Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Suseł Operator Koparki

|
Wysłany: 08 Mar 2005 09:50 Temat postu: |
|
|
Wstyd się przyznać, ja lubię muzykę klasyczną, punkrocka i ska  _________________ Suseł pozdrawia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 08 Mar 2005 09:52 Temat postu: |
|
|
Ja uważam że żaden wstyd każdy słucha czego innego i słucha to co mu się podoba  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 08 Mar 2005 12:24 Temat postu: |
|
|
kazdy słucha co musię podoba suseł nie wstydź się i dziękuje Susłowi jako pierwszemu Moderatorowi w wypowiedzeniu się w tym temacie:D _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 08 Mar 2005 14:24 Temat postu: |
|
|
No też dziekuje i chciałbym usłyszeć wypowiedzi innych moderatorów oraz użytkowników forum  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 08 Mar 2005 14:44 Temat postu: |
|
|
Czekam,czekam i sie doczekam:D _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
PanAdministrator Zaginiony w Akcji
|
Wysłany: 08 Mar 2005 15:37 Temat postu: |
|
|
No dobra, raz kozie śmierć. Słucham muzyki takiej, jaką grają zespoły jak: Einsturzende Neubauten lub Uz Isme Doma lub Electric Six. _________________ Zapraszam do Kąta Programowania, gdzie robimy naszą grę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Gość
|
Wysłany: 08 Mar 2005 15:41 Temat postu: |
|
|
Szczerze mówiąc coś nie kojaże tych zespołów ale może kiedyś słyszałem  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Blubb Operator Ciężkiego Sprzętu
|
Wysłany: 08 Mar 2005 15:53 Temat postu: A ja lubie... |
|
|
A ja lubię słuchać różnych wykonawców...
Od ciężkiego metalu przez rock, hardcore, core, blues, hh, pop, po niektóre disco nawet... ale disco to rzadziej... prawie wcale :] _________________ To moje słowo i jako takie jest niepodważalne.
Wasz zawsze wesoły, niewyrozumiały... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy

|
Wysłany: 08 Mar 2005 15:58 Temat postu: |
|
|
Myślę, że raczej nie słyszałeś o nich. A to dlatego - że nie ma takich zespołów. PanAdmisnistrator wymyśla je i potem wyobraża sobie, że ich słucha. Niestety czsem nuci i pogwizduje.
Ja na przykład słucham bardzo róznej muzyki. od takich kapel jak radiohead, smashing pumpkins, the cure do nastrojowych ballad aimee mann lub dajmy na to nicka cave'a. ale również lubię klasycznych tuzów rocka - stone'sów, pink floyd'ów czy yes'ów. ale też lubię the outcast a nawet shakirę bądź robbiego williamsa. i w sumie wiele innych też lubię, ale już mi się nie chce myśleć, lepiej sobie pośpiewam.... _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
 |
Suseł Operator Koparki

|
Wysłany: 08 Mar 2005 16:08 Temat postu: |
|
|
To ja jeszcze dodam że bardzo lubię słuchać:Toma Waitsa, The Pogues, Paris Combo, Sanseverino, , Big bad voodoo daddy, ....
a z polskich: Raz dwa trzy, Voo Voo, Lecha Janerkę, Kultu, Kazika,...
i wielu wielu innych
a ogólnie rock, jazz, blues, folk i kombinacje tychże _________________ Suseł pozdrawia |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 08 Mar 2005 16:12 Temat postu: |
|
|
dziękuje moderatorą za wpisanie się do tego tematu:P _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
J.P. Kretien Operator Koparki
|
Wysłany: 08 Mar 2005 16:54 Temat postu: |
|
|
A ja ogólnie muzyka filmowa i poważna i minimalistów też lubię - Glassa i różną inną  _________________ Różne wyrazy i ukłony. J.P.K. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 08 Mar 2005 17:05 Temat postu: |
|
|
Tails napisał: | dziękuje moderatorą za wpisanie się do tego tematu:P |
jescze raz dziękuje _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
PanAdministrator Zaginiony w Akcji
|
Wysłany: 08 Mar 2005 18:13 Temat postu: |
|
|
Ja chciałem jeszcze dodać, że bardzo lubie Yngwie Malmsteen'a - którego wcale nie wymyśliłem, podobnie jak reszty. Dla ciekawych to ten, który pomylił kiedys skrzypce z gitarą elektryczną i tak już zostało. _________________ Zapraszam do Kąta Programowania, gdzie robimy naszą grę. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sniff Wielki Kopacz

|
Wysłany: 08 Mar 2005 18:18 Temat postu: |
|
|
Tails napisał: | Tails napisał: | dziękuje moderatorą za wpisanie się do tego tematu:P |
jescze raz dziękuje |
jescze raz dziękuje _________________ If I hadn't met you, my life would have had no meaning.
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|