Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 14 Lip 2005 19:46 Temat postu: |
|
|
a co napisałeś? _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 14 Lip 2005 19:48 Temat postu: |
|
|
NIe moge pokazać bo mogą to zobaczyć z Aidem _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 14 Lip 2005 19:51 Temat postu: |
|
|
na priva? A zobacz, jak teraz napiszesz post, to to będzie twój 1000-ny post _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 14 Lip 2005 19:52 Temat postu: |
|
|
PS. Moj 1001 post
NIe PS dobra _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 14 Lip 2005 20:07 Temat postu: |
|
|
uroczystość 1000-nego postu Michcia _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 14 Lip 2005 21:35 Temat postu: |
|
|
Przepraszam a kto podiął tą decyzje. Prosze o imie i nazwisko! _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 14 Lip 2005 21:37 Temat postu: |
|
|
Ja napewno nie, więc nie podam wam mojego imienia i nazwiska _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 14 Lip 2005 22:59 Temat postu: |
|
|
Powiedzmy że... prezes i główny szef i zarząd.... no cała góra firmy, która decyduje, w którą stronę nasz ....statek... ma płynąć. oni się znają na tym w każdym razie. wygląda na to, że wyraźnie dryfujemy w kierunku telewizji i wszystkie ręce są potrzebne do roboty własnie tam.
ale petycja? hmmm.... może by pomogła.... możecie pisać i wysyłać, byle nie do mnie
jeszcze jedna rzecz, to że zostawiamy tych biedaków w XIX wieku i nie robimy Nemo etc... nie znaczy np. że rezygnujemy z kreta Kretesa w ogóle i na zawsze. Kret Kretes powróci .... _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik
Ostatnio zmieniony przez Szalony Kapelusznik dnia 15 Lip 2005 12:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 15 Lip 2005 08:29 Temat postu: |
|
|
A to wy nie możecie zrobić tego kapitana samitzn. bez pomocy innych z aidemmedia. Tylko poprosilibyście o prawa autorskie, czy co tam potrzebne, szefostwo i byście zrobili? |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 15 Lip 2005 09:55 Temat postu: |
|
|
Topek ma racje, ale ja się nie podam przepłakałem ccałą noc! Ja napisze tą petycje, ale na jaki mail?? _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 15 Lip 2005 10:47 Temat postu: |
|
|
Topku, nie chodzi o "czy" ale "kiedy". Po prostu, jeśli będziemy robić inny projekt, nie będziemy mieć czasu, żeby robić jednocześnie drugi.... chyba że zrezygnujemy ze spania... robienie przygodówek jest bardzo absorbujące....
Tails, adres o który pytasz to aidem@aidemmedia.pl _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
nidhiki Roz-krecony
|
Wysłany: 15 Lip 2005 12:47 Temat postu: |
|
|
Szalony Kapelusznik napisał: | Powiedzmy że... prezes i główny szef i zarząd.... no cała góra firmy, która decyduje, w którą stronę nasz ....statek... ma płynąć. oni się znają na tym w każdym razie. wygląda na to, że wyraźnie dryfujemy w kierunku telewizji i wszystkie ręce są potrzebne do roboty własnie tam.
ale petycja? hmmm.... może by pomogła.... możecie pisać i wysyłać, byle nie do mnie
jeszcze jedna rzecz, to że zostawiamy tych biedaków w XIX wieku i nie robimy Nemo etc... nie znaczy np. że rezygnujemy z kreta Kretesa w ogóle i na zawsze. Kret Kretes powróci .... |
Ten "Statek" to Chyba Titanic _________________ nidhiki Company
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 15 Lip 2005 12:59 Temat postu: |
|
|
Napiszmy tylko jedną petycję. Wysłał ją Michcio _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Topek Doradca Budowlańców
|
Wysłany: 15 Lip 2005 21:59 Temat postu: |
|
|
A nikt nie wie dlaczego nie wyprodukują kapitana Nemo? Czy to z dlatego, że za mało osób ja kupuje? czy dlatego że teraz bardziej zajmują się tym Królem Maciusiem I ? A może zamiast kapitana też zróbcie podobną grę, z tego samego rodzaju, oczywiście jeżeli będzie czas... |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 15 Lip 2005 22:49 Temat postu: |
|
|
Bardzo dziękuje _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|