Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kondi Pod-ziemniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
Johanna Gryzie ziemie
|
Wysłany: 29 Gru 2009 11:19 Temat postu: |
|
|
Przerysowane? _________________ Pozdrawiam, Johanna.
Jeżeli chcesz nowych emblematów w galerii,
wyszukaj mi screena. To takie proste...
A i tak nie mam żadnych zgłoszeń |
|
Powrót do góry |
|
|
Kondi Pod-ziemniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
Johanna Gryzie ziemie
|
Wysłany: 29 Gru 2009 11:23 Temat postu: |
|
|
Trudno mi ocenić, ponieważ na sam widok mangi, anime, poskręcanych spidermanów etc jest mi niedobrze. Ocenię, jak dasz szkic normalny, czyli nie komiksowy rysunek, a martwą naturę, pejzaż, portet, ołówkowy i cieniowany. _________________ Pozdrawiam, Johanna.
|
Powrót do góry |
|
|
Kondi Pod-ziemniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
Johanna Gryzie ziemie
|
Wysłany: 29 Gru 2009 11:47 Temat postu: |
|
|
Ależ spokojnie, ja na ciebie nie naskakuję. Skoro tak się tym przejmujesz, to znaczy, że masz z tym jakiś problem... A co do ostatniego zdania, proszę Cię bardzo, wyśmiej. Mi to nie przeszkadza. Praca jest sprzed roku, więc Twoja ocena mnie nie bardzo obchodzi.
Wyśmiewanie, jak widzę, bardzo ładnie o tobie świadczy.
Jak też to, że nie umiesz przyjąć krytyki - skoro wstawiasz coś do Internetu, oczekując na oceny ZAZNACZ wyraźnie: "Proszę pisać tylko, że moje prace są śliczne, boskie, niesamowite, mam wielki talent etc. Jeżeli chcesz mnie skrytykować i coś mi doradzić/poprosić, TWOJA OCENA NIE JEST MI POTRZEBNA [cytat]". Wtedy wszyscy od razu będą wiedzieli o co chodzi _________________ Pozdrawiam, Johanna.
|
Powrót do góry |
|
|
Kondi Pod-ziemniak
|
Wysłany: 29 Gru 2009 12:22 Temat postu: |
|
|
No proszę cię, mówisz wyraźnie, że cię skręca na widok prac komiksowych, a każdy ma swój styl rysowania. Ja nie wiem, myślisz, że każdy ma rysować jak ty? Jesteś po prostu chamska. Wystawiłem te rysunki na oficjalnym polskim forum Spider-Mana i mi je pochwalili... A czy ty czytasz swoje posty?
Moj cytat: "Twoja ocena nie jest mi potrzebna."
Twój: "Twoja ocena mnie nie bardzo obchodzi"
Czy to nie jest trochę zbyt podobne? To co napisałaś to według ciebie jest krytyka?! "Trudno mi ocenić, ponieważ na sam widok mangi, anime, poskręcanych spidermanów etc jest mi niedobrze." - Niezła krytyka, nie ma co... _________________ Zapraszam do opowiadania "Kretes i dawny wróg"
http://www.przygodyreksia.pl/pliki/kretes/forum/reksioforum/viewtopic.php?p=165640#165640
|
|
Powrót do góry |
|
|
Johanna Gryzie ziemie
|
Wysłany: 29 Gru 2009 12:28 Temat postu: |
|
|
Kto tu jest chamski? Najpierw się dowiedz, co to słowo znaczy. Pokaż, gdzie ta moja rzekoma "chamskość" jest? I teraz patrz: "Wystawiłem te rysunki na oficjalnym polskim forum Spider-Mana i mi je pochwalili...". Dokończ to "Pochwalili mi je! Czyli jestem nadzwyczajnie utalentowany i są piękne, i KAŻDY MUSI MYŚLEĆ TAK SAMO, JASNE??" heh...
Po prostu wiesz, wprowadzasz w błąd tytułem tematu "szkice"... myślałam że będziesz je tu zamieszczał (w sensie szkice w moim pojęciu, tzn. portrety etc), więc ci doradziłam jak masz je rysować... _________________ Pozdrawiam, Johanna.
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 29 Gru 2009 12:29 Temat postu: |
|
|
Ech zachowujecie się co najmniej dziwnie (sry).
Kondi - Nie możesz zaakceptować tego, że ona po prostu nie lubi takich prac?
Jo - Jak dla mnie mogłaś napisać coś w stylu "Nie znam się, więc nie ocenię" i to by wystarczyło. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Johanna Gryzie ziemie
|
Wysłany: 29 Gru 2009 12:31 Temat postu: |
|
|
No napisałam, Papierowy Marió. Tylko że on zaraz tak na mnie naskoczył, że musiałam mu coś odpowiedzieć, nie? Przeczytaj jego 2 post. _________________ Pozdrawiam, Johanna.
|
Powrót do góry |
|
|
Traktor Starszy Norman
|
Wysłany: 29 Gru 2009 12:37 Temat postu: |
|
|
Czytałem. I jak dla mnie ta dyskusja prowadzi do nikąd... yyy, NIGDZIE? http://www.nigdzie.org/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kondi Pod-ziemniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
Maldurf von Krettof Norman
Dołączył: 16 Lip 2009 Posty: 186 Skąd: Aaa... To już moja sprawa ;p.
|
Wysłany: 29 Gru 2009 13:21 Temat postu: |
|
|
Ej, ja też się muszę wtrącić ;p.
Kondi - Fajne rysunki, Jo po prostu nie lubi takich prac a ty nie umiesz za bardzo przyjąć krytyki.
Johanna - Po prostu mogłaś napisać, że nie lubisz takich prac i nadepnij sobie na język , ale ty postąpiłaś inaczej i to głównie przez Ciebie rozpętała się ta wojna ;p. _________________
Piszę poprawnie po polsku.
Nie mam pomysłu na dopisek... W takim razie go nie będzie ;p. |
|
Powrót do góry |
|
|
Stryj Maćko Operator Łopaty
|
Wysłany: 29 Gru 2009 13:54 Temat postu: |
|
|
Pierwszy rysunek znacznie lepszy, chociaż drugi też niezły. Nie za bardzo znam się na szkicach, ale twoje są niezłe. Ten pierwszy jak na mój gust trochę za bardzo sztywny. Ale i tak są dobre.
Johanna wydaje mi się, że zawsze kiedy coś ci się nie podoba wywołujesz kłótnię..
Johanna napisał: | Trudno mi ocenić, ponieważ na sam widok mangi, anime, poskręcanych spidermanów etc jest mi niedobrze. |
To nie oceniaj. Widzę, że Kondi nie jest zainteresowany.. A jeśli masz mu mówić coś takiego, to lepiej się powstrzymaj.
Nie rozumiesz = nie oceniaj.
A jeśli chcesz coś ocenić to bądź bardziej spokojna w swoich osądach..
Poza tym to już kolejne takie zdarzenie z tobą w roli głównej. _________________ Moderuję kolorem niebieskim.
Zapraszam na:
Kolej TV - dla myślących (p)o kolei
Szukajcie a znajdziecie. Pozdrawiam.
Piszę poprawnie po polsku.
Ostatnio zmieniony przez Stryj Maćko dnia 29 Gru 2009 14:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Johanna Gryzie ziemie
|
Wysłany: 29 Gru 2009 13:56 Temat postu: |
|
|
Czego nie rozumiem? Przecież nie oceniłam, prawda? Czytaj ze zrozumieniem.
EOT. _________________ Pozdrawiam, Johanna.
|
Powrót do góry |
|
|
|