|
|
Teraz jest Cz, 26 gru 2024, 18:46
|
Autor |
Wiadomość |
piotrek
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 09:11 Posty: 506 Lokalizacja: GóRny Śląsk
|
Piosenka
[/i]Łzy na deszczu, kret w morzu, dodatek za pasem.
A GRAFY 3D NIE MA!
A GRAFY 3D NIE MA!
A GRAFY 3D NIE MA!
Strasznie nad tym ubolewam, je, je, je, je, je!!!
Ale wiem, że będzię K !
Dadzą w 6 3D, je, je, je, je, je!!!
Ył, spks i luzi r
|
Wt, 27 lut 2007, 19:04 |
|
|
Dark Zjava
Starszy Norman
|
Re: Piosenka
| | | | magna defender napisał(a): [/i]Łzy na deszczu, kret w morzu, dodatek za pasem. A GRAFY 3D NIE MA! A GRAFY 3D NIE MA! A GRAFY 3D NIE MA! Strasznie nad tym ubolewam, je, je, je, je, je!!! Ale wiem, że będzię K ! Dadzą w 6 3D, je, je, je, je, je!!! Ył, spks i luzi r | | | | |
O matko najgorzsa piosenka jaką kiedykolwieg słyszałem . Krótka i beznadziejna
_________________Jesteśmy aby żyć , a nie w szkole być.-
|
Pt, 2 mar 2007, 11:55 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
Naklejki: 2
|
Popieram.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Pt, 2 mar 2007, 12:03 |
|
|
Dark Zjava
Starszy Norman
|
a to jakieś disco polo czy co ? Po to nawet do piosenki nie jest podobne.
|
Pt, 2 mar 2007, 14:27 |
|
|
Shochuu
Starszy Norman
Naklejki: 0
|
Re: Piosenka
| | | | magna defender napisał(a): [/i]Łzy na deszczu, kret w morzu, dodatek za pasem. A GRAFY 3D NIE MA! A GRAFY 3D NIE MA! A GRAFY 3D NIE MA! Strasznie nad tym ubolewam, je, je, je, je, je!!! Ale wiem, że będzię K ! Dadzą w 6 3D, je, je, je, je, je!!! Ył, spks i luzi r | | | | |
ta piosenka jest denna że hoho
|
So, 3 mar 2007, 14:40 |
|
|
Gość
|
moze bys chociaz napisal na jaka melodie ta "piosenka".
|
So, 3 mar 2007, 15:04 |
|
|
piotrek
Bardzo Stary Norman
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 09:11 Posty: 506 Lokalizacja: GóRny Śląsk
|
Nie ma melodi.
Dzięki za oklaski.
BĘDĘ WIĘCEJ WYMYŚLAŁ!
|
N, 4 mar 2007, 18:55 |
|
|
Dark Zjava
Starszy Norman
|
TY nawet piosenek nie umiesz wymyślać . Proponuje zamknąć temat.
|
Pn, 5 mar 2007, 12:31 |
|
|
Bartek
Norman
Dołączył(a): Cz, 22 lut 2007, 20:26 Posty: 268 Lokalizacja: Łodź
Naklejki: 0
|
magda ty oglasków nie dostałaś
|
Wt, 6 mar 2007, 14:10 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
Dołączył(a): Pt, 25 sie 2006, 18:47 Posty: 2491 Lokalizacja: Warszawa, prosta sprawa
|
To jest magna a nie magda, dawny piotrek.
_________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. Człowiek zawsze mówi że coś jest niemożliwe, dopóki się nie przekona że coś jest możliwe. Czy nie łatwiej jest od razu przyjąć, że WSZYSTKO jest możliwe?
|
Wt, 6 mar 2007, 14:16 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
Dołączył(a): Śr, 14 lut 2007, 12:07 Posty: 3208 Lokalizacja: Tak
Naklejki: 4
|
Śpiewac każdy może, trochę lepiiej lub trochę gorzej , ale nie o to chodzi, jak co komu wychodzi, czasami człowiek musi.. inaczej się udusi, U! lubię piosenki i różne inne dźwięki, szczególnie jak mnie coś wzruszy rzuca mnie się na uszy.. Teraz będę szczery! wybrałem drogę Kariery , Kariery na estradzie, Napewno sobie poradzę. Stję przy mikrofonie, niech mnię który przegoni, różne sceny, brygady, już nie dadzą mi rady, Bo ja się wcalę nie chwalę ja poprostu, niestety mam talent. Jak człowiek wierzy w siebie, To cała resztka to betka, nie ma takiej rury na świecie której nie można odetkac. Wejśc na estradę i zostac, cała reszta to jest prosta...
A ja wiem co jest grane, dlatego tutaj zostanę, będę śpiewał piosenki, będą klaskac panienki... będą dawac mi kwiaty, będę teraz bogaty, bo ja się wcale nie chwalę, ja niestety mam talent... Jak głos wydaę z siedię wszyscy są w siódmym niebie . Stoję przy mikrofonie niech mnię który przegoni, Wszystkie sceny brygady już nie dadzą mi rady..Nikt mnię tutaj nie kiwnię bo odczuję to dziwnie.. Ja nikogo nie straszę ja talentem niestety dogasze.. Bardzo lubię piosenki i różne inne dźwięki szczególnie jak mnię coś wzruszy rzuca mi się na uszy...Jazda na ładne szlagiery, póję drogą Kariery..... Koniec.......
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Cz, 8 mar 2007, 10:34 |
|
|
Artur
Maniak Koparek
|
Hehe, dobre dobre.
|
Cz, 8 mar 2007, 10:39 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Hehe Dzięki...
_________________ Tego koloru w swoich postach raczej nie zobaczysz. Adminowi się nie chce i nie interesuje się Tobą.
|
Cz, 8 mar 2007, 10:41 |
|
|
Dark Zjava
Starszy Norman
|
ale się wytłumaczyłeś heh
|
Cz, 8 mar 2007, 16:05 |
|
|
Dizel
Doradca Budowlańców
|
Ps.Odgapiłem od Artura...
|
Cz, 8 mar 2007, 16:09 |
|
|