|
|
Teraz jest Śr, 25 gru 2024, 20:48
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
Wielopolski
|
Z księgi gości.
Firma próbuje rozwiązać książkę, ale od czasu wyborów nic się nie wydarzyło. Chronione są również limitowane wizytówki użyte w książce. W książce zostali zwolnieni z więzienia, aby opuścić forum z kwestionariuszem. Są to na przykład Spamosh i Arthur. - Potrzebuję wielu reklam z napisem „Czym jest ikona piłki nożnej, pomóżcie mi” Edycja dokumentów, wiele funkcji, błędy int i więcej. „Nie sądzę, żeby ktoś miał spam”. Będę nadal głosować na książkę. Książek nie można usunąć z forum, ale są prośby.
|
Wt, 2 cze 2020, 18:38 |
|
|
Hercules Poirot
|
Re: Z księgi gości.
Uwielbiam tę książkę, więc sprawdziłem wszystkie trzy, ale w środku są wiadomości
|
Wt, 2 cze 2020, 18:40 |
|
|
Ignacy
|
Mam nadzieję, że przestanę.
Jeśli istnieje właściciel Rekio, który chciałby skomentować, zarejestruj się i uzyskaj SB. Uzyskanie pozwolenia od. Skarga
|
Wt, 2 cze 2020, 18:43 |
|
|
Kombajn
|
Niewystarczający: Jednak większość z nich ma dzieci w wieku poniżej 6 lat i nie zna ich danych kontaktowych. Problem polega na tym, jak wysłać spam.
|
Wt, 2 cze 2020, 18:46 |
|
|
Gonzalez
|
Znajdź 3. Zamiast pisania konferencji, żałuję. Lubię to miejsce, więc idę na spotkanie i wracam do księgarni. Dostarczam treści, których nie znam. Jak zwykle tutaj ...
|
Wt, 2 cze 2020, 18:48 |
|
|
Kombajn
|
Znowu żyję Pamiętam rozmowę z Frankiem lub Patrickiem w listopadzie 2007 roku. Wkrótce baza danych została utracona
|
Wt, 2 cze 2020, 18:49 |
|
|
Wielopolski
|
Cóż, mam inny powód. Nie mam dobrych wspomnień i myślę, że mam coś do zrobienia.
|
Wt, 2 cze 2020, 18:51 |
|
|
Elmer Fudd
|
x̷̧̛̱̲͍̣̾:̷̛̘͛̋̔͋̋̄͝͝ͅ ̷̡̛̮͙̬̩̎́̿̉̉͐̀͝x̶̨̪̭͍͎͍̪̾̈͂:̶̜̑͒̅͗͋́̓̈́͝ ̴̢̝͍̣͖̭̺͐̒͂̓͑́͘͘x̶̧͉̪̮͘:̴̨̧͍̯͕̪̜͕̗̑̐ ̸̢͈̞̤͇͔̅̉͋͂̿̒̚͜¡̶͙͈̝̘͍̙̥͚̠̓̀̽͊͝ͅɯ̸̡͚̞̻̊̔͗̅͒ͅɐ̴͉̣̪̯̃͋̽͒͒͋͐̈́̃́d̷̩͈̯̔̿̓̈́̂̅͐͘͘ş̴̧̡͉̜̞̞͎̀̋̐̓̈́̈́̚͝ͅͅ ̵̲̓ʎ̷̢͈̤̳̟̽ž̷͓͚͚͉͌̊̀́ș̵̡̡̘̤͈́̊̈̀͝ͅʞ̴̢̩͇̟͚͚͒͂̉͘͠͝¿̸̳͕̻̝͕̻̼̤̳̉̄̉̋̉̕̕͘̚ͅı̶̦͓͔̜̘̰̮͂ʍ̵̢̡̤̙̻̗͕̗͉̈̿̾ ̶͍̤̻̞̔̿̊̐̅̏͜z̴̩̣̝͔̟̅͂̓͊͋̚͝ɐ̴̧̛͙̋͐͝ɹ̸̮̜̟͇͋̈̇̉͛̚ö̵̜̫͍͖̹̹̦͈́̉ɔ̷̯̥͎͈̘̅͑̌̿̀̍̕ ̵̣̣̄̅̉̉̐͆̒̚͝ɯ̸̙̦̳͙͂͌̓ɐ̶̧̡͈͓͚̭̹̲̥̘̽̈́̃̈̈́͗̏͗̐͗ʇ̸͙̱̰͔̫̗̱̒̊̑̇̎̈́̽̎͝͠ ̵̣̺͉̫̗̠̤̗̮̇¿̴̟͉̝́͂̊̎͌̓̓̆ı̵̥̦͎̻́͠ś̷̞͖͈̐́͋͌́̂̏̕͝ ̶̥̣͚͔̈͋̅̽͐͗̓̚̚̚ı̵̢̼͇̪̦̦͛͗̀̐̽̓ͅͅq̵̧̨̤͔̲͍̦͋̔͂ö̷̧̠̗͉̜̝́̉̄͘ɹ̴͇̮̂̈́͝ ̵̡̜̯̺̤̙̮̼́͂̀͐̄̈́̈̈́¿̴̧̹͇̼̻̺̈́̈́̉͌͆l̵̫̇͆̎͋͑̍̌̋̒̈ı̸̱̹͊̔̾̋̚͝͠͝ʍ̵̹̼͇̤͍̙̒͌͑̐̑̌͗͝ɥ̸͚͘ɔ̴̡̛̘͈̪̭̭͙̺̝̐̇̒̈́̇͌̚̕̚ ̴̠̩̠͋̈́̉̀̽͗́́͝¿̴̎͌̓̆̉̾͜p̵̡̪͎̱̟͔̓̅͆̿͒¿̸̪̼͈͔̙̺͓̗͆̈́͠ɐ̸̭͐̈͒̀́͠ʞ̶̦̄͊̍͒͜ ̶̯̘̯͕͓̂̂́͑̀͗͘z̶̼̐̐ ̶̛̛̟̖̝̪̯̖̩̍̏¡̵̡̡̩̭͖͓̯̺̭̙̌͒̀̊̽̊̋ɯ̸̨̢̛͍͈̩̬́̄͗̓̒͘͠ͅǝ̶̛̦̺̟̋͂͒̇́͝ı̵̧͉̪͓̜͕̫͇̖͐͐̀̉̀͑͝ͅɔ̴̧̧̢̞̖͚̥͍̂͒̀͗̔͗͑̓ͅ¿̶͍̳̩͑̏̊̃̌͝ı̷̧̙̀͒͜ū̷͈̥̐͗͒̇́͠ṋ̴̢͔͈̤̯̱̙̮͙̓̊̒̽̿̀̅̓͐s̸̨͙͎̱̬͈̗̹̜͊͊n̷̹̲̬̟̮̹͍͆̊̀̇̂̿̓̈́͑̚ ̷̗̄̅͆̈́̆̆͋̈ɐ̴͕̜̭̻̲͎̟̈́̓̆̀̃̂͂z̵̤͕̜͋͗̋̀̇̌̓̉͂͜͜ ̴̙̱̩͊͒̒̓̈́̈̔ɯ̸̻͙͚̥͓̫́̎͘ǝ̴̝̞̦̼̬̦͑͐̔̾̃̂̓ʇ̴̛̛̳̜̬̦͉͔̝̖̈͗̏̐̍̈́̓̕s̴̳͙̳̿̑̋̓̚̕ǝ̴̝̼̦̳̪͒̓̀́̈́ɾ̸͑ͅ ̸̢̲̟͓̬͍̰̼̓̋̿͜ɐ̵̗̩̻̺̮̥̳͖̼̆͑ɾ̸͈̪͙͖̹̙̮̅̊̽͊̓͛̈͜͜͝
|
Cz, 18 cze 2020, 21:16 |
|
|
Don Basilio
Norman
Dołączył(a): Śr, 19 lut 2020, 18:35 Posty: 237 Lokalizacja: Cieszyn
|
Jestem na tak
Ostatnio przesunięty w górę N, 11 kwi 2021, 14:12 przez: Kontrabass.
|
N, 11 kwi 2021, 14:12 |
|
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 9 ] |
|