Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Babcia Reksia Kierownik Budowy
|
Wysłany: 20 Sie 2010 13:23 Temat postu: |
|
|
i jeszcze całkowita nowość, która właśnie wyciekła z produkcji
nowa plansza, która posłuży do filmiku wieńczącego grę
|
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
Wysłany: 20 Sie 2010 13:27 Temat postu: |
|
|
Super .Tyle że ja chyba zaczekam aż ta gra wyjdzie na komputerze.Bo AjPoda nie mam.A nie będę go sobie kupować dla jednej gry. |
|
Powrót do góry |
|
|
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 20 Sie 2010 14:32 Temat postu: |
|
|
Widzę, że "Reksio - Miasto SeKretów" już po angielsku. A jak nazwaliście Reksia? _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
smokos Bywalec Nory
|
Wysłany: 20 Sie 2010 21:24 Temat postu: ... |
|
|
nowa plansza do filmiku kończącego grę być może bedą w nim informacje o nowej części tak jak było w poprzedniej serii przygód reksia. a przynajmniej mam taką nadzieję że będą |
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
donat98 Bardzo Stary Norman
|
Wysłany: 23 Sie 2010 19:28 Temat postu: |
|
|
Ja się zgłoszę, jak będę miał IPada (zostało z Komunii trochę kasy). Oczywiście nie kupię go tylko dla RitCoS (Rex-the City of SeCrets). _________________ Na co komu boczek? Jak Mroczni Panowie z Gazowni porywają bezbronnych hobbitów? Czy można oswoić Dzikiego Słonia Z Serem Zamiast Głowy? Kiedy następny rozdział? Czy w kosmosie spotkasz Szwejka? I czy Mały Rycerz jeszcze powróci? O tym i wielu innych rzeczach dowiesz się tutaj.
Czy mopsy mogą być biznesmenami? A może przepowiadają przyszłość, jak Ciszu? Czy Kleria nie jest wymysłem? Jakie następne taśmy opublikuje "Wtył"? Czy niedźwiedzie są w rzeczywistości klaustrofobami? I czy papuga może być masonem? Tego być może dowiesz się o tu.
|
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
Wysłany: 23 Sie 2010 19:43 Temat postu: |
|
|
donat98 napisał: | Ja się zgłoszę, jak będę miał IPada (zostało z Komunii trochę kasy). Oczywiście nie kupię go tylko dla RitCoS (Rex-the City of SeCrets). |
Ja też mam trochę kasy.
A to będzie po polsku? _________________ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3c92465dddfc3939.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c15b667ceacaa135.html
Pozdrowienia dla wojo1, szlafrock holmes, spidi i Drew
90% nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesło, popcorn i darło się :"Skacz lamusie!" wklej to na swój profil. |
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
Roostar Roz-krecony
|
Wysłany: 26 Sie 2010 07:17 Temat postu: |
|
|
Co prawda o wiele bardzie napewno byłbym ja i mysle ze inni fani tez zadowolony z nowej czesci reksia, a nie odnawianego(choc bardzo ładnie) Miasta Sekretow. Jestem bardzo zawiedziony ze Tworcy odnawiaja grę która na pewno hitem nie była i poswiecaja na to mnóstwo czasu zamiast wziac sie i zrobic gre juz z wyglądem RIMS ale znacznie bardziej dopracowana- nie chodzi mi tu o grafikę.
Oprawa graficzna jest rzeczywiscie o WIELE bardziej szczegolowa w porownaniu do starej wersji, której premiera była przekładana niezliczoną ilosc razy- po takim czyms wszyscy spodziewali sie raczej juz maksymalnie dopracowanej gry.
Pomimo ze mi nowy wygląd taki jak w RiMS (tła 2d postacie 3d) bardzo odpowiada byłem troszke zawiedziony ta pierwsza wersją(nie tyle chodzi tu o grafike co wlasnie o doprawcowanie gry - postacie powtarzaly sie, bylo duzo bledow, gra uwrywala sie po przejsciu co wygladalo bardziej na jakis bład niz koniec gry( mam nadzieje ze w Złotej Edycji zostanie dodane jakies porzyzwoite zakonczenie, itp).
Pomimo tego jezeli zostanie wydana Złota Edycja na PC i w przyzwoitej cenie jako fan Reksia pewnie będe zmuszony ją kupić. Choc jest to jak kupowanie gry która juz mamy i ukonczylismy no ale cóż |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 26 Sie 2010 18:37 Temat postu: |
|
|
Roostar napisał: | Co prawda o wiele bardzie napewno byłbym ja i mysle ze inni fani tez zadowolony z nowej czesci reksia, a nie odnawianego(choc bardzo ładnie) Miasta Sekretow. Jestem bardzo zawiedziony ze Tworcy odnawiaja grę która na pewno hitem nie była i poswiecaja na to mnóstwo czasu zamiast wziac sie i zrobic gre juz z wyglądem RIMS ale znacznie bardziej dopracowana- nie chodzi mi tu o grafikę. | Ale oni to robią raczej po to, żeby przyzwoicie wyglądało na iPadzie. Jednak zgodzę się z Tobą - nie ma co się użalać nad pierwszą częścią serii, a nikt się nad RiSP nie użalał. Nie chodzi mi o grafikę lub o grę, tylko o jej niezadowalającą długość itp.
[EDIT]
PS. Chciałbym jeszcze dodać, że moja mama prawie wygrała iPada. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
dawid6 Starszy Norman
|
|
Powrót do góry |
|
|
smokos Bywalec Nory
|
Wysłany: 15 Wrz 2010 18:28 Temat postu: ... |
|
|
a ja mam takie pytanie czy już wiadomo o tym czy wyjdzie poprawiona wersja RMS na PC czy ciągle nic nie wiadomo??????? |
|
Powrót do góry |
|
|
klon900 Roz-krecony
|
Wysłany: 28 Wrz 2010 16:02 Temat postu: reksio i miasto sekretów |
|
|
ja też czekam. |
|
Powrót do góry |