|
|
Teraz jest Śr, 15 sty 2025, 07:37
|
Turniej postaci-ostatnia edycja
Autor |
Wiadomość |
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 227 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Re: Turniej postaci-ostatnia edycja
Kogut Wynalazca. Dla mnie ma nieco więcej charakteru od Kornelka, który dla mnie gdzieś trochę za mało wychodził z tych ram wyznaczonych przez rolę nawróconego złola. Nie mówiąc, że Kogut o wiele bardziej przysłużył się bohaterom. Uważam też, że miał znacznie więcej fajnych tekstów, chociażby podczas budowy Wehikułu, na spółkę z Kretesem, za co tak bardzo chwalił go poprzednim razem kretonpodziemny. Przepraszam, że tak późno (za to, że zamąciłem w wynikach bynajmniej nie przepraszam )
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
Cz, 2 wrz 2021, 08:59 |
|
|
Newt Salamander
Starszy Norman
Dołączył(a): Pn, 25 maja 2020, 12:08 Posty: 366 Lokalizacja: Mazury
|
Remis? Mój głos jest decydujący: głos na Tym samym kończymy 3 edycję turnieju. Podium wygląda następująco: Jednocześnie dziękuję Kretonowipodziemnemu, Kaczorowi Dziennikarskiemu, Hurricanowi, Burakowi Chrumburakowi, Doktorowi i Dawidowi6 za udział w zabawie! See you soon, in december
|
N, 5 wrz 2021, 10:02 |
|
|
kretonpodziemny
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Śr, 1 sie 2012, 18:14 Posty: 659 Lokalizacja: Międzysieć
Naklejki: 0
|
Jej! Chyba nawet sam ustawiłbym tę czwórkę w ten sposób. Również dziękuję bardzo wszystkim wymienionym za radosne głosowania i rozmowy w tym wątku.
_________________ Mu matku! Pozdrawiam was wszystkich, ludziki dobrej woli! Mój avatar został przygotowany przez MRX-a, za co serdecznie mu dziękuję.
|
N, 5 wrz 2021, 14:23 |
|
|
Kaczor Dziennikarski
Norman
Dołączył(a): Wt, 11 sie 2020, 03:51 Posty: 227 Lokalizacja: Gdzie go wiatr tudzież środki komunikacji miejskiej poniosą
|
Ja bym zdecydowanie nie ustawił jej w ten sposób, ale lud zdecydował. Super, że udało się wreszcie rozstrzygnąć. Również dziękuję współgłosującym, a zwłaszcza organizatorowi za wspólną zabawę, no i gratulacje dla Kornelka. Cieszę się przynajmniej z tego, że Narrator i Kapitan Nemo załapali się na wysokie pozycje. No i ciekawe, co to będzie w tym decemberze
_________________Mój avatar narysował MRX, za co jestem mu bardzo wdzięczny
|
N, 5 wrz 2021, 15:08 |
|
|
Hurricane
Roz-krecony
Dołączył(a): Pt, 13 lis 2020, 13:05 Posty: 148 Lokalizacja: Kryjówka Kapłona Hurricane'a.
|
Ja również mogę przyłączyć się do zakończenia tej edycji turnieju... Szczerze, myślałem, że to Kogut Wynalazca będzie wyżej, ale jak ludzie wyżej oceniają Kornelka, to nie ma problemu... Może to dlatego, że on jest twarzą najbardziej znanej emotki w Fandomie, czyli "kuratoren"?
_________________"Łaska Boga Twaroga jest... naprawdę olbrzymia."
|
N, 5 wrz 2021, 15:21 |
|
|