper98
Forumowy Artysta
Dołączył(a): Pn, 15 lut 2010, 19:53 Posty: 1778 Lokalizacja: Druga strona lustra
Naklejki: 6
|
Więc tak, praca na pierwszy rzut oka daje pozytywne wrażenie, aczkolwiek po głębszym przyjrzeniu się takowe znika. Oczy są bardzo nieproporcjonalne i trochę to wygląda jakby miał lekkiego zeza. Nos... też taki jakiś dziwny, ale lepszy niż oczy. Często dwustronne części nie są ku sobie zbliżone, chodź powinny. Nie mówię tu o rysowani od linijki, a zastosowaniu czegoś co może to wrażenie zmienić. Poza tym... jest nawet okej. Sam nie wiem co wystawić, ale niech będzie ta twoja piąteczka.
_________________Tym kolorem oczyszczam forum ze spamu.
|
Wt, 8 lip 2014, 20:29 |
|
|
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
Ż. Art, muszę przyznać, że rysunek wyszedł Ci nawet nieźle, ale nijak ten pan nie przypomina inżyniera Karwowskiego z "Czterdziestolatka". Poza tym oczy są jakieś takie nieproporcjonalne i takie troszeńkę kaprawe. Reszta jest w miarę, ale mogłeś trochę bardziej dopracować ten sweter. Coś też mi w twarzy przeszkadza, ale nie wiem czy nos, czy może te nienaturalnie wyglądające kreski. Ale jak już mówiłem, wszystko inne jest na miejscu, a moja ocena na stan obecny wynosi tylko 6/10. Trochę musisz bardziej się postarać przy następnych postaciach. Jak to się mówi, trening czyni mistrza. No to... czekam na kolejne rysunki. Pozdrawiam.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Wt, 8 lip 2014, 20:36 |
|
|