_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
So, 7 paź 2017, 16:10
Czarnoksieznik
Mistrz Administracyjnej Magii
Dołączył(a): So, 24 sty 2009, 15:23 Posty: 1751 Lokalizacja: z Angmaru
Naklejki: 17
Re: Faust Moonster & Eileen Miraballe vs The Pighead
-KLĘKAJCIE PRZED SWOJĄ KRÓLOWĄ! - Pighead ponownie rozłożył mięsne skrzydła, jednak niemal natychmiast został sprowadzony na ziemię potężnym zaklęciem ogniowym Fausta, które przysmażyło jego boczkowe kończyny. Mag Bacon Force uderzył w schodki przed plantacją i najzwyczajniej w świecie z nich spadł. -Rozerwie mnie zaraz!? - wrzasnął, podnosząc się z pewnym trudem z ziemi. Swój gniew spróbował wyładować na Eileen, celując w nią salwą mięsnych pocisków. Dziewczyna jednak natychmiast przybrała jego postać. -Jestem starym, durnym, tłustym wieprzem i bardzo mnie to wnerwia!? - z powodzeniem naśladowała jego głos i intonację. -COŚ TY POWIEDZIAŁA, TY TĘPA DZIDO!? -Do tego jestem wredny i śmierdzę boczkiem!? -ZAMKNIJ SIĘ DZIECKO!? -I nie umiem walczyć!? -ZARAZ UDERZĘ DZIECKO!? Faust w tym czasie nie próżnował. Zebrawszy kiść bananów, obrał je ze skórek i rzucił rzeczone skórki pod nogi starszego maga. Gdy Pighead wykonał krok do przodu, by spełnić swoją groźbę, poślizgnął się, wywinął orła i wylądował pyskiem w ziemi. Nie czekając na drugą podobną okazję, Faust przypalił mu nogi, by mieć pewność, że ten już nie wstanie. -NIENAWIDZĘ WAS!? - wrzasnął jeszcze Pighead, nim ból pozbawił go przytomności.
Faust Moonster i Eileen Mirabelle wygrywają pojedynek. [exp do uzupełnienia] Pighead traci przytomność, poparzony.