Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 18 Paź 2006 14:55 Temat postu: |
|
|
Są w tym empiku jakieś gry? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Billowa - Marti Bywalec Nory
|
Wysłany: 18 Paź 2006 16:55 Temat postu: Hej |
|
|
Tak w Empiku są książki,gry i płyty CD itp.: _________________ Durch den Monsum, wale as good. |
|
Powrót do góry |
|
|
zaz Roz-krecony
|
Wysłany: 18 Paź 2006 16:58 Temat postu: |
|
|
A w epiku będzie rikn na święta... _________________ Uwielbiam Reksia. |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 18 Paź 2006 17:13 Temat postu: Re: Hej |
|
|
Marti napisał: | Tak w Empiku są książki,gry i płyty CD itp.: | Czytasz dokładnie moje posty? Pytałem się, czy u niegow empiku są gry, w moim empiku bez paniki, u mnie są wszystkie gry, Reksio i Kapitan Nemo był tylko w empiku, nigdzie go nie znalazłem (chyba?). _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Billowa - Marti Bywalec Nory
|
Wysłany: 18 Paź 2006 17:18 Temat postu: Re: Hej |
|
|
Jeżeli się uprawia Joge to się ma telepatie! _________________ Durch den Monsum, wale as good. |
|
Powrót do góry |
|
|
zgredoslaw Roz-kreca się
|
Wysłany: 20 Paź 2006 17:11 Temat postu: Moim zdaniem |
|
|
Moim zdaniem gry z Reksiem są bardzo interesujące.
Niektórzy nie znający Reksia mogli by powiedzieć, że nie warto grać w te gry bo są dla dzieci itd. Ale oczywiście wcale tak nie jest
Gry z Reksiem wymagają do przejścia dużo fantazji i opanowania.
Czasami mam ochotę rozwalic komputer kiedy mi coś nie wychodzi (w reksiu, rzecz jasna). Napisałam, że wymagają fantazji, bo czy wpadlibyście na to, ze zeby niepostrzeżenie przemknąć się obok strażnika wystarczy przebrać sie z a wielbłąda Reksio tzn. gry z Reksiem bradzo rozwijaja. Dodatkowo przesympatyczna postac ze znanej kreskowki, oraz prześmieszne dialagi gwarantują dłuuuuuugie godziny niesamowitej zabawy.
Polecam Reksia |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 20 Paź 2006 17:34 Temat postu: |
|
|
Wszyscy uważają, że to dla dzieci, ponieważ w grze występuje Reksio. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
Kondi Pod-ziemniak
|
|
Powrót do góry |
|
|
Noserat Roz-kreca się
|
Wysłany: 25 Paź 2006 20:50 Temat postu: |
|
|
kupuj, kupuj , zanim wykupią |
|
Powrót do góry |
|
|
Gresh Starszy Norman
|
Wysłany: 26 Paź 2006 15:13 Temat postu: |
|
|
Ech...ja wiem o co mu chodzi.Mówi tamtemu żeby kupić.Zerknijcie na nazwe tematu. |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł96 Starszy Dźwigowy
|
Wysłany: 04 Gru 2006 19:24 Temat postu: |
|
|
Ta gra jest tak interesujęca że niewiem !!!
JEST SUPER !!!
LEPSZEJ GRY W ŻYCIU NIE WIDZIAŁEM !!!!
FIRMA AIDEMMEDIA MA NAJLEPSZE GRY W CAŁEJ POLSCE !!!! _________________ Wracam, jako moderator
Moderuję oliwkowym |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 19 Gru 2006 19:06 Temat postu: |
|
|
Ja gram razem z moim kolega w reksia juz ze 2,3 lata I chyba lepszej gry na swiecie nie widzialem.Zainteresowala mnie pierwsza jaka powstala czesc reksia (demo) i mowilem o tym koledze non-stop a on mi mowi ze ta gre ma!!No to mi porzyczyl , potem jak wyszla 2 czesc (reksio i ufo) odrazau namawialem rodzicow zeby pojechac do sklepu i to kupic .Jestem w sklepie, nie moge znalezc reksia a tu patrze jakis typek mowi : Cytat: | tato kup mi gre (jakos chyba brutalna) a tata jego mowi :popatrz moze chcesz ta gre ? taka ladna i o reksiu! on nagle zdenerwowany powiedzial :nie chce tego !! chce tamto i sie rozplakal i poszli | ja tak sie ucieszylem ze ta gra byla i ja przytulalem Gralem w nia wieczorami i nie moglem sie oderwac i tak do dzisiaj przechodze z kolega rozne przygody reksia A tak wogule polecam te gre wszystkim i zachccam zeby to kupili a tak wogule co to RiKN?? bo to chyba paczka przygod reksia o ile sie nie myle |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: 19 Gru 2006 19:13 Temat postu: |
|
|
RiKN to skrót od: Reksio i Kapitan Nemo !!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Werus Norman
|
Wysłany: 25 Gru 2006 16:54 Temat postu: |
|
|
Kurcze, kto się orientuje gdzie mogę dostać RiSP Grałam w nią dawno temu, ale gdzieś ją zapodziałam, a chciałabym ją przejść jeszcze jeden raz |
|
Powrót do góry |
|
|
czak nornik i Net Roz-krecony
|
Wysłany: 08 Sty 2007 21:56 Temat postu: |
|
|
Fajny jest! Ale radzę kupować po kolei...(bardzo poważnie) _________________ Sofamy się w czasie!!!Stoi w morzu kret olbrzymi patrzy w przyjaciela oczy... La-rezistanse-banda ruchu stawiania oporu.kretti kretonen |
|
Powrót do góry |
|
|
|