Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Shochuu Działacz Podziemia
|
Wysłany: 07 Lut 2007 12:54 Temat postu: |
|
|
a jeżeli chcecie możecie też gadac o innych częściach Reksia |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
Dołączył: 25 Sie 2006 Posty: 170 Skąd: Warszawa, prosta sprawa
|
Wysłany: 07 Lut 2007 20:13 Temat postu: |
|
|
Czy my w ogóle mamy coś do gadania w sprawie szóstej części? _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 07 Lut 2007 20:15 Temat postu: |
|
|
może... trochę możemy pomóc w wymyśleniu chociaż jednego kawałka w grze |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 07 Lut 2007 20:43 Temat postu: |
|
|
Ale my tu widać, że wymyślamy całą fabułę. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 07 Lut 2007 21:37 Temat postu: |
|
|
chodzi mi o to że możemy pomóc tak że wybiorą jeden kawałek z naszych pomysłów |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 07 Lut 2007 21:40 Temat postu: |
|
|
No wiem, kawałek mogą wziąć. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 07 Lut 2007 21:51 Temat postu: |
|
|
kawałek tak... czasami jak podasz bardzo dobry pomysł to biorą więcej |
|
Powrót do góry |
|
|
Szalony Kapelusznik Kierownik Budowy
|
Wysłany: 08 Lut 2007 00:10 Temat postu: |
|
|
Ależ macie....
Po pierwsze:
Piszcie recenzje i komentarze na stronach gdzie są recenzje lub w sklepach internetowych. To zwiększa zainteresowanie grami i w konsekwencji - ich sprzedaż. A im większa sprzedaż, tym większa szansa na następną część.
Po drugie...
W miarę możliwości sledzę tu wszystkie wątki i na tej podstawie jestem w stanie wywnioskować w jakim kierunku powinny iść przygody, co się sprawdza, a co nie, jakie tematy was interesują, jakie środowisko może być atrakcyjne etc. Na przykład wątek miłosny Reksia i Kari Maty to efekt waszych dywagacji tu na forum.
Po trzecie...
Te wszystkie rankingi, które moduły były fajne/słabe trudne/łatwe pozwalają na znalezienie optymalnej kombinacji na przyszłość. Np. Po kapitanie Nemo i dyskusjach na jego temat wiem, że w nastepnej części proporcja przygodówki do minigier powinna być bardziej na korzyść przygodówki.
Po czwarte...
Czasami możecie faktycznie stać się autorem jakiegoś "kawałka". Na przykład AdaCho nareszcie doczeka się swojego wiersza _________________ pozdrawiam,
Szalony Kapelusznik |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 08 Lut 2007 11:10 Temat postu: |
|
|
Szalony Kapelusznik napisał: | Ależ macie....
Po pierwsze:
Piszcie recenzje i komentarze na stronach gdzie są recenzje lub w sklepach internetowych. To zwiększa zainteresowanie grami i w konsekwencji - ich sprzedaż. A im większa sprzedaż, tym większa szansa na następną część.
Po drugie...
W miarę możliwości sledzę tu wszystkie wątki i na tej podstawie jestem w stanie wywnioskować w jakim kierunku powinny iść przygody, co się sprawdza, a co nie, jakie tematy was interesują, jakie środowisko może być atrakcyjne etc. Na przykład wątek miłosny Reksia i Kari Maty to efekt waszych dywagacji tu na forum.
Po trzecie...
Te wszystkie rankingi, które moduły były fajne/słabe trudne/łatwe pozwalają na znalezienie optymalnej kombinacji na przyszłość. Np. Po kapitanie Nemo i dyskusjach na jego temat wiem, że w nastepnej części proporcja przygodówki do minigier powinna być bardziej na korzyść przygodówki.
Po czwarte...
Czasami możecie faktycznie stać się autorem jakiegoś "kawałka". Na przykład AdaCho nareszcie doczeka się swojego wiersza |
a nie mówiłem że my także wymyślamy kawałki do gry |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 08 Lut 2007 11:12 Temat postu: |
|
|
Szalony Kapelusznik napisał: | Ależ macie....
Po pierwsze:
Po drugie...
Po trzecie...
Po czwarte...
Czasami możecie faktycznie stać się autorem jakiegoś "kawałka". Na przykład AdaCho nareszcie doczeka się swojego wiersza |
O tak pamiętam ten wiersz
A gdzie będzie? Pod koniec? _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 08 Lut 2007 11:22 Temat postu: |
|
|
Grześ napisał: | Szalony Kapelusznik napisał: | Ależ macie....
Po pierwsze:
Po drugie...
Po trzecie...
Po czwarte...
O tak pamiętam ten wiersz
A gdzie będzie? Pod koniec? |
jaki to wiersz?? napiszesz mi tutaj albo na priva??proszeeee |
|
Powrót do góry |
|
|
Grześ Kierownik łopaty
|
Wysłany: 08 Lut 2007 11:34 Temat postu: |
|
|
Poszukaj tematu:Konkurs Poetycki czy jakoś tak _________________ Moderuję kolorem żółtym. |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 08 Lut 2007 13:56 Temat postu: |
|
|
mar napisał: | a nie mówiłem że my także wymyślamy kawałki do gry | Ja wcale nie zaprzeczam. _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Wysłany: 08 Lut 2007 16:51 Temat postu: |
|
|
Artur napisał: | mar napisał: | a nie mówiłem że my także wymyślamy kawałki do gry | Ja wcale nie zaprzeczam. |
zaprzeczasz zaprzeczasz no bo w końcu ty napisąłeś wcześniej że my nie mamy nic do gadania |
|
Powrót do góry |
|
|
Artur Operator Łopaty
|
Wysłany: 08 Lut 2007 17:58 Temat postu: |
|
|
To był żart, w końcu całej fabuły nie wykorzystają (a może ). _________________ Moderuję pogrubioną, brązową czcionką. |
|
Powrót do góry |
|
|
|