Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 21:50 Temat postu: |
|
|
Criss napisał: | kretesik napisał: | Graj w piłkę i jak chłopak z gimnazjum chce walnąć piłkę wykop ją to cie kopnie w nogę Mój brat z 5 klasy tak miał i chyba miesiąc albo 3 tygodnie
nosił gips Dobre było jak na jednej nodze skakał do łazienki |
Właśnie, gdyby nie mój kolega miałbym tak samo.
Oto opowieść:
Ja i Mój kolega poszliśmy na boisko zagrać w piłkę nożną. Po paru Strzałach przychodzą gimnazjaliści.
Zabrali nam bardzo fajną piłkę piłkę, bo nie mieli czym grać. Było ich siedmiu.
Ja i mój kolega wyrwaliśmy piłkę, zacząłem uciekać. Jeden był jednak odemnie szybszy i... podciął mnie, konął 3 razy w nogi, raz w głowę i jeszcze raz trzy razy w nogę. Wtedy napadł go mój kolega. Nie dało to wiele. Jednak, ja mi mój kolega i cała nasza klasa lubi Wresling. To dało nam zwycięstwo.
Ogłuszyliśmy jednego, a potem ogłuszyli mojego kolegę.!!!
Strzasznie się wkurzyłem, a kiedy się wkurzam moje ciosy idą bardzo szybko, są mocniejsze, a na dodatek Jestem zdolny podnieść ciężar który waży 60 kg nad głowę !!! Ważę tylko 40 kg.
Ogłuszyłem czterech, zostało jeszcze dwóch, mój kolega się pozbierał i razem napadliśmy ich.
Wszyscy byli ogłuszeni, wyglądało to strasznie.
Ja byłem tak poturbowany, że nie byłem w stanie chodzić przez 5 godzin, więc mój kolega pomagał mi dojść do domu.
To cud, że chyba im się więcej stało niż nam!!!
To sposób. na chorobę! | Nie, serio czy żartujesz? A propo choroby to odradzam. _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 29 Kwi 2010 21:54 Temat postu: |
|
|
Po pierwsze Criss Wrestling, a nie Wresling. Po drugie, raczej ci nie wierzę że umiesz tyle podnosić (mój kolega z 1 gimnazjum ledwie podnosi 25kg). A tak żeby nie było off-topu to mam dobry sposób na ból brzucha i wymioty. Zjedz coś, może być nawet suchy chleb. Później zjedz trochę chipsów. Popij colą. Później dodaj do tego jakieś cukierki (najlepiej coś typu Zozole), gumowe miśki lub inne takie. A jak chcesz się doprawić na dobre to jeszcze siedź przed komputerem. Ból jest ogromny i możesz sobie dać spokój ze szkołą. A taki trochę dłużej czasowy sposób to po prostu głodówka. Jak nie zjesz nic w od śniadania do kolacji, to ból gwarantowany. Ale nie masz wtedy możliwości ''niepójścia'' do szkoły.
>> To nie lepiej stary sprawdzony sposób kiszone ogórki + kefir ? // xD _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 01 Maj 2010 08:03 Temat postu: |
|
|
Żeby zachorować trzeba:Wyjść na dwór w naj letrzych ubraniach
i oddychać i pójść do domu najeść się hipsów.
Potem siedzieć na komputerze aż cię i oczy zacznął boleć i
będziesz chory.Mi to pomogło |
|
Powrót do góry |
|
|
Rayman:) Norman
|
Wysłany: 20 Maj 2010 16:48 Temat postu: |
|
|
Ja mam ten sam problem .Besprzerwy tylko sprawdziany, kartkówki,
dyktada,testy .Prubuję jusz wszystgiego ,ale nic.Było trzeba sobie nie wycinać trzeciego migdałka(dzieki niemu bardzo dużo się choruję)
(PS.Przez niego omijało mnie często przeczkole ).No cóż takie życie. _________________ Pszepraszam za błedy ortograficzne
Rayman origins.CZEKAM!
Indiana Jones RZĄDZI!
http://kolekty.pl/Rayman |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 20 Maj 2010 18:17 Temat postu: |
|
|
Ha,Ha.Ostatnio w szkole coś zrobiłem złego......kolejnego dnia miała być z tego rozprawa to ja udawałem chorego i nie poszłem aż 3 dni do szkoły! |
|
Powrót do góry |
|
|
harkokokonem Norman
|
Wysłany: 23 Maj 2010 15:54 Temat postu: |
|
|
zwariowałeś a poza tym popros po dobroci rodziców ok _________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
http://www.przygodo.fora.pl/
Zajerestruj się koniecznie! |
|
Powrót do góry |
|
|
Kornelek Bywalec Nory
|
Wysłany: 23 Maj 2010 18:09 Temat postu: |
|
|
Ja jestem chory teraz! Nic nie muszę robić. Fajnie że już niedługo wakacje i odpoczynek! _________________ Co jest? Wróciłem? |
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 23 Maj 2010 18:33 Temat postu: |
|
|
harkokokonem napisał: | zwariowałeś a poza tym popros po dobroci rodziców ok |
Jak u moich się tak nie da. Po prostu powiedzą do szkoły trzeba iść i koniec kropka. Ale u jednego chłopaka z klasy B, to jak raz kichnie to nie idzie do szkoły. A zresztą lepiej jednak nie udawać, chyba że już nic nie robicie w szkole itp. Bo później musisz przepisywać lekcje i się uczyć tego co było na lekcjach (podczas gdy normalnie wystarczy posłuchać na lekcji). _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
Krisek Roz-krecony
|
Wysłany: 24 Maj 2010 15:03 Temat postu: |
|
|
Ja mam rękę w gipsie (na szczęście zdejmą mi go przed wakacjami ) i muszę nadal chodzić do szkoły , ale za to nic nie robię na lekcjach _________________ Pozdrawiam, Krisek.
www.reksiowisko.fora.pl - moje forum z konkursami i innymi rzeczami. Zapraszam do rejestracji.
PS. Mam parę miejsc na stanowisko moderatora
Dostałem dwa chomiki . Jeden nazywa się Bulbo, a drugi Dizel .
Ten post ulegnie samozniszczeniu za 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... I co, nadal widzisz ten post? A niech to! Muszę się skontaktować z osobą, która mi sprzedała ten program! |
|
Powrót do góry |
|
|
harkokokonem Norman
|
Wysłany: 24 Maj 2010 16:20 Temat postu: |
|
|
Luk napisał: | harkokokonem napisał: | zwariowałeś a poza tym popros po dobroci rodziców ok |
Jak u moich się tak nie da. Po prostu powiedzą do szkoły trzeba iść i koniec kropka. Ale u jednego chłopaka z klasy B, to jak raz kichnie to nie idzie do szkoły. A zresztą lepiej jednak nie udawać, chyba że już nic nie robicie w szkole itp. Bo później musisz przepisywać lekcje i się uczyć tego co było na lekcjach (podczas gdy normalnie wystarczy posłuchać na lekcji). |
popieram _________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
|
Powrót do góry |
|
|
Frog98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 24 Maj 2010 19:06 Temat postu: |
|
|
Jak zachorować? Nie wiem. Dobry pomysł miał XDominik.
Mleko z ogórkami.
PS harkokokonerze, nie cytujemy, żeby z cytowanym się zgodzić. _________________ Właśnie wynalazłem JELK!
Pewnie spytacie się: Co to JELK?
To KLEJ, tylko na odwrót!
Muhwawaaw!
Powinni wynaleźć: Pokonywaczspamuinator... |
|
Powrót do góry |
|
|
AdamMag Norman
|
Wysłany: 08 Cze 2010 15:25 Temat postu: |
|
|
To bardzo proste skakać na trampolinie
I od tego nabawiłem się Wirusowego zapalenia gardła.
PS. Ja mam w ogródku trampolinę. _________________ JUŻ WIERZĘ!!! Potrafię tworzyć strony internetowe
Pozdrawiam wszystkich: AdamMag
Kolekty- otwórz mój kuferek
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
|
Wysłany: 08 Cze 2010 15:35 Temat postu: |
|
|
Jak niby się tego nabawiłeś? To nie mogło być od trampoliny. Od trampoliny ja miałem tylko drobną kontuzje pleców, ale jak robisz jakieś wygibasy, możesz się nieźle załatwić. _________________
The West! - polecam! |
|
Powrót do góry |
|
|
harkokokonem Norman
|
Wysłany: 08 Cze 2010 19:00 Temat postu: |
|
|
AdamMag napisał: | To bardzo proste skakać na trampolinie
I od tego nabawiłem się Wirusowego zapalenia gardła.
PS. Ja mam w ogródku trampolinę. |
Mój wujek ma trampolinę od normalnego skakania, teraz bolą mnie płuca i nie mogę ćwiczyć na WF. Wiesz coś o tym? _________________ Piszę poprawnie po polsku
MOJE FORUM
|
Powrót do góry |
|
|
Marta Operator Łopaty
|
Wysłany: 08 Cze 2010 20:01 Temat postu: |
|
|
To Wy chyba jakoś inaczej skaczecie. xD Ja nigdy od tego nie zachorowałam. A co do tematu to po co Wam teraz chorować? Fajna pogoda, za niecałe trzy tygodnie wakacje. Pomijając fakt, że kilka dni przed końcem roku szkolnego i tak już nie ma normalnych lekcji. Ludziki, cieszcie się zdrowiem póki je macie. _________________ Moderuję pomarańczowym.
Byłam M@rtusia 1995 |
|
Powrót do góry |
|
|
|