Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 28 Wrz 2006 20:14 Temat postu: |
|
|
Moja siostra - siostra Amadea dała mi i Magdzie 6 :O za modlitwy . Bo zaliczyliśmy wszystkie.  _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
piotrek Starszy Norman

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Dragon Starszy Norman

|
Wysłany: 24 Paź 2007 20:05 Temat postu: |
|
|
A ja miałem mieć,ale została odwołana,bo sprzęt nawalił A tak lubię dyskoteki  _________________ Ja wolę być dziobem,pruć w fale losu i nie oglądać się za siebie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Michu Bardzo Stary Norman

|
Wysłany: 24 Paź 2007 20:18 Temat postu: |
|
|
Ja tam chodzę do elitarnej klasy i mam mnóstwo zadane. Z tego powodu na początku roku dostałem depresji. Ogólnie to wolałbym nie wracać do szkoły. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Werus Norman

|
Wysłany: 24 Paź 2007 20:45 Temat postu: |
|
|
Ja chodzę do prywata i mam rozszerzony program matematyczno-językowy... masakra... a nasza wychowawczyni to najbardziej rygorystyczna (najrygorystyczniejsza?) nauczycielka w szkole... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Keisha Bywalec Nory

|
Wysłany: 25 Paź 2007 08:32 Temat postu: |
|
|
Boshz...
Myślałam że będzie lepiej...
Ja się na początku września specjalnie rozchorowałam bo nie chciałam isć do szkoły ( miałam mieć zwykłą gorączke - nabawiłam się Anginy )
No ale przynajmniej mamy w tym tygodniu zastępstwo i plus tego to to , że jutro mam tylko 3 lekcje ( )
Ogólnie nie chciałabym wracać do szkoły... _________________ Mój czas dobiegł końca, wybywam stąd.
Pozdrowienia dla xDominika, Michcia, Werus, Kitty, Lone Stara, Micha, Kretesa245, Dizla, Dragona, Shadica i Artura. |
|
Powrót do góry |
|
 |
przemek Bywalec Nory

|
Wysłany: 23 Lip 2008 13:03 Temat postu: |
|
|
ja lubie chodzic do szkoly ide teraz do 5 klasy bende mial chemie to wysadze szkole zreszta w czwatej klasie mialem 6.0 w tyj mojej wypowiedzi pisze z blendami poniewaz, mam angielski laptop
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kabuto Mąci Od Dawna

|
|
Powrót do góry |
|
 |
przemek Bywalec Nory

|
Wysłany: 23 Lip 2008 23:22 Temat postu: |
|
|
macie kupione ksiazki  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kabuto Mąci Od Dawna

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Marta Operator Łopaty

|
Wysłany: 25 Lip 2008 18:58 Temat postu: |
|
|
Kabuto, witaj w klubie. Też idę do gimnazjum. Ale nie boję się, że będzie ciężko (chociaż dochodzi mi jeszcze taniec) Przy życiu trzyma mnie fakt, że do mojego gimnazjum chodzą fajni ludzie. Lubię szkołę ze względu na towarzystwo, nie lubię ze względu na lekcje. Chemia, fiza, WOS... Masakra. Argumentów na NIE jest więcej, dlatego wolałabym nie wracać do szkoły. Hmm... Właściwie to nie wracam. Idę pierwszy raz. Ale chyba wiecie o co mi chodzi. Nie lubię się uczyć, chociaż miałam średnią 5,1. (Na koniec 6 klasy) A wy jaką mieliście średnią? Książek jeszcze nie mam.  _________________ Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kabuto Mąci Od Dawna

|
|
Powrót do góry |
|
 |
xDominik Operator Łopaty

|
Wysłany: 25 Lip 2008 20:13 Temat postu: |
|
|
M@rtusia 1995 napisał: | Kabuto, witaj w klubie. Też idę do gimnazjum. Ale nie boję się, że będzie ciężko (chociaż dochodzi mi jeszcze taniec) Przy życiu trzyma mnie fakt, że do mojego gimnazjum chodzą fajni ludzie. Lubię szkołę ze względu na towarzystwo, nie lubię ze względu na lekcje. Chemia, fiza, WOS... Masakra. Argumentów na NIE jest więcej, dlatego wolałabym nie wracać do szkoły. Hmm... Właściwie to nie wracam. Idę pierwszy raz. Ale chyba wiecie o co mi chodzi. Nie lubię się uczyć, chociaż miałam średnią 5,1. (Na koniec 6 klasy) A wy jaką mieliście średnią? Książek jeszcze nie mam.  |
>> Powiem Ci, że nie jest tak źle , mi się nawet lepiej podobało w 1 gim niż w 6 klasie podstawówki. _________________ "No to jedziemy z tym koksem"
czerwony |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marta Operator Łopaty

|
Wysłany: 25 Lip 2008 23:28 Temat postu: |
|
|
xDominik, dziękuję bardzo za pocieszenie. Mam nadzieję, że będzie lepiej. Właściwie to nie boję się, że sobie nie poradzę (o to się nigdy nie bałam), tylko o czas spędzony przy odrabianiu lekcji i nauce...  _________________ Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Artur Operator Łopaty

Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 26 Lip 2008 04:24 Temat postu: |
|
|
Ja też myślałem że będę siedział cały czas przy książkach i zeszytach, a jest podobnie jak w podstawówce, no chyba że tylko u mnie tak jest - z godzinkę odrabiania lekcji i spokój.  _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|