Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Reksio w 2D czy 3D |
Reksio w 2D |
|
54% |
[ 19 ] |
Reksio w 3D |
|
45% |
[ 16 ] |
|
Wszystkich Głosów : 35 |
|
Autor |
Wiadomość |
bot Komiksowy Artysta
|
Wysłany: 20 Paź 2009 15:54 Temat postu: |
|
|
MarcinO napisał: | Do (...)postacie.
Nie uważasz, że panuje tu lekki chaos, jeśli chodzi o zrozumienie ankiety i najlepiej ją usunąć i zrobić nową z 3 opcjami? Bazując na tych odpowiedziach trudno wyciągnąć jakieś wnioski, skoro prawie każdy zrozumiał pytanie inaczej. |
Mam pytanie, czy jesteście otwarci na propozycje odnośnie innych aspektów technicznych przyszłych części?
Mnie ciekawi czy będzie więcej miejsc na zapis gry. W RIKTTW i w RIMS jeden slot nie za bardzo wystarcza. _________________
Nobody expects the Spanish Inquisition!
"Wszystkie Joanny to fajne chłopaki!" - Kocham Radio Zet xD
The One Who Disturbs So Terribly... |
|
Powrót do góry |
|
|
Raphel Roz-kreca się
|
Wysłany: 20 Paź 2009 16:32 Temat postu: |
|
|
To jest nowa seria gier z Reksiem więc twórcy postanowili zrobić w niej coś nowego a ta nowość to 3d nie wyszło tak żle te 3d
Tak powinno być przynajmiej 5 miejsc na zapisanie gry |
|
Powrót do góry |
|
|
MarcinO Roz-krecony
|
Wysłany: 20 Paź 2009 18:09 Temat postu: |
|
|
bot napisał: |
Mam pytanie, czy jesteście otwarci na propozycje odnośnie innych aspektów technicznych przyszłych części?
Mnie ciekawi czy będzie więcej miejsc na zapis gry. W RIKTTW i w RIMS jeden slot nie za bardzo wystarcza. |
Jak najbardziej jesteśmy zainteresowani. Proponuję stworzyć nowy temat, odnośnie aspektów technicznych przyszłych części. Sam engine będzie rozwijany niezależnie od Reksia ( inne nasze gry też będą z niego korzystać ).
Sloty na zapis gry - były przewidziane, ale ze względu na olbrzymie opóźnienie ( + telefony i maile od niezbyt uprzejmych klientów ) nie dodaliśmy tego i został tylko jeden slot. |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł96 Starszy Dźwigowy
|
Wysłany: 05 Lis 2009 20:19 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się że robienie gry z Reksiem w 3D to wielki błąd Aidem. Osobiście wolę Reksia w 2D, ponieważ jestem przyzwyczajony do Reksia jakiego oglądałem w telewizji za czasów dzieciństwa. Zresztą to około rok temu byłem z wycieczką klasową do Bielska Białej i byłem w wytwórni która m. in. zrobiła Reksia. Przynajmniej dowiedziałem się jak robią takie filmy _________________ Wracam, jako moderator
Moderuję oliwkowym |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 05 Lis 2009 21:40 Temat postu: |
|
|
Paweł96 napisał: | Wydaje mi się że robienie gry z Reksiem w 3D to wielki błąd Aidem. Osobiście wolę Reksia w 2D, ponieważ jestem przyzwyczajony do Reksia jakiego oglądałem w telewizji za czasów dzieciństwa. Zresztą to około rok temu byłem z wycieczką klasową do Bielska Białej i byłem w wytwórni która m. in. zrobiła Reksia. Przynajmniej dowiedziałem się jak robią takie filmy |
Nie uważam, że nowatorski pomysł = wielki błąd...
Po to zakończono tamtą (świetną) serię, żeby w Reksia tchnąć jakąś nową energię, zaskoczyć czymś innym niż dotychczas. Nie po to Aidem nie spało po nocach i "ujarzmiała" silnik unity żeby teraz wracać do tego co było, a pracę nad RIMS i technologię nowo odkrytego silnika wkładać do teczki "niepotrzebne". :/ _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Alfredo Bywalec Nory
|
Wysłany: 06 Lis 2009 14:06 Temat postu: |
|
|
Moim zdaniem w 3d gra RiMS lepiej niż poprzednie części w 2d. _________________ Najlepsza z Reksia... To znaczy z nowej serii! XD
Jestem 882 użytkownikiem Forum PR!!! Znaczy... Teraz już 881 użytkownikiem! |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 29 Gru 2009 23:23 Temat postu: |
|
|
Reksio w 2D był najlepszy i najfajniejszy.
Podobne to było wtedy do kreskówki Reksio nie ? _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 17 Lut 2010 15:35 Temat postu: |
|
|
Osobiście Reksio bardziej podobał mi się w dwóch wymiarach, niż w trzech... No, ale trzeba iść z duchem czasu _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
rabitt Norman
Dołączył: 20 Lip 2009 Posty: 119 Skąd: Z Nory Kretesa i Molly.
|
Wysłany: 17 Lut 2010 17:31 Temat postu: |
|
|
2D w 3D! ale 2D było o wiele wiele lepsze! 3D dopiero pojawiło się w RIK:TTW trzeba się więc przyzwyczaić jeżeli następna część będzie 3D. _________________
Kretes to ja! Zapraszam do nory! AAA! Włamywacze! Reksiu! Po policję! |
|
Powrót do góry |
|
|
Muncharcha Roz-krecony
|
Wysłany: 17 Lut 2010 18:38 Temat postu: |
|
|
Nie wiadomo ale rysunkowe są znacznie fajniejsze. |
|
Powrót do góry |
|
|
Żelo Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 19 Kwi 2010 19:44 Temat postu: |
|
|
wole 2D
ale skoro zaczeli 3D to niech skończą w 3D
3D głosuje
choć z bulem serca <serducho> _________________ I kto mówi że mam za mały podpis???? |
|
Powrót do góry |
|
|
|