Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Podobają się wam moje rysunki? |
Tak! |
|
9% |
[ 1 ] |
Mogą być. |
|
27% |
[ 3 ] |
Nie |
|
63% |
[ 7 ] |
|
Wszystkich Głosów : 11 |
|
Autor |
Wiadomość |
Dominik Działacz Podziemia
|
Wysłany: 23 Cze 2010 15:15 Temat postu: |
|
|
Ciastek ciut lepszy niż reszta, ale ogólnie słabo. Poćwicz, zanim wstawisz... Bez oceny. _________________ Lwów i Wilno na zawsze polskie! Walczmy o niepodległość Łużyc!
Zdobywca II miejsca w konkursie poetyckim, zorganizowanym na pięciolecie Forum Reksia.
Piszę poprawnie po polsku
"Myślałem i wymyśliłem bezmyślnik ~. Stawiać się go będzie przed zdaniem nie mającym sensu." - Tytus de Zoo |
|
Powrót do góry |
|
|
Kacper98 Działacz Podziemia
|
|
Powrót do góry |
|
|
Luk Działacz Podziemia
Dołączył: 18 Sty 2009 Posty: 529 Skąd: I tak nie wiesz gdzie to jest
|
Wysłany: 09 Sie 2010 18:02 Temat postu: |
|
|
Ło matko! Ocenia surowo, a sam myśli że lepszy jest. Toż to masakra. Rozumiem że robisz w paincie, ale to mogło być o wiele lepsze. Co do poprawki :
a) ryby - powinny mieć jakieś kontury (jedna ma). A ta zielona ryba ma prześwity niebieskiego, jak ty to robiłeś? Do tego są nieproporcjonalne.
b) kolory - dziwny dobór kolorów. Pomarańczowa ryba z błękitnymi oczami? Może trochę więcej realizmu i narysuj prawdziwe gatunki ryb które tam żyją .
c) rafa - po co robione tym sprayem, co wy z nim macie? Praktycznie gdzie widzę pracę jakiegoś usera, co ma z 10-11 lat lub mniej, to wszystko jest sprayem! Powinno być najpierw rysowane pędzlem lub ołówkiem, a później wypełniane!
Ogólnie - nie oceniam! |
|
Powrót do góry |
|
|
@tin Starszy Norman
|
Wysłany: 04 Wrz 2010 10:57 Temat postu: |
|
|
Może lepiej wogólę nie wstawiaj tych obrazków......SĄ OBRZYDLIWE! _________________ Teraz znowu jestem atinem Nazywam się @tin !!!
Klikajcie w link : http://kolekty.pl/atin5555
Uploaded with ImageShack.us |
|
Powrót do góry |
|
|
|