Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 11 Sie 2009 12:01 Temat postu: |
|
|
Wasze wpisy były różne... Pisząc "kopertę z datą swojej śmierci" nie miałem na myśli dokładnie koperty, listu. Myślałem raczej o tym, czy chcielibyście poznać datę waszej śmierci, czy raczej nie. Niektórzy bowiem pisali coś w stylu - nie uwierzyłbym temu co to napisał, albo pisali coś o listonoszu. Pisząc koperta miałem na myśli coś czego nie musimy otwierać, ale możemy. "Także nie ważne czy data jest napisana na niebieskim, czy na białym papierze..." _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
piotrek Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
mumionek Taki Cichy Jakiś
|
Wysłany: 23 Paź 2009 18:43 Temat postu: |
|
|
jA BYM OTWORZYŁ I SPAKOWAŁ SIE DO TRUMNY _________________ Po arturrosie zaraz imprezke użądze. |
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 23 Paź 2009 19:56 Temat postu: |
|
|
mumionek napisał: | jA BYM OTWORZYŁ I SPAKOWAŁ SIĘ DO TRUMNY |
Mógłbyś nie pisać DUŻĄ CZCIONKĄ. Niezbyt rozumiem o co ci chodzi " i spakował się do trumny , a skąd byś wiedział , że niedługo umrzesz . Ja wolałbym nie wiedzieć . _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
spidi Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 08 Lis 2009 20:42 Temat postu: |
|
|
dawid6 napisał: | Ja wolałbym wiedzieć. Wynalazłbym wechikuł czasu i sofnął (cofnął) się w czasie. |
Jak wynajdziesz wechikuł to napisz do mnie to i dla mnie zrobisz Nie mopżna cofnąć się w czasie . CZas jest ponad siły człowieka to rzecz abstrakcyjna . _________________ Pozdrawiam Spidi.
|
|
Powrót do góry |
|
|
AleksandriusII Norman
Dołączył: 10 Paź 2009 Posty: 121 Skąd: Z odległej przyszłości
|
Wysłany: 29 Gru 2009 09:59 Temat postu: |
|
|
ja bym ją otworzył, bo wtedy wiedziałbym na przykład kiedy pożegnać się z rodziną, albo wydać całą kasę na pierdoły _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
Wysłany: 29 Gru 2009 17:34 Temat postu: |
|
|
spidi napisał: | dawid6 napisał: | Ja wolałbym wiedzieć. Wynalazłbym wechikuł czasu i sofnął (cofnął) się w czasie. |
Jak wynajdziesz wechikuł to napisz do mnie to i dla mnie zrobisz Nie mopżna cofnąć się w czasie . CZas jest ponad siły człowieka to rzecz abstrakcyjna . |
Szerokość, długość, głębokość, czas. To wszystko nie ma znaczenia
Oglądałeś "Powrót do przyszłości" Jeśli tak, to wiesz, o co mi chodzi _________________ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c92465dddfc3939.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c15b667ceacaa135.html
Pozdrowienia dla wojo1, szlafrock holmes, spidi i Drew
90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesło, popcorn i darło się :"Skacz lamusie!" wklej to na swój profil. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 30 Gru 2009 04:45 Temat postu: |
|
|
Tak, przeczytałbym datę śmierci. Nie boję się śmierci, a wręcz uważam ją za swoją towarzyszkę. Bardziej mnie obchodzi los moich najbliższych niż mój własny. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Doktor Jones Norman
Dołączył: 21 Lis 2009 Posty: 143 Skąd: Z tajemniczej piramidy.
|
Wysłany: 30 Gru 2009 22:19 Temat postu: |
|
|
Ja bym otworzył. I się nie przejmował tym wszystkim. Jak umrę to umrę. Będę w raju i tam też będzie ok. _________________ Zapraszam www.kretesireksio.fora.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 02 Sty 2010 18:20 Temat postu: |
|
|
Hm, może jednak bym nie otworzył. Zależy, czy obawiałbym się śmierci. Jeżeli tak, to bym chciał jak najdłużej żyć mając nadzieję że nie umrę. Jeżeli nie bałbym się - otworzyłbym, aby lepiej sobie zaplanować ostatnie chwile życia i całe życie wiele lat przed śmiercią. :d
spidi napisał: | dawid6 napisał: | Ja wolałbym wiedzieć. Wynalazłbym wechikuł czasu i sofnął (cofnął) się w czasie. |
Jak wynajdziesz wechikuł to napisz do mnie to i dla mnie zrobisz Nie mopżna cofnąć się w czasie . CZas jest ponad siły człowieka to rzecz abstrakcyjna . | Jak dla mnie to czas jest tylko fizyczny i wymyślony przez nasze umysły. Jest niejaka teoria względności. (ale to nie na temat) _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
Wysłany: 02 Sty 2010 18:26 Temat postu: |
|
|
Najgorzej jest, gdy w datą śmierci jest data odczytania daty śmierci.
Póki nie będę miał laptopa, Windows 7 Ultimate 64-bit, wszystkich części Reksia i Chicken Invaders oraz 100 lat to nie umrę _________________ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c92465dddfc3939.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c15b667ceacaa135.html
Pozdrowienia dla wojo1, szlafrock holmes, spidi i Drew
90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesło, popcorn i darło się :"Skacz lamusie!" wklej to na swój profil. |
|
Powrót do góry |
|
|
Liliana Bywalec Nory
|
Wysłany: 13 Sty 2010 12:20 Temat postu: |
|
|
Ja bym nie otwierała ważne jest żeby żyć _________________ Byłam Liliana12 |
|
Powrót do góry |
|
|
Lostar Się Odezwał
Dołączył: 13 Sty 2010 Posty: 1 Skąd: Wybrałem sie do kafejki i wszystko zapomniałem.
|
Wysłany: 13 Sty 2010 15:05 Temat postu: |
|
|
Tak jak by śmierć nastąpiła za chwile to bym sie zabił _________________ Trala chce pujść do kafejki.Jak chcecie to zapanuje tu porządek. |
|
Powrót do góry |
|
|
Antek13 Norman
|
Wysłany: 19 Sty 2010 17:51 Temat postu: |
|
|
ja bym nie otworzył |
|
Powrót do góry |