Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Lubisz bitwy na śnieżki |
Tak |
|
88% |
[ 15 ] |
Nie |
|
5% |
[ 1 ] |
Nigdy się nie biłem na śnieżki |
|
0% |
[ 0 ] |
To było tak dawno... |
|
5% |
[ 1 ] |
|
Wszystkich Głosów : 17 |
|
Autor |
Wiadomość |
Przybysz Lider Podziemia
|
Wysłany: 10 Sty 2010 16:35 Temat postu: Bitwa na śnieżki |
|
|
Pamiętam jak byłe młodszy to robiliśmy z kuzynami i rodzeństwem fajne bitwy na śnieżki. Robiliśmy sobie bazy, drużyny. Mieliśmy "flagę" której chroniliśmy przed wrogiem, aby w nią nie trafił. Jedni wychodzili z lasu, albo zachodzili od tyłu od stodoły, zdarzało się też wejście po drzewie i przeskoczenie przez płot aby wejść do obozu wroga. Ten kto dostał trzy razy odpadał na jakiś czas, który mógł być skrócony jak go towarzysz "będzie leczył".
Fajne to było, teraz też czasem... ale to już nie to co kiedyś.
Wy też robiliście takie bitwy? Rozumiem że użytkownicy z miasta niestety mają takie coś ograniczone... _________________ Credo in unum Deum... |
|
Powrót do góry |
|
|
Buizel Starszy Norman
|
Wysłany: 10 Sty 2010 19:10 Temat postu: |
|
|
Criss napisał: | Ja uwielbiam |
Może byś się trochę rozpisał na ten temat co ?
Ja także lubię bitwę na śnieżki tylko nie nawidze jak uderzą mi w twarz,albo śnieg za kaptur...
A tak to KOCHAM !!! _________________ Odchodzę bardzo mi przykro ,ale to prawda ! Bywajcie fani Reksia !
Pozdro.
Buizel |
|
Powrót do góry |
|
|
Criss Starszy Norman
|
Wysłany: 10 Sty 2010 19:16 Temat postu: |
|
|
Ktoś usunął mój post z góry więc tak wyglądają naprawdę:
Budujemy wielkie zapory i bazy.
W bazie zamieszczamy zapas kul.
Dzielimy się na pozycje np. Atakujący, lepiacz kuli. złodziej itp.
Rozpoczynamy bitwę.
Gra się kończy kiedy każdy z drużyny dostanie 5 razy lub do momentu zniszczenia bazy.
Uwielbiam to!!! _________________ Zapraszam na moją stronę internetową i forum: www.criss.fora.pl www.criss.npx.pl |
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 10 Sty 2010 23:14 Temat postu: |
|
|
O, u mnie zabawy ze śniegiem wyglądają troszkę inaczej. Raczej nacieranie, niż bitwa na śnieżki. Jestem po tym mokra i jest mi zimno, ale i tak jest fajnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 11 Sty 2010 21:45 Temat postu: |
|
|
Kiedyś w podstawówce po lekcjach rzucaliśmy się śnieżkami.
Kto nie chciał być natarty musiał szybko uciekać do domu.
Teraz w gimnazjum, gdy nauczyciel nie patrzy, paru moich kolegów otwiera okno, zbiera śnieg i w kogoś rzuca _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Hydrylia Roz-krecony
|
Wysłany: 12 Sty 2010 10:35 Temat postu: |
|
|
U mnie żadko się rzucamy śnieżkami,ale czasami jak wracam ze szkoły to mój brat(nieznany)rzuca w mój plecak i wtedy ja tłukę go śnieżkami. _________________ www.margonem.pl -warto zajrzeć. Jestem tam Cavalierą na serwerze Hutena. O, macie tu moją postać:
Mam IP nieznanego, ale nie jestem nim. |
|
Powrót do góry |
|
|
Liliana Bywalec Nory
|
Wysłany: 12 Sty 2010 11:36 Temat postu: |
|
|
Oj moja koleżanka Pauliny bardzo lubi więc zawsze robie zapasy jak ulepi śnieżke to ja mam ulepiąną i w nią żucam ach ci chłopacy zawsze żucają akurat wemnie chyba im sie spodobałam ale jest także odzdział dziewczyn dziewczyn jest 9 chłopaków 17 oczywiście ci którzy lubią sie rzucać.Czasami budujemy fortece chłopaki zawsze byle jaką my dziewczyny bardzo starannie ale marny ten wysiłek chłopaki rozwalają naszą fortecę najbardziej lubi bużyć fortece Aleksander zawsze pod koniec skacze po fortecach i nie może przestać.No i to tyle. _________________ Byłam Liliana12 |
|
Powrót do góry |
|
|
Duchman Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 13 Sty 2010 08:17 Temat postu: |
|
|
Ja bardzo lubię bitwy na śnieżki, chyba że mi śnieg wleci za kołnierz... _________________ Witajcie!
Mniemam, że mniemanie zamniemuje mniemacza mniemającego.
Piszę poprawnie po polsku.
Magia rządzi, pamiętaj!
|
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|