|
|
Teraz jest So, 21 cze 2025, 06:58
|
Autor |
Wiadomość |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
Naklejki: 17
|
 Re: Eliminacje
Alien Moorhuhn Kroet Lesshuhn Moorfrosch Pumpkin
Usuwam Monkey'a, bo się szczerzy nie wiadomo do czego.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Śr, 25 wrz 2013, 16:13 |
|
 |
AdamZet27
Norman
Naklejki: 0
|
Usuwam dynie bo dynia jest z halloween a hallowen to nie polskie święto.
|
Śr, 25 wrz 2013, 18:45 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
Dołączył(a): Wt, 24 lip 2012, 11:47 Posty: 2434 Lokalizacja: Poznań, Rzeczpospolita Polska
|
A lista...ech...
Moorhuhn Kroet Lesshuhn Moorfrosch
Usuwam Aliena, bo ma troje oczu.
_________________Co ja będę się rozpisywał, zapraszam: "Reksio i Kretes: "Skarb Umuritu" [KOMIKS] - czyli, dlaczego Kretes zasłania dymkiem innych kolegów oraz gdzie znajduje się skarb Umuritu. Ten kolor należy do Administratora dbającego o czystość i walczącego ze złem. Lepiej zacznij się zastanawiać nad sobą, kiedy ujrzysz ten kolor w swoim poście
|
Śr, 25 wrz 2013, 19:38 |
|
 |
Autor8
Lord Protektor
Naklejki: 100
|
Moorhuhn Kroet Lesshuhn
Usuwam Moorfrosch, bowiem jest poza podium.
|
N, 29 wrz 2013, 16:33 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 663 Lokalizacja: Międzysieć
|
Usuwam Kroet, bo od drugiej serii Reksia na świecie jest za dużo kretów. Wygrywa Lesshuhn!
Polscy Youtuberzy Minecraft: - CTSG - Madzik89 - skkf - Husiek - JJayJoker - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - kubson1992 - Shantee2011 - MinecraftGplay - minecraftBlow - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - Qusim - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - xMandzio - PLMinecraftPL - PanSmietanka - iDelti - KapitanAlien - theMarasPL - MultiGameplayGuy - Lordps - Aspyr - RoxMb - Kubson - Jachimozo - Sheo - MineQusim - KreirisPL - ZagrajmyzPszemkiem - WellyPL - dealereq
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Pn, 30 wrz 2013, 18:29 |
|
 |
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
|
O Moorhuhnie zapomniałeś, ale dobra. CTSG - Madzik89 - skkf - Husiek - JJayJoker - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - kubson1992 - Shantee2011 - MinecraftGplay - minecraftBlow - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - xMandzio - PLMinecraftPL - PanSmietanka - iDelti - KapitanAlien - theMarasPL - MultiGameplayGuy - Lordps - Aspyr - RoxMb - Kubson - Jachimozo - Sheo - MineQusim - KreirisPL - ZagrajmyzPszemkiem - WellyPL - dealereq
Usuwam Qusima, bo dałeś go dwa razy (albo jest dwóch Youtuberów o tym nicku, a ja znam tylko jednego).
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Pn, 30 wrz 2013, 19:31 |
|
 |
AdamZet27
Norman
|
- Madzik89 - skkf - Husiek - JJayJoker - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - kubson1992 - Shantee2011 - MinecraftGplay - minecraftBlow - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - xMandzio - PLMinecraftPL - PanSmietanka - iDelti - KapitanAlien - theMarasPL - MultiGameplayGuy - Lordps - Aspyr - RoxMb - Kubson - Jachimozo - Sheo - MineQusim - KreirisPL - ZagrajmyzPszemkiem - WellyPL - dealereq Usuwam minecraft blowa bo jest jedynym dobrym spidermanem 
|
Pn, 30 wrz 2013, 20:11 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
- Madzik89 - skkf - Husiek - JJayJoker - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - kubson1992 - Shantee2011 - MinecraftGplay - minecraftBlow - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - PLMinecraftPL - PanSmietanka - iDelti - KapitanAlien - theMarasPL - MultiGameplayGuy - Lordps - Aspyr - RoxMb - Kubson - Jachimozo - Sheo - MineQusim - KreirisPL - ZagrajmyzPszemkiem - WellyPL - dealereq
Usuwam xMandzia, ponieważ ktoś mi mówił, że to Mandzio - Wredna Krowa. Przy okazji, cieszę się, że jest taka długa lista. Nareszcie można wybierać itp., bo wcześniej były krótkie i szybkie.
|
Pn, 30 wrz 2013, 20:15 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
- Madzik89 - skkf - Husiek - JJayJoker - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - kubson1992 - Shantee2011 - MinecraftGplay - minecraftBlow - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - PLMinecraftPL - PanSmietanka - iDelti - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Kubson - Jachimozo - Sheo - MineQusim - KreirisPL - ZagrajmyzPszemkiem - WellyPL - dealereq
Usuwam Multiego, bo sam o sobie mówi, że nagrywa let's playe z tylu świetnych gier i nie lubi, jak ludzie go kojarzą tylko z Minecraftem.
_________________ Głupcze! Żaden śmiertelny mąż nie jest w stanie mnie zabić! Teraz GIŃ!Jeśli widzisz ten kolor, uważaj - administrator ma Cię na celowniku.
|
Wt, 1 paź 2013, 13:14 |
|
 |
AdamZet27
Norman
|
- Madzik89 - skkf - Husiek - JJayJoker - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - kubson1992 - Shantee2011 - MinecraftGplay - minecraftBlow - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - PLMinecraftPL - PanSmietanka - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Kubson - Jachimozo - Sheo - MineQusim - KreirisPL - ZagrajmyzPszemkiem - WellyPL - dealereq Usuwam jj jokera bo nie nagrywaMoże nie żyję
|
Wt, 1 paź 2013, 18:56 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
- Madzik89 - skkf - Husiek - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - kubson1992 - Shantee2011 - MinecraftGplay - minecraftBlow - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - PanSmietanka - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Kubson - Jachimozo - Sheo - MineQusim - KreirisPL - ZagrajmyzPszemkiem - WellyPL - dealereq
Usuwam PLMinecrafta, bo nie przepadam za nim. Ps. AdamieZet27, jak usuwasz kogoś, to wykreślaj go z listy, bo potem bałagan się od tego robi. PPs. JJay żyje i dobrze się ma.
|
Wt, 1 paź 2013, 19:58 |
|
 |
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 663 Lokalizacja: Międzysieć
|
Może najpierw wyjaśnię: ta drużyna miała nazwę podobną do tej, którą wyeliminował Autor - przepraszam za pomyłkę. z Qusimem to kolejna pomyłka. Usuwam Kubsona, bo CTSG był lepszy. - CTSG - Madzik89 - skkf - Husiek - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - Shantee2011 - MinecraftGplay - minecraftBlow - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - PanSmietanka - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Jachimozo - Sheo - MineQusim - KreirisPL - ZagrajmyzPszemkiem - WellyPL - dealereq Ps.: AdamieZet: Czemu napisałeś, że usuwasz Blowa, a usunąłeś CTSG?
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
Śr, 2 paź 2013, 07:13 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
Akurat z CTSG to mój błąd. Nie skopiowałem myślnika, a Adam nie skopiował CTSG, bo go nie zauważył. - CTSG - Madzik89 - skkf - Husiek - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - Shantee2011 - MinecraftGplay - minecraftBlow - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - PanSmietanka - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Jachimozo - Sheo - MineQusim - KreirisPL - WellyPL - dealereq Usuwam ZagrajmyzPszemkiem, bo ma na imię tak samo jak ja, a na tym forum może być tylko jeden Przemek  . Dobra, dwóch - Dizel też ma Przemek na imię.
|
Śr, 2 paź 2013, 15:49 |
|
 |
Kretes102
Poznaniak Nieszczelny
|
- CTSG - Madzik89 - skkf - Husiek - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - Shantee2011 - MinecraftGplay - minecraftBlow - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - PanSmietanka - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Sheo - MineQusim - KreirisPL - WellyPL - dealereq
Usuwam Jachimozo, bo niezbyt mi się podoba.
|
Śr, 2 paź 2013, 17:16 |
|
 |
Czarnoksieznik
|
- CTSG - Madzik89 - skkf - Husiek - PolskiPingwin - Bremu - Pabel93 - Vertez - SheoWorld - DusSia - Shantee2011 - MinecraftGplay - reZi - inilux - MaciekTMPL - BARTEKZBARTEK - Wasserfall - zahaczai - Dzunior - misterce - Feldman - EvarezTP - Masterczulek - treekt - bunny_kou - PSPMagister - PanSmietanka - KapitanAlien - theMarasPL - Lordps - Aspyr - RoxMb - Sheo - KreirisPL - WellyPL - dealereq
Usuwam Qusima po raz drugi.
|
Cz, 3 paź 2013, 20:00 |
|
|