Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Czy uważasz że to ważne wydarznie? |
Tak |
|
44% |
[ 27 ] |
NIe |
|
16% |
[ 10 ] |
Tak i kręci mi się w oku łza |
|
24% |
[ 15 ] |
Nie i powinni saksować "opowieść" |
|
14% |
[ 9 ] |
|
Wszystkich Głosów : 61 |
|
Autor |
Wiadomość |
Michcio Ekspert w Dziedzinie Cementu
|
Wysłany: 30 Lis 2005 19:39 Temat postu: 145 stron "Niekończącej się opowieści" |
|
|
Wiwat wiwat to już 145 stron naszego dzieła, aż łezka mi się kręci w oku. Tyle pisania i tyle wątku, tylko... teraz wkurza mnie to że teraz DoDo i inni piszą teraz bez sensu i tylko po to by nabijać se posty _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku.
Ostatnio zmieniony przez Michcio dnia 19 Maj 2006 20:20, w całości zmieniany 2 razy |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 01 Gru 2005 11:05 Temat postu: |
|
|
Mi też, pamiętasz początki?? Było bardzo fajne wszystko się kręciło a teraz ... szkoda gadać . Zastanawiam się czasami czy dobrze, że napisałem taki temat o tej historii zabawnej dla wszyskich? Tego nie wiem i powiem też, że czasami żałuje tego stworzenia nie wiem czy to naprawde jest dobre. Wszyscy ci którzy robią se tam jaja niech nie piszą to ma być poważna historiia dla kolejnych pokoleń. Przecież widzieliście sami jak się każdemu spodobała, prosze was piszcie mądrze a nie głupstwa! Każdy bierze udział w "Niękączącej się opowieści". Wiele razy próbowaliśmy zmienić żeby tak nie było ale nie dało rady, pisaliśmy posty, że historiia zaczeło się od nowa!Ale to nie pomogło jeżeli tak ma być to już wole żeby nieistniała ta historiia, a jeżeli zmienicie to już bardziej i fajniej będzie tworzyć tą historiie nie będzie już nabijania postów tylko mądre ciekawe i wspaniałe posty które naprawde dadzą wątki historii, wiele przygód Reksio już przeżył zanim pojawiły się głupie posty. Musiał przejść koło tego który-tak-mocno-chrapie lub zespuć randke Molly i przystojnemu kretowi. Był nawet w opowieści w Magiksie, ale każdy chce kto wie o początkach tej historii, żeby była ona nie skończona i dlatego piszcie mądre posty.
Ps.Mam nadzieje, że post jest dla was logiczny i, że uda się was nakłonić do pisania mądrych postów.
Pozdro _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 01 Gru 2005 16:07 Temat postu: |
|
|
trochę przyznaję, pisze głupie posty. Ale zgadzam się z Tailsem. Jednak Tails też takie coś robił np. napisał, że gdzieśtam się znajdują, a potem: to okazało się snem... _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 01 Gru 2005 17:22 Temat postu: |
|
|
DoDo napisał: | trochę przyznaję, pisze głupie posty. Ale zgadzam się z Tailsem. Jednak Tails też takie coś robił np. napisał, że gdzieśtam się znajdują, a potem: to okazało się snem... |
DoDo, ale wyobraź sobie oni mogą śnić i się budzą nie świadomi. Spróbuj sobie to wyobraźić. Nie róbmy tam spamu i pisz ją jak należy, żeby była bardzo ciekawa. _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 02 Gru 2005 12:02 Temat postu: |
|
|
Czasami się nie zgadzam z Tailsem ale on ma rację jeśli dalej tak pójdzie opowieść będzie wyglądała tak: reksio zanalazł sznurek poszedł do łazienki znalazł dwa sznurki kretes skoczył z szafy reksio znalazł kolejny sznurek kretes znalazł sznurek... _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 02 Gru 2005 12:04 Temat postu: |
|
|
Rozumiem, o co ci chodzi Michciu. Ale nie wiem czy młodsi od nas troche nie będą wiedzieli o co nam za bardzo chodzi. Ale tak mysle, że wszystko się zmieni na lepsze i będzie się każdemu podobała nasza wielka historiia _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 02 Gru 2005 12:06 Temat postu: |
|
|
Mam nadzieje że skończy się tan "rozdział" _________________
Piszę poprawie po bangleszstańsku. |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 02 Gru 2005 12:08 Temat postu: |
|
|
Michciu, ja się rozpłakałem na tym bo to takie wzrusające _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
cool Bywalec Nory
|
Wysłany: 03 Gru 2005 18:38 Temat postu: |
|
|
chcesz chusteczki _________________ Hi from Canada |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 03 Gru 2005 18:49 Temat postu: |
|
|
It don't thank Cool _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Waldimors Działacz Podziemia
|
Wysłany: 04 Gru 2005 12:24 Temat postu: |
|
|
Ja płacze, to takie smutnie "Niekończąca się Opowieść" się skończyła. _________________ SNZ to magia!
Potter to strach!
(Na prawdę Potter jest o magii a SNZ taki horrorek dla dzieci.)
Dr. Jonns to chwilowe pseudo... |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 04 Gru 2005 12:32 Temat postu: |
|
|
Never it will end story unfinishing! _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
DoDo Kopacz
|
Wysłany: 04 Gru 2005 14:44 Temat postu: |
|
|
jak to Michcio, czy kto tam napisał: Nie hcwal się, że umiesz ten język, niektórzy nie rozumieją nic ztego _________________ Nudzi mi się... niemądry jestem . Będę za tydzień miał nowego kompa <hura> |
|
Powrót do góry |
|
|
cool Bywalec Nory
|
Wysłany: 04 Gru 2005 21:28 Temat postu: |
|
|
przecież napisal że przez miesiąc bedzie pisal po angielsku _________________ Hi from Canada |
|
Powrót do góry |
|
|
Sniff Wielki Kopacz
|
Wysłany: 04 Gru 2005 21:37 Temat postu: |
|
|
Either on constant already _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
|
|
Powrót do góry |
|
|
|