Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Chrum Burak Roz-krecony
|
Wysłany: 18 Sie 2005 15:57 Temat postu: |
|
|
ja dam 16 zł |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 18 Sie 2005 19:29 Temat postu: |
|
|
Jeźdźciu, jesteś chyba nienormalny. To z akcjami to był żart _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 18 Sie 2005 21:21 Temat postu: |
|
|
Morze tak,morze nie. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 19 Sie 2005 10:18 Temat postu: |
|
|
DoDo napisał: | Jeźdźciu, jesteś chyba nienormalny. To z akcjami to był żart | Co ty mówisz sam napisałeś że chcesz dac, a teraz mówisz że jest nienormalny. _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 19 Sie 2005 15:43 Temat postu: |
|
|
[quote="DoDo"]A najwyżej nie powstanie. Nic się nie stanie. A poza tym skoro tyle piszecie, żeby ktoś coś zrobił, sami coś zróbcie. Np. Wykupcie akcje AidemMedia, zostańcie właścicielami i każcie zrobić i gdy zrobią sprzedajcie te akcje, lub je zachowajcie; napiszcie e-maila z prośbą; zadzwońcie do AidemMedia; wyślijcie pocztą (nie internetową) lub spotkajcie się z właścicielem i poproście go.
P.S. Tego pierwszego nie róbcie.To był żart _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Aga Się Odezwał
|
Wysłany: 04 Wrz 2005 14:15 Temat postu: Smutna wiadomość |
|
|
Owiedziłam Waszą stronę po wakacjach specjalnie w celu sprawdzenia, jak posuwają się prace nad grą "Reksio i Kapitan Nemo". Bardzo zmartwiła mnie wiadomość o odwołaniu tej produkcji. Mam 4 letnią córeczkę, która posiada wszystkie gry z Reksiem i większość pozostałych, napisanych przez AidemMedia. Prawie codziennie pyta się kiedy będzie mogła zagrać w "Reksia i Kapitana Nemo". Obiecałam jej z mężem, że otrzyma tą grę na urodziny (urodziłą sie 12 października), ponieważ poprzednio wyczytałam na Waszej stronie, że gra ukarze się w październiku. Jeśli mój głos ma jakieś znaczenie, uprzejmie proszę o wznowienie prac nad tą grą - na razie nie mam odwagi powiedzieć córce, że być może nie otrzyma obiecanego prezentu. Posiadamy bardzo wiele gier, ale gry z Reksiem i Kretesem są najlepsze. Z przyjemnością przechodzę dla córki zadania, które są jeszcze dla niej zbyt trudne i świetnie się bawię, co nie ma miejsca przy innych grach tego typu. Myślę, że informacją o odwołaniu gry zasmuciliście wielką ilość tak rodziców jak i ich dzieci. Tak więc jeszcze raz uprzejmie proszę o kontunuację przygód Reksia. Chciałabym aby nie skończyło się na następnej części. ale aby powstało ich jeszcze wiele. |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 04 Wrz 2005 15:56 Temat postu: |
|
|
Myślę rze jak paani napiszę petycję to da bardzo wiele. _________________ Moje forum o opowiadaniach www.pisarnia.fora.pl .
Jestem drugim inżynierem Gwardii Reksia.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 04 Wrz 2005 17:45 Temat postu: Re: Smutna wiadomość |
|
|
Aga napisał: | Owiedziłam Waszą stronę po wakacjach specjalnie w celu sprawdzenia, jak posuwają się prace nad grą "Reksio i Kapitan Nemo". Bardzo zmartwiła mnie wiadomość o odwołaniu tej produkcji. Mam 4 letnią córeczkę, która posiada wszystkie gry z Reksiem i większość pozostałych, napisanych przez AidemMedia. Prawie codziennie pyta się kiedy będzie mogła zagrać w "Reksia i Kapitana Nemo". Obiecałam jej z mężem, że otrzyma tą grę na urodziny (urodziłą sie 12 października), ponieważ poprzednio wyczytałam na Waszej stronie, że gra ukarze się w październiku. Jeśli mój głos ma jakieś znaczenie, uprzejmie proszę o wznowienie prac nad tą grą - na razie nie mam odwagi powiedzieć córce, że być może nie otrzyma obiecanego prezentu. Posiadamy bardzo wiele gier, ale gry z Reksiem i Kretesem są najlepsze. Z przyjemnością przechodzę dla córki zadania, które są jeszcze dla niej zbyt trudne i świetnie się bawię, co nie ma miejsca przy innych grach tego typu. Myślę, że informacją o odwołaniu gry zasmuciliście wielką ilość tak rodziców jak i ich dzieci. Tak więc jeszcze raz uprzejmie proszę o kontunuację przygód Reksia. Chciałabym aby nie skończyło się na następnej części. ale aby powstało ich jeszcze wiele. |
Wszyscy żałujemy, że nie powstania. Jednak gdyby pani wysłała to u góry pod: aidem@aidemmedia.pl będą większe szanse na wyprudokowanie tej gry. _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Inspektor kapeć Roz-kreca się
|
Wysłany: 10 Lis 2005 18:54 Temat postu: no |
|
|
ja mogę napisać to coś bo chcę żeby powstawało wiele tych części |
|
Powrót do góry |
|
|
Gulguldryk Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 11 Lis 2005 17:58 Temat postu: |
|
|
Już nie musisz, powstanie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dawidek Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 11 Lis 2005 18:31 Temat postu: |
|
|
OTWIERAM AKCJE: SZALONY GROSZ AIDEMMEDIAKOM!
PROSZE!
JEŻELI CHCIELI BYŚCIE, ŻEBY NASTĘPNA CZĘŚĆ REKSIA POWSTAŁA
TO NAPISZCIE DO AIDEM MEDIAKÓW LIST Z PROŹBĄ O ZROBIENIE
NASTĘPNEJ CZĘŚCI REKSIA, W KTÓREJ DOŁĄCZYCIE 1 SYMBOLICZNY GROSZ!
I CO WY NA TO? _________________ eminem: My name is... Slim Lady! =]
Piszę poprawnie po polsku. [Staram się=] |
|
Powrót do góry |
|
|
Dawidek Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 11 Lis 2005 18:32 Temat postu: |
|
|
p.s. chodzi o jeden mały grosik! _________________ eminem: My name is... Slim Lady! =]
Piszę poprawnie po polsku. [Staram się=] |
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 11 Lis 2005 20:43 Temat postu: |
|
|
nie ma potrzeby, bo powstanie _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 17 Lis 2005 12:38 Temat postu: |
|
|
Gra będzie. Później niż byśmy to chcieli, ale będzie.
Wkrótce zdejmę ten temat, żeby nie było nieporozumień. _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
Gulguldryk Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 19 Lis 2005 13:46 Temat postu: |
|
|
Szalony Kapelusznik napisał: | Gra będzie. Później niż byśmy to chcieli, ale będzie.
Wkrótce zdejmę ten temat, żeby nie było nieporozumień. |
A liczba postów też zniknie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|