Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 02 Kwi 2005 10:31 Temat postu: |
|
|
No nie wierzę.Kao do 3 rozdziału zgapił mój sposób na scenariusze do gier.Jerzeli ktoś się uprze na taki sposób to jego sprawa,ale ja ten sposób wymyśliłem na scenariusze do gier a nie do opowiadań. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 05 Kwi 2005 11:21 Temat postu: |
|
|
Puchaczu-Jeśli kao tak lubi ściągać to niech tak robi.To jego sprawa czy tak chce czy nie.Kao a ty ile masz tak wogóle nicków na forum Generał Apokalipsa-Kangurek Kao(Teraz Szaman)-Papuga no to wkońcu na którym będziesz bo to się robi dziwne już.Więc byś mógłby odpowiedzieć. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
TAJEMNICZY KAMELEON Norman
|
Wysłany: 06 Kwi 2005 14:59 Temat postu: |
|
|
kangurek kao _________________ KAMELON |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 06 Kwi 2005 15:08 Temat postu: |
|
|
[quote="Tails"]Puchaczu-Jeśli kao tak lubi ściągać to niech tak robi.To jego sprawa czy tak chce czy nie.Kao a ty ile masz tak wogóle nicków na forum Generał Apokalipsa-Kangurek Kao(Teraz Szaman)-Papuga no to wkońcu na którym będziesz bo to się robi dziwne już.Więc byś mógłby odpowiedzieć.
To morze Kao przemieni to w scenariusz do gry? _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 06 Kwi 2005 16:14 Temat postu: |
|
|
stary już jestem i jakoś nie chce mi się pisać rozdziałów _________________ KAMELON |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 06 Kwi 2005 17:57 Temat postu: |
|
|
Hehe nie jesteś stary bo masz 8 lat jak sam mówiłeś Kao!!Jak niechce ci się pisać rozdziałów to po co zakładałeś to opowiadania!Heh...ja żałożyłem te wszystkie moje opowiadania żeby pisać a nie tak jak ty! _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 06 Kwi 2005 18:38 Temat postu: |
|
|
KAO NIE ŻYJE _________________ KAMELON |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 08 Kwi 2005 14:15 Temat postu: |
|
|
To czemu Kao się teraz odezwał co ??
Może Szaman go zabił zaraz powiesz Kao przestań się wygłupiać bo to mnie dobija.. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
General Grievous Roz-krecony
|
Wysłany: 15 Maj 2005 11:02 Temat postu: |
|
|
wszyscy połączyli zordy j powstał 1 naj naj potęrzniejszy mega hiper atomowy zord i zlikwidowali gniazda i szerszenie wtedy zordy zamieniły się w metalowe figurki.kretes powiedział i to już koniec ?Biiiip Biiiiip.kao: co to? to nostradamus zadzwonił.kretesie,reksiu. JESTEM ZŁYM kanclerzem PALPATINE. NIE POKONACIE MNIE HAHAHAHAHAHAHAHAHA.Reksio i kretes wrócili do domu
kim jest palpatine?
tego dowiecie się nie z następnego rozdziału tylko z reksio i gwiezdne wojny _________________
General Grievous |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 15 Maj 2005 11:35 Temat postu: |
|
|
Robisz reklamę? _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 27 Maj 2005 20:13 Temat postu: |
|
|
Wiecie co coś my mydaje ze... _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 28 Maj 2005 10:03 Temat postu: |
|
|
ze co? _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
|