Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Szczeniak Roz-kreca się
|
Wysłany: 20 Maj 2005 13:26 Temat postu: ...Nierozpoczęta Opowieść |
|
|
Oto pierwsza część mego opowiadania, które będzie opowiadało o przygodach Reksia i Kretesa w nie do końca sprzecyzowanej krainie.
Problem braku możliwości opisania krainy rozpoczyna się w momencie gdy Reksio i Kretes dotarli do "Doliny Nieopisanego Mroku" a co za tym idzie - nie bardzo wiedzieli jak się po niej poruszać ponieważ wszelkie próby oświetlenia okolicy kończyły się niefartem.
Po wielu dniach wędrówki po nieopisanej ciemności postanowili cofnąć się do punktu wejścia... niestety z definicji i zamierzenia opowieści punktu takowego nie było...
Reksio i Kretes byli w powaznych tarapatach...
_________________ Miał miał... |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 20 Maj 2005 21:31 Temat postu: |
|
|
Skąd wziąłeś na to pomysł? _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 20 Maj 2005 22:06 Temat postu: |
|
|
Ja też jestem ciekaw i bardzo ciekawie się zapowiada _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 20 Maj 2005 22:10 Temat postu: |
|
|
to był rozdział??? jak tak to krutki |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 21 Maj 2005 11:01 Temat postu: |
|
|
ja też nie wiem, czy to był rozdział _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 21 Maj 2005 20:18 Temat postu: |
|
|
ej szczeniak ! to był rozdział?? |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 21 Maj 2005 20:47 Temat postu: |
|
|
no właśnie! To był rozdział _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 22 Maj 2005 15:12 Temat postu: |
|
|
hallo szczeniak!!!!!!!!!!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 22 Maj 2005 16:36 Temat postu: |
|
|
odpowidz, prosimy _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 22 Maj 2005 19:57 Temat postu: |
|
|
chyba go przestraszyliśmy |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 23 Maj 2005 07:55 Temat postu: |
|
|
Drogi Szczeniaku to był rozdział? _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Szczeniak Roz-kreca się
|
Wysłany: 23 Maj 2005 09:05 Temat postu: |
|
|
To był prolog czyli tzw. wstęp.
Otóż moja opowieść nie będzie opierała się na żadnym znanym schemacie pisania książek (za wyjątkiem prologu), będzie wyjątkowa i niepowtarzalna pod każdym względem (za wyjątkiem prologu) a co za tym idzie może nawet i zdobędę pokojową nagrodę Pulitzera (powiedziałem pokojową ponieważ jestem niepoprawnym pacyfistą tzn., że nie lubię wojen "pod moim oknem".)
Cóż... narazie opowieść nie zapowiada się na jakąkolwiek kontynuację z powodu braku "kontynuatorów" ale wkrótce jakieś zdobędę i wtedy pokontynuuję...
_________________ Miał miał... |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 23 Maj 2005 09:06 Temat postu: |
|
|
Kiedy I rozdział? _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 23 Maj 2005 18:42 Temat postu: |
|
|
DoDo napisał: | Kiedy I rozdział? | no właśnie kiedy?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Mlimli Norman
|
Wysłany: 24 Maj 2005 14:18 Temat postu: |
|
|
No widzę, że kolega Szczeniak postawił sobie tu ambitne zadanie!
BRAVO !!
Nerwowo obgryzając paznokcie na wszystkich czterech kończynach czekam na rozwinięcie. Alleluja i do przodu! Siać, siać a efekty będą!
P.s: Całkiem niezłe "kontynuatory" widziałem w sklepie OBI a podobno bywają też w Castoramie! _________________ Znikam do końca wakacji. . . . . |
|
Powrót do góry |
|
|
|